Horror Punk

Mr.Masacre:
ja imam svoje misljenje samo sto horror punk nije glavni zanr koji slusam ja ti slusam vise metal tako da i nije cudo sto neznam ko je Glen Denzig...
Sta tu nije cudno? Pa ja znam ko je on a ne slusam ih toliko. Ipak brate to je frontmen i basista. Ima ga u svakoj drugoj emisiji kako o panku kako o Misfitsima ili Ramonsima ili bilo cemu uvezi toga. On je sinonim za horor pank. Nemoj tako. Znas imena tih grupa tipa Wednstejtrinest ili kako vec a ne znas ime osnivaca svega toga. Njegov vokal je prepoznatljiv....veoma.

different from others...:
imas pankere iz "fotelja" koji su kao enciklopedija i sve znaju ali stoje pripijeni uz zidove na koncertu,a imas i pankere kojima je svirka sve i odlepe na neke njima omiljene pesme. i na kraju ko je "veci panker"?
Taj iz fotelje sam ja. Saaalim se. Pa bolje ono izmedju.
Nisi panker ako dodjes na koncert i ubijes vola u drugima. To kad odu na koncert. Glupo je bas da stoje u cosku. Ja sam tako prvi put mozda pa sam se onda sve vise odomacivao
dok jednom nisam krenuo da se guram i bilo je super. Cak sam se u jednom momentu krenuo vrteti u krug cisto da poboljsa stanje(da bude malo vise mutno u glavi). Sve to dodje vremenom. Iskreno svirke Idijota sam se plasio. Nisam znao sta ce biti. Nisam bio upoznat sa sutkama. Nisam upadao o sutke ali sam se iskakao i iskreno to vise volim da radim. Nekako mi je tako lepse. Necu da se vratim kuci bas mrtav isutiran(mada volo bi i to da probam).

probas pa se navuces!
ja ponekad volem da ubacujem mirnu decu nasred sutke..jbg znas parolu

i'm a punk not angel!
Pihhh. Nego jer isto sutke i one gurke? Posto sam bio u tim gurkama. Nikad se bas nisam sutirao. Sto bi volo da sam bio na prvim svirkama Kenediza. Nekako su super.

jer bio neko neki put na koncert od Ritam Nereda pricao mi brat kad bio na zajecarsku gitarijadu cini mi se 2004 i tada svirao Ritam Nereda i kaze to su bile najzesce sutke, gurke na kojima je bio....nije se znalo ko koga i gde....

Te sutke i gurke su razlozi zbog kojih ja ne bi volela da idem na svirke i koncerte. Mene bi tamo ubili. A ako bi imala srece samo bi slomila nogu. Mozda bi me postedeli posto sam zensko i posto sam klinka, ali zato bi me gurnuli u zadnji red i ne bih nista cula. Tako da dok ne naucim da se sutiram kako treba ne idem!

Cherry : ):
Te sutke i gurke su razlozi zbog kojih ja ne bi volela da idem na svirke i koncerte. Mene bi tamo ubili. A ako bi imala srece samo bi slomila nogu. Mozda bi me postedeli posto sam zensko i posto sam klinka, ali zato bi me gurnuli u zadnji red i ne bih nista cula. Tako da dok ne naucim da se sutiram kako treba ne idem!
Ne bi ni jedno ni drugo. Zavisi ko se tamo zadesi. Mada ja kad sam bio na mojoj
prvoj pank svirci bio sam u samoj sredini a niko nije skocio na mene ili tako nesto. Cak su i skinsi bili pa me ni oni nisu dirali. Pored mene su bile neke likuse koje su skakale a ni njima niko nije nista uradio mada jedna od njih je pala na mene mada to je bila njihova krivica. Najgore sto moze da ti se desi je da te neko izvata. Mada to bi prezivela bez nekih povreda. Ali pazi nemoj ici odma na Oi svirku. Prvo neku pank rok pa onda lagano dok se ne navezbas.

hahahah diretore vecina se te godine rodila :lol:

ej masakr ajde 1.juna na ritam nereda u skc.
castim pivo ;)
@cherry
ima raznih budala.imas debile koji povredjuju one koje mogu,decu i devojcice a imas i takve kao ja(stitim slabije,gazim po jacima :);))

castim pivo ;)
@cherry
ima raznih budala.imas debile koji povredjuju one koje mogu,decu i devojcice a imas i takve kao ja(stitim slabije,gazim po jacima :);))[/QUOTE]

e dolazim samo da nadjem jos nekog ortaka da oce da ide.......a i ako ne dodjem uvek je tu 26. jun kada SIGURNO idem na RN

hahahah diretore vecina se te godine rodila :lol:

castim pivo ;)
@cherry
ima raznih budala.imas debile koji povredjuju one koje mogu,decu i devojcice a imas i takve kao ja(stitim slabije,gazim po jacima :);))
Oces i mene da vodis? Ja najverovatnije idem. Ipak to je Ritam Nereda. Da nije njih moj drug nikad ne bi poco da slusa pank. Tacnije da nije Atheista. Ali opet i Ritam je tu bio jedan od glavnih faktora. Zato sad imamo pank bend!!!

Back