Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.577
Gledajuci neke indijske youtube videe, doslo mi kao ideja da moze da postoji zanr , horor za tehnicare.....
Video sam da postoji horor za cistunce, kao dlaka pa u hranu ili nesto slicno , bukvalno povracaju...
Ali horor kao filmski zanr na neki nacin provocira ljude..
Kad rade recikliranje, i objasnjavanjue na onom iskvarenom engleskom , meni se digne kosa na glavi,ali isto rade i kod nas na otpadima, dodju frizideri , cujes po ceo dan kako sisti freon...ili kako razbijaju niti raznih stampanih ploca teskim cekicima...
Evo jednog indijskog tehnickog filma, pozebna zanimljivost kako kalemi krupnu bakarnu cev na kapilaru...
Kako u frizideru imati 1l tecnosti umesto freona,
Kako pozadi kod kompresora imati kilo ili dva kila maltera...ili cementa
Video sam da postoji horor za cistunce, kao dlaka pa u hranu ili nesto slicno , bukvalno povracaju...
Ali horor kao filmski zanr na neki nacin provocira ljude..
Kad rade recikliranje, i objasnjavanjue na onom iskvarenom engleskom , meni se digne kosa na glavi,ali isto rade i kod nas na otpadima, dodju frizideri , cujes po ceo dan kako sisti freon...ili kako razbijaju niti raznih stampanih ploca teskim cekicima...
Evo jednog indijskog tehnickog filma, pozebna zanimljivost kako kalemi krupnu bakarnu cev na kapilaru...
Kako u frizideru imati 1l tecnosti umesto freona,
Kako pozadi kod kompresora imati kilo ili dva kila maltera...ili cementa