HOROR U ZAJEČARU: Beograđanku pregazili četiri puta!

To mi je bila koleginica :(
Bila je divna žena. Šteta što je završila tako. Ko je terao da ide tamo. Nisam mogla da verujem kad su mi juče rekli na poslu.

valjda zenu pregazio.....
ne vidim sta je bitno za vest da je Beogradjanka

takav naslov implicira de joj se to desilo u Zajecaru samo zato sto je Beogradjanka
Uvek postavljaju takve naslove :roll:

Pre nedelju dana, dobila je otkaz. To je jako teško podnela i rekla mi je da hoće da ode odavde. Pričala je često da će da ide da traži bivšeg muža koji kako je saznala, sada živi u Boru...
Inače imala je jako problematičan život. Živela je samo za svoju (cit.) "menažeriju" njene "cicke - micke i kucove"

Pa onda se za nju ne može reći:"Nije imala ni kučeta ni mačeta!" :pop2:

Kakav smo mi to narod postali, ovo nije prva vest ovog tipa...bez ikakve odgovornosti, bez savesti, bez icega, tako gaze pesake, pa im je malo jednom, nego vise puta.

Sta moze da bude uzrok ovoga nego otupelost cak i na ljudski zivot ili upotreba alkohola ili psihogenih supstanci (lekova, droge)?

Ja sam zapanjena i uzasnuta, i sto je najgore, mnogi od njih pobegnu s mesta nesrece. Totalna neodgovornost drustva je postala, nehumanost, bahatost, mozda i strah od lose vodjenih sudskih postupaka, ali sve to ne opravdava neljudskost i prizore od kojih da se coveku pripovraca, sto bi samo zivotinja (zivotinji) mogla da uradi.

Sahrana je bila prekjuče. Kaže mi njen prijatelj da nije bilo ni 15 ljudi. Takođe kaže da su rekli da je bila živa sve dok preko nje nije prošlo i treće vozilo. Strašna smrt.
Inače, u Boru živi njen bivši muž sa kojim je vodila dugogodišnju ostavinsku raspravu. Išla je u Zaječar na snimanje. Često je radila kao statista. Mnogo ljudi je pristiglo pa je na kraju ispala tehnološki višak i eto dunulo joj da to što u autobusu nije bilo mesta da se to veče vrati sa ekipom u Beograd nego će morati da ide ujutro iskoristi i uputi se u Bor. Verovatno je planirala da stopira. Na kraju, ko zna šta joj je sve bilo u glavi kad se uzme u obzir u kakvoj je presiji bila prethodnih 10ak dana.

Sahrana je bila prekjuče. Kaže mi njen prijatelj da nije bilo ni 15 ljudi. Takođe kaže da su rekli da je bila živa sve dok preko nje nije prošlo i treće vozilo. Strašna smrt.
Inače, u Boru živi njen bivši muž sa kojim je vodila dugogodišnju ostavinsku raspravu. Išla je u Zaječar na snimanje. Često je radila kao statista. Mnogo ljudi je pristiglo pa je na kraju ispala tehnološki višak i eto dunulo joj da to što u autobusu nije bilo mesta da se to veče vrati sa ekipom u Beograd nego će morati da ide ujutro iskoristi i uputi se u Bor. Verovatno je planirala da stopira. Na kraju, ko zna šta joj je sve bilo u glavi kad se uzme u obzir u kakvoj je presiji bila prethodnih 10ak dana.

Kakvu god da je sudbinu imala (neka je bila i najsrecnija zena na svetu), niko nije zasluzio ovakvu (neljudsku) smrt.

To samo zivotinje mogu da rade i evo, poneki "ljudi".

Ja zato i ne citam hrinoku jer se uvek potresem, ali ovo je treca vest zaredom u prethodnih nekoliko dana, slicna, da ne mogu da dodjem sebi od uzasa, zgrozena sam, razocarana, zgadjena.

Back