horoskop u sex-u...

Gazdarica:
A ko je rekao da sam ga izdrndala?
Mislim, ne znam kakvi obicaji kod drugih vladaju, ali ja ne drndam frajere, isto kao ni oni mene... Postoje mnogo ljepsi odnosi izmedju jednog muskarca i jedne zene...
Btw. i dalje tvrdim da si se zaebala, ali ako, svaka skola se placa... :lol:

Izvini, ali za7E8ala si se ti, naravno, u pozitivnom smislu, kao zabavila, sa pomenutim Jarcem. Ali da si ga propustila kroz ssake i joss kojessta, to stoji, i joss uvek ga raubujess, a Sandrina voli >>novake<<, he he he...

dugi777jezik:
Izvini, ali za7E8ala si se ti, naravno, u pozitivnom smislu, kao zabavila, sa pomenutim Jarcem. Ali da si ga propustila kroz ssake i joss kojessta, to stoji, i joss uvek ga raubujess, a Sandrina voli >>novake<<, he he he...

Sandrinu definitivno zabole gooza za jarca...Sandrina ne volE kukavice i cvikatore... :twisted:

ja sam bik u znaku a blizanac u podznaku...i najbolji seks sam imao sa skorpijama....e sada to sam cuo da se svi astrolozi slazu oko jedne stvari da su bik skorpija daleko na vrhu astroloske lestvice u dobrom seksu a pre svega u STRASTI!! moram se sloziti.. mada ima i onih astrologa koji kazu da se najbolje u seksu slazu on znakovi,kojima je MESEC U ISTOM ZNAKU!! sve vise pocinjem u to da verujem...sada sam sa curom koja je Jarac u horoskopu i supeer nam je ;)

Mada skorpije su zaista :twisted: :twisted: :twisted:

a mislim i da su bikovi ok pre svega znaju da uzivaju u seksu u svakom smislu(dodiru poljubcu...) i imaju osecaj za lepo...i dobro procenjuju pravu lepotu

dugi777jezik:
..pa taj Jarac je jos uvek aktivan kod Gazdarice???....e,pa,necu ga onda...ja kad nesto posednem-onda ga zaposednem..i to tako stalno..a ono sto meni padne,odma' dobije etiketu''zauzeto''..a ja etikete lepim na golo,a ne etiketu na etiketu.. :?
..bas,steta...rogonja je to. . :|

Back