emillly
Primećen član
- Poruka
- 596
Ima li negde horoskopa astrologa koji rade danas i koji imaju svoje forume ali da su stvarno pravi ?
Imas Nikolu Stojanovica,on je najpraviji medju najpravijima..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li negde horoskopa astrologa koji rade danas i koji imaju svoje forume ali da su stvarno pravi ?
Zoka--, Sanja Peric npr. Osim ako nisi banovana odatle jer pravis zivi nered svuda.
Милекић је био човек који је на себи лично експериментисао замену енергија.
Хтео је да ишчупа за себе још коју годину живота покушавајући да обрне лоше аспекте у своју корист. Није успео и изјавио пред смрт да нам астрологија служи само да бисмо лакше прихватили неминовност догађаја који су нам предодређени.
Је л' зна неко где се може набавити његова ''Психолошка астрологија'' ?
Kada bi ljudi mogli produziti zivot, onda bi mnogi hteli ziveti 100 godina. Nazalost to ne ide. Smrt je odredjena kod rođenja i tu nitko ne moze da "produzi" ili "skrati" zivot. Ovo zadnje pisem, jer mnogo ljudi pokusa da se ubije: nekima "uspe", a neke netko resi.Nesto sa crevima mislim.Ma ja verujem da je mogao izbeci smrt. Bolest se resava zdravom
hranom i zdravim mislima. A Milekic je volio razne lagodnosti, alkohol i slicne stvarcice. To nije zdravo.
Hvala vam na informacijama. Neki imaju kartu, al ne responduju, ne ogovaraju.![]()
Kada bi ljudi mogli produziti zivot, onda bi mnogi hteli ziveti 100 godina. Nazalost to ne ide. Smrt je odredjena kod rođenja i tu nitko ne moze da "produzi" ili "skrati" zivot. Ovo zadnje pisem, jer mnogo ljudi pokusa da se ubije: nekima "uspe", a neke netko resi.
Isto je, kad cujem da je doktor nekomu "produzio" zivot. Izvana to tako izgleda, u stvari coveku jos nije doslo vreme da umre. Ima da sredi jos neke obaveze na zemlji.
Sto se tice hrane i pica i zdravog zivota, tu je mnogo saveta: ne jedi meso; ne jedi mlecne proizvode; ne smes piti i jos mnogo toga.
Posto sam mnogo znatizeljna, kad vidim nekoga staroga 90 i vise godina, odmah ga pitam, sta jede? Odgovor je: SVE! To je to!
Pre par dana sam cula od prijateljice, da je jedan muskarac uzivao drogu: mnogo godina. Jednom je od velike doze pao u komu. Kaze, da je video belo svetlo i da se osecao tako lepo, da mu je bilo zao, kad je cuo, da ga doktor zove. Znaci, vratio se u zivot kojega nije mnogo voleo..
Milekić je imao RAK samo ne znam čega...a od cega je on umro?