HOROR U ŠKOLI U ŠAPCU Staford izujedao troje dece

Netacno.
Zabraniti drzanje ljudi na slobodi koji mogu da ugroze, na prvom mestu mentalnoz dravlje psa i ponasanje, a sekundarno i sve ostalo oko tog krvolocnog, besnog, opasnog - coveka.

Svaka rasa pasa moze da ugrozi stanovnistvo. Da li si znao da najvise ujeda dolazi od civava, malil terijercica i toliko prelepih svima i "umiljatih" zlatnih retrivera, labradora?
Shodno tvojoj logickoj doslednosti, treba znaci zabraniti drzanje pasa uopste, a taj zivot ugasiti totaaalno jer su sve to potencijalno opasne zivotinje.

Covek je taj koji treba da se pravilno dresira ili sklanja sa ulica, a ne psi.

Stafordi, pitbulovi i slicne rase, nisu sami po sebi krivi sto se najvise dopadaju za lecenje kompleksa DEBILIMA I PSIHOPATAMA, koji ih krivo dresiraju i uce.... Takvi i od svoje dece naprave ubice i koljace, a covek nema ni opasne zube ni 50 kila cistih misica, niti je besan po prirodi onako tek itd.

Alal ti majka, imaš repku kó vrata !!!
Što se ovog foruma i teme tiče, jedan si od retkih,
sa normalnim, mentalnim sklopom.
Ostali su zaista za posmatranje. :roll:

http://www.blic.rs/vesti/hronika/horor-u-skoli-u-sapcu-staford-izujedao-troje-dece/yblk81f

Власника пса доживотно у творза.

Забранити држање раса које могу да угрозе становништво.

Kakav vlasnik takav pas! Svaka rasa moze da ugrozi stanovnistvo. Svaki covek moze da ugrozi drugog coveka.
Dosta vise te generalizacije i ocrnjavanja odredjenih rasa pasa.

"Jel taj vas pas onaj Staford, onaj za borbe?"
"Gospodjo, onaj vas sin, jel on za borbe?"
"Ju dete, sta me to pitas, strasno!"
"Pa gospodjo, malo malo pa vidjam vaseg sina kako maltletira i tuce se sa drugom decom, pa sam mislio da je on za borbe. Moj Staford nikada se ni sa kim nije potukao niti ikoga ujeo, tako da ne znam odakle vam ideja da je on za borbe."

Razgovor mog komsije i komsinice, koji uvek citiram kada neko pocne da ***** poo nekoj rasi. To se zove rasizam.

Нисам сигуран да пекинезер својим уједом може неког да убије или да га учини инвалидом.

Пас није крив, али пас који својим уједом може да угаси нечији живот нема шта да тражи у градској зони. Тиме се ставља на коцку и његов живот, и живот сваког човека који прође поред њега.

Ништа није вредно тога да неко дете буде повређено.

Ту су увек потребне чак и параноичне превентивне мере. Деца морају бити безбедна на рачун СВЕГА другог.

Нисам сигуран да пекинезер својим уједом може неког да убије или да га учини инвалидом.

Пас није крив, али пас који својим уједом може да угаси нечији живот нема шта да тражи у градској зони. Тиме се ставља на коцку и његов живот, и живот сваког човека који прође поред њега.

Ништа није вредно тога да неко дете буде повређено.

Ту су увек потребне чак и параноичне превентивне мере. Деца морају бити безбедна на рачун СВЕГА другог.

Svaki covek svojim ujedom moze da ubije drugog coveka. Svaki covek, koji sedne za auto, moze da napravi krvoprolice, jer ima u rukama minimum 1 tonu metala.
Dakle, da zatvorimo sve ljude?

Naravno da je vlasnik kriv, ali je pitanje zašto niko ne reaguje (i komunalna i sami građani) dok se ne desi ovako nešto loše? Postoji zakon o držanju opasnih rasa, po kome se tačno zna koje rase smeju i koje ne smeju da se drže. One koje smeju, se drže po određenim strožijim pravilima od ostalih rasa.
Što se tiče ostalih rasa, svaki pas može da ugrize, ali je suština u šteti koju prave ugrizi tih pasa koji ne spadaju u opasne.

- - - - - - - - - -

Svaki covek svojim ujedom moze da ubije drugog coveka. Svaki covek, koji sedne za auto, moze da napravi krvoprolice, jer ima u rukama minimum 1 tonu metala.

Ljudi (uglavnom) poštuj usaobraćajne propise, dok neki oholi vlasnici ne poštuju ni jedan zakon o držanju opasnih rasa pasa. Da li ovajh pas ima čip? Ako ima, vlasnik se nađe za par sekundi, ako nema, to je prvo kršenje zakona. Loše je porediti automobile i pse.

За људе постоје прописи шта им се дешава ако то ураде.

Да ли постоји кривични законик за псе, ако већ хоћеш поређење?

Odgovara vlasnik psa. A pas mu se oduzima, i salje u azil.
Ali zakon se ne sprovodi.
Pricas o prevenciji? Postoji zakon koji kaze da se psi preko odredjene kilaze (u sta spada ovaj pas) ne smeju setati bez korpe preko njuske. Dakle, opet je vlasnik kriv. I kriva je drzava koja nije preventivno kaznila vlasnika.
Pas nije kriv, ni moralno, ni zakonski.
I moralno, a i po zakonu, vlasnik treba krivicno da odgovara. Ali fora je sto kod nas nikada nije krivicno odgovarao niko u ovim slucajevima, samo materijalno.
Zakoni nam i nisu toliko retardirani koliko je retardirano njihovo sprovodjenje.

Potamaniti dzukele a i lude kuckare ako se budu bunili. Pun Sabac dzukela, sto napustenih sto sa mamicama i taticama. U najstrozem centru grada setaju u coporima, a kako je na periferiji mozete samo da zamislite. A ovamo se hvale i puvaju sa onim azilom. Blic i B92 su bar 50 puta pisali o tome.

Pre 2-3 nedelje sam bas prolazila pored skole gde su deca napadnuta. Tek se zavrsila popodnevna smena i mlada mama, neka namontirana plavusa pokupila cerku iz skole, dete trckara za njom a ona seta Staforda, pogadjate bez korpe na dugom povocu i dzukela lepo jurisa na kolovoz i bicikliste. Sto je najgore ne smes nista da joj kazes jer ce da nahuska onu zver..

Potamaniti dzukele a i lude kuckare ako se budu bunili. Pun Sabac dzukela, sto napustenih sto sa mamicama i taticama. U najstrozem centru grada setaju u coporima, a kako je na periferiji mozete samo da zamislite. A ovamo se hvale i puvaju sa onim azilom. Blic i B92 su bar 50 puta pisali o tome.

Pre 2-3 nedelje sam bas prolazila pored skole gde su deca napadnuta. Tek se zavrsila popodnevna smena i mlada mama, neka namontirana plavusa pokupila cerku iz skole, dete trckara za njom a ona seta Staforda, pogadjate bez korpe na dugom povocu i dzukela lepo jurisa na kolovoz i bicikliste. Sto je najgore ne smes nista da joj kazes jer ce da nahuska onu zver..

O ovome sam pisao, ti si videla da ta žena šeta psa bez povoca i korpe, a nisi zvala komunalnu policiju. Ne vidim zašto se buniš, ako već nisi reagovala kad je trebalo? Nemnoj pogrešno da shvatiš, tu ženu je trebalo kazniti zbog bezobrazluka, ali izgleda da nikome nije toliko stalo do bezbednosti kad je niko nije prijavio. Naročito ako je neko kome dete ide u tu školu, pa je lako utvrditi o kome je reč.

O ovome sam pisao, ti si videla da ta žena šeta psa bez povoca i korpe, a nisi zvala komunalnu policiju. Ne vidim zašto se buniš, ako već nisi reagovala kad je trebalo? Nemnoj pogrešno da shvatiš, tu ženu je trebalo kazniti zbog bezobrazluka, ali izgleda da nikome nije toliko stalo do bezbednosti kad je niko nije prijavio. Naročito ako je neko kome dete ide u tu školu, pa je lako utvrditi o kome je reč.

Konkretan slucaj nisam prijavila jer nemam mobilni telefon, a inace bila sam na putu do bolnice, tako da dok sam stigla u bolnicu, nacekala se, iskukala uput za specijalistu i vratila se kuci vec je pros'o voz kroz kuruze. Doduse, u vise navrata sam prijavljivala komsije ciji Staford redovno preskace ogradu i terorise komsiluk. I ne samo ja vec nekolicina komsija i nikad nisu reagovali. Prijavljivala sam i komsiju bilmeza koji drzi dva nemacka ovcara u dvoristu kuce u kojoj niko ne zivi i gde je korov visi od ograde i opet mrka kapa. Prijavljivala sam i mnoge druge stvari, nevezano za pse, na primer komsinicu koja je na ulici zapalila dva stara sedista od automobila itd. i uvek ista prica, komunalna kaze nije u nasoj nadleznosti, obicna milicija kaze nije ni u njihovoj, i tako, cutim i trpim dok jednog dana ne prsnem kao Majkl Daglas u onom filmu.

Poslednja izmena:
Ker nema šta da traži na ulici bez kontrole čoveka.

Imam i rasne i nerasne pse i držim ih baš zato da budu opasni i da budu u stanju da povrede i ubiju čoveka.

Zbog toga ih ljudi i pripitomiše u neolitu.

Vlasnika kazniti za sve što je počinio pas.

Psa ponuditi na usvajanje odgovornim vlasnicima, uz ugovor o odgovornom vlasništvu, a ukoliko nema interesa u razumnom roku, u koštano brašno.

- - - - - - - - - -

Kakav vlasnik takav pas! Svaka rasa moze da ugrozi stanovnistvo. Svaki covek moze da ugrozi drugog coveka.
Dosta vise te generalizacije i ocrnjavanja odredjenih rasa pasa.

"Jel taj vas pas onaj Staford, onaj za borbe?"
"Gospodjo, onaj vas sin, jel on za borbe?"
"Ju dete, sta me to pitas, strasno!"
"Pa gospodjo, malo malo pa vidjam vaseg sina kako maltletira i tuce se sa drugom decom, pa sam mislio da je on za borbe. Moj Staford nikada se ni sa kim nije potukao niti ikoga ujeo, tako da ne znam odakle vam ideja da je on za borbe."

Razgovor mog komsije i komsinice, koji uvek citiram kada neko pocne da ***** poo nekoj rasi. To se zove rasizam.

................odličan post.....:ok:

Poslednja izmena:
Konkretan slucaj nisam prijavila jer nemam mobilni telefon, a inace bila sam na putu do bolnice, tako da dok sam stigla u bolnicu, nacekala se, iskukala uput za specijalistu i vratila se kuci vec je pros'o voz kroz kuruze. Doduse, u vise navrata sam prijavljivala komsije ciji Staford redovno preskace ogradu i terorise komsiluk. I ne samo ja vec nekolicina komsija i nikad nisu reagovali. Prijavljivala sam i komsiju bilmeza koji drzi dva nemacka ovcara u dvoristu kuce u kojoj niko ne zivi i gde je korov visi od ograde i opet mrka kapa. Prijavljivala sam i mnoge druge stvari, nevezano za pse, na primer komsinicu koja je na ulici zapalila dva stara sedista od automobila itd. i uvek ista prica, komunalna kaze nije u nasoj nadleznosti, obicna milicija kaze nije ni u njihovoj, i tako, cutim i trpim dok jednog dana ne prsnem kao Majkl Daglas u onom filmu.

Сачувај Боже. Прими моје саучешће јер живиш на неком ужасном месту.

pun mi ****** sabana poput tebe koji sve prijavljuju jer im sve smeta. takve kao ti treba... onako :cool:

Ima li neki komsija da je "dobar" sa tobom?

Ima li neki komsija da je "dobar" sa tobom?

Ja sam u odlicnim odnosima sa svim komsijama osim sa tri navedene kuce. Baba piromanka zivi preko puta mene, ima obicaj da pripali sve sto joj ne treba, na ulici, svega nekoliko metara od prozora spavacih soba na mojoj kuci, i naravno da sam ja najvise pogodjena. Narocito u letnjim i prolecnim mesecima kada drzim otvorene prozore i dodjem sa posla a kuca smrdi na pusnicu.

Komsija sa Stafordom je flipnuo, mada je bezopasan ali su mu sinovi teske bitange i lopuze. Ja sam ih prijavljivala samo zbog psa koji je samo moju majku napao nekoliko puta. Na prodaju narkotika i kad je mladji sin mlatio devojku niz moju ulicu, pa se zaustavio bas ispred moje kuce i izvivljavao se jedno 20 minuta sam zazmurila i bila dobra komsinica.

Komsija sa nemackim ovcarima, zapravo, i nije komsija. Kupio je napustenu kucu i tu pokrenuo neki biznis. Kerove je doveo da cuvaju. Biznis je propao, on je nestao, a psi su ostali na napustenom imanju.

I jedan komsa se naljutio na mene jer sam mu rekla da necu glasati za SNS kada je pravio anketu po kraju. Vise mi se ne javlja a preskocio je i moju kucu kad je delio zejtin i brasno :sad2:

Back