Horoskopi poznatih astrologa

Милекић је био човек који је на себи лично експериментисао замену енергија.
Хтео је да ишчупа за себе још коју годину живота покушавајући да обрне лоше аспекте у своју корист. Није успео и изјавио пред смрт да нам астрологија служи само да бисмо лакше прихватили неминовност догађаја који су нам предодређени.

Је л' зна неко где се може набавити његова ''Психолошка астрологија'' ?

Mislim da se sve knjige poručuju preko njegove supruge.

Poslednja izmena od moderatora:
Nesto sa crevima mislim. :) Ma ja verujem da je mogao izbeci smrt. Bolest se resava zdravom
hranom i zdravim mislima. A Milekic je volio razne lagodnosti, alkohol i slicne stvarcice. To nije zdravo.
Hvala vam na informacijama. Neki imaju kartu, al ne responduju, ne ogovaraju. :D
Kada bi ljudi mogli produziti zivot, onda bi mnogi hteli ziveti 100 godina. Nazalost to ne ide. Smrt je odredjena kod rođenja i tu nitko ne moze da "produzi" ili "skrati" zivot. Ovo zadnje pisem, jer mnogo ljudi pokusa da se ubije: nekima "uspe", a neke netko resi.

Isto je, kad cujem da je doktor nekomu "produzio" zivot. Izvana to tako izgleda, u stvari coveku jos nije doslo vreme da umre. Ima da sredi jos neke obaveze na zemlji.

Sto se tice hrane i pica i zdravog zivota, tu je mnogo saveta: ne jedi meso; ne jedi mlecne proizvode; ne smes piti i jos mnogo toga.
Posto sam mnogo znatizeljna, kad vidim nekoga staroga 90 i vise godina, odmah ga pitam, sta jede? Odgovor je: SVE! To je to!

Pre par dana sam cula od prijateljice, da je jedan muskarac uzivao drogu: mnogo godina. Jednom je od velike doze pao u komu. Kaze, da je video belo svetlo i da se osecao tako lepo, da mu je bilo zao, kad je cuo, da ga doktor zove. Znaci, vratio se u zivot kojega nije mnogo voleo..

Kada bi ljudi mogli produziti zivot, onda bi mnogi hteli ziveti 100 godina. Nazalost to ne ide. Smrt je odredjena kod rođenja i tu nitko ne moze da "produzi" ili "skrati" zivot. Ovo zadnje pisem, jer mnogo ljudi pokusa da se ubije: nekima "uspe", a neke netko resi.

Isto je, kad cujem da je doktor nekomu "produzio" zivot. Izvana to tako izgleda, u stvari coveku jos nije doslo vreme da umre. Ima da sredi jos neke obaveze na zemlji.

Sto se tice hrane i pica i zdravog zivota, tu je mnogo saveta: ne jedi meso; ne jedi mlecne proizvode; ne smes piti i jos mnogo toga.
Posto sam mnogo znatizeljna, kad vidim nekoga staroga 90 i vise godina, odmah ga pitam, sta jede? Odgovor je: SVE! To je to!

Pre par dana sam cula od prijateljice, da je jedan muskarac uzivao drogu: mnogo godina. Jednom je od velike doze pao u komu. Kaze, da je video belo svetlo i da se osecao tako lepo, da mu je bilo zao, kad je cuo, da ga doktor zove. Znaci, vratio se u zivot kojega nije mnogo voleo..

Meni je dovoljno da se setim dokumentarnog filma "Buena Vista Social Club" Vima Vendersa.. i recimo, Kompaj Segunda koji je pušio tompus od pete godine, a kasnije, zna se, sve po redu, piće, žene.... ..... nimalo lak život u zemlji kao što je Kuba i opet je živeo 90 i nešto godina.
C'est la vie, ko će ga znati.....Kada dođe vreme za "odlazak" onda moraš da "kreneš".
Očigledno, bez obzira na način života.......

17.11.1958 u 15:30, Beograd
ni ja ne bih volela da mi narod kopa po karti. mada ne znam odakle ti to da kriju kad sam vidjala njegov horoskop tu i tamo, evo ovo je podatak sa drugog foruma :)
guglala i nasla . ima MA na algolu u 8. polju. Cula sam da je umro od raka, ali nemojte me drzati za rec.

Back