Horor u koridi!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Horor u koridi: Bik matadoru uništio vrat i vilicu, lekari se bore za njegov život!

Gledaoci koji su našli u Las Ventasu, najvećoj areni za koridu u Madridu i Španiji ustalom, prisustvovali su horor sceni kada je razjareni bik probo mladog matadora Danijela kroz grlo i usta!

zwn-matado.jpg

Horor je trajao 11 sekundi a samo puka sreća i veština drugih matadora spasli su Danijela kojem dok čitate ovaj tekst i gledate klip doktori u Madridu u ovim trenucima spasavaju život.

Kada je povređeni matador stigao u bolnicu, lekari su mislili da je ranjen u butinu ili leđa, međutim ustanovljeno je da mu je bik skoro smrskao vrat i vilicu.

Danijelu su oštećeni mnogi mišići i nervi, prenose TVE i Dejli mejl.

Ko ga tero da nervira životinju.

- - - - - - - - - -

Horor u koridi: Bik matadoru uništio vrat i vilicu, lekari se bore za njegov život!

Gledaoci koji su našli u Las Ventasu, najvećoj areni za koridu u Madridu i Španiji ustalom, prisustvovali su horor sceni kada je razjareni bik probo mladog matadora Danijela kroz grlo i usta!

zwn-matado.jpg

Horor je trajao 11 sekundi a samo puka sreća i veština drugih matadora spasli su Danijela kojem dok čitate ovaj tekst i gledate klip doktori u Madridu u ovim trenucima spasavaju život.

Kada je povređeni matador stigao u bolnicu, lekari su mislili da je ranjen u butinu ili leđa, međutim ustanovljeno je da mu je bik skoro smrskao vrat i vilicu.

Dobri neki lekari

Чим уђеш у арену мораш да очекуеш да ти може лако бити задњи дан у животу. Свесни су они тога.. Њихов избор. Због мало славе да изгубиш главу.

U Beogradu su jednom pokusali da organizuju koridu, pre nekoliko decenija...

Ali, gledaocima se nije dopalo ubijanje zivotinja, pa su toliko zvizdali dok organizatori nisu prekinuli.

Nikada to vise nisu pokusali.

U Beogradu su jednom pokusali da organizuju koridu, pre nekoliko decenija...

Ali, gledaocima se nije dopalo ubijanje zivotinja, pa su toliko zvizdali dok organizatori nisu prekinuli.

Nikada to vise nisu pokusali.
u beogradu sam gledao koridu, na tašu, negde '68

majstor se zvao luis migel domingin

odvezla ga hitna, bik ga okrznuo po ruci čini mi se

Ispada da bik ne smije da se bori za svoj život a svi ostali mogu da se iz zabave igraju sa njegovim životom kako hoće .
Da idem na koridu navijao bih isključivo za bika .
Bilo jednom da je bik iskočio iz arene i počeo među publikom praviti red . Koji je to bio urnebes .

u beogradu sam gledao koridu, na tašu, negde '68

majstor se zvao luis migel domingin

odvezla ga hitna, bik ga okrznuo po ruci čini mi se

Његов син је онај Мигел Бозе.

- - - - - - - - - -

Ispada da bik ne smije da se bori za svoj život a svi ostali mogu da se iz zabave igraju sa njegovim životom kako hoće .
Da idem na koridu navijao bih isključivo za bika .
Bilo jednom da je bik iskočio iz arene i počeo među publikom praviti red . Koji je to bio urnebes .

Тако је. Нека га искида кад је кретен.

zwn-matado.jpg

Stravično !
Ne bih ja radio taj pos'o da nemam 'leba da jedem !

850895429_0864238e11.jpg

Ne zavaravaj se narode, ni hrčak nije mutav
slatka mala krznena loptica, kako da ne... aj probaj da mu ne ispuniš želju...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

čitam ja tako neke natpise i pročitam svašta
kaže neki pametnjaković da hrčak NE PIJE VODU???
Alo bre majstore...

Ako nema svežeg povrća - šargarepa, krastavac ili zelena salata itekako pije vodu, inače mu ne treba posle nabrojanog

- - - - - - - - - -

Bilo kako bilo ako gura vratanca da prošeta a ne ume da ih samostalno otvori (što vremenom nauči) i ti ga ne pustiš napolje - lele si ga tebi

Back