- Poruka
- 6.481
Ovo ti je kao da kazes da se lozis na Stonse, pa da posle pitas ko je Dzeger?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta tu nije cudno? Pa ja znam ko je on a ne slusam ih toliko. Ipak brate to je frontmen i basista. Ima ga u svakoj drugoj emisiji kako o panku kako o Misfitsima ili Ramonsima ili bilo cemu uvezi toga. On je sinonim za horor pank. Nemoj tako. Znas imena tih grupa tipa Wednstejtrinest ili kako vec a ne znas ime osnivaca svega toga. Njegov vokal je prepoznatljiv....veoma.Mr.Masacre:ja imam svoje misljenje samo sto horror punk nije glavni zanr koji slusam ja ti slusam vise metal tako da i nije cudo sto neznam ko je Glen Denzig...
Danzing ja nikad nisam sluso. ALi Misfitsi nisu losi.different from others...:danas sam malo poslusao danzig da vidim o cemu se radi.. nije mi nista posebno.nije to za mene.
podseca me na neki elektro goth...
Taj iz fotelje sam ja. Saaalim se. Pa bolje ono izmedju.different from others...:imas pankere iz "fotelja" koji su kao enciklopedija i sve znaju ali stoje pripijeni uz zidove na koncertu,a imas i pankere kojima je svirka sve i odlepe na neke njima omiljene pesme. i na kraju ko je "veci panker"?
Pihhh. Nego jer isto sutke i one gurke? Posto sam bio u tim gurkama. Nikad se bas nisam sutirao. Sto bi volo da sam bio na prvim svirkama Kenediza. Nekako su super.different from others...:probas pa se navuces!
ja ponekad volem da ubacujem mirnu decu nasred sutke..jbg znas parolu
i'm a punk not angel!
Ne bi ni jedno ni drugo. Zavisi ko se tamo zadesi. Mada ja kad sam bio na mojojCherry : ):Te sutke i gurke su razlozi zbog kojih ja ne bi volela da idem na svirke i koncerte. Mene bi tamo ubili. A ako bi imala srece samo bi slomila nogu. Mozda bi me postedeli posto sam zensko i posto sam klinka, ali zato bi me gurnuli u zadnji red i ne bih nista cula. Tako da dok ne naucim da se sutiram kako treba ne idem!
different from others...:hahahah diretore vecina se te godine rodila![]()
Oces i mene da vodis? Ja najverovatnije idem. Ipak to je Ritam Nereda. Da nije njih moj drug nikad ne bi poco da slusa pank. Tacnije da nije Atheista. Ali opet i Ritam je tu bio jedan od glavnih faktora. Zato sad imamo pank bend!!!different from others...:hahahah diretore vecina se te godine rodila
ej masakr ajde 1.juna na ritam nereda u skc.
castim pivo
@cherry
ima raznih budala.imas debile koji povredjuju one koje mogu,decu i devojcice a imas i takve kao ja(stitim slabije,gazim po jacima)