Horor u Beču:Migranti zadavili devojčicu

Zar je bitno koje je nacionalnosti devojčica, zar je to stvar kolekcionarstva, pa sad ova odavde, ona odande???
Jedan mladi život se prevremeno završio, ko će to kome da vrati i u čemu, u kojoj valuti se plaća život?
Vratite smrtnu osudu, smrtna osuda za ubice dece!
Дођу Авганистанци у туђу државу на другом континенту и силују, дрогирају и на удаве локалну девојчицу од 13 година. То раде у земљи која их је примила бар привремено, а могуће и трајно.
Мигранти јесу извршили овај глусни злочин. Али за то је крива и аустријска држава која је примила ту багру на своју територију. Свака европска држава која пушта војно способне афро-азијске муслиманске мушкарце (ака мигранте) на своју територију је саучесник у њиховим злочинима и насиљу према домаћем становништву.
Националост девојчице сам поменуо као додатну информацију. Зато што се дешава да мигранти убијају, туку, рањавају и силују и једни друге. То су монструми, без имало људскости у себи!

@GrdobanS @Darth Vader

Poslednja izmena:
Ja kada sam govorio da treba kao I Orban da postavimo mrtvu strazu I pobijemo ako treba svaki dan 100 migranata gomila njih ovde me je napala. Al da, Vucic dobija pare za svakog smrljivog prljavog manijaka koji udje I ostane ovde. I kod nas ima slicnih stvari samo se o tome cuti, jedino sto su kod nas ljudi mnogo agresivniji I besniji pa ih ubijaju kao zeceve a i o tome se cuti....
Svaki kreten koji misle da oni nisu nista drugo nego ekonomski migranti ili stoka prljava zasluziluje da mu neko polomi I ruke I noge.

Ja kada sam govorio da treba kao I Orban da postavimo mrtvu strazu I pobijemo ako treba svaki dan 100 migranata gomila njih ovde me je napala. Al da, Vucic dobija pare za svakog smrljivog prljavog manijaka koji udje I ostane ovde. I kod nas ima slicnih stvari samo se o tome cuti, jedino sto su kod nas ljudi mnogo agresivniji I besniji pa ih ubijaju kao zeceve a i o tome se cuti....
Svaki kreten koji misle da oni nisu nista drugo nego ekonomski migranti ili stoka prljava zasluziluje da mu neko polomi I ruke I noge.
Слажем се.
Једини начин за заштиту од војног способних афро-азијских муслиманских мушкараца тј. "миграната" је био поступити као Мађари, оградити се жичаном оградом неколико метара високом са струјом и извести војску на границе која ће пуцати на "мигранте" ако покушају да пробију ограду. Сад је за то касно, зато што нам је ђаво већ ушао у кућу у којој је заглављен јер му Хрвати и Мађари не дају да прође даље.

Poslednja izmena:
Ima jedna interesantna pojava u svim tim državama koje puštaju te životinje da im ulaze a to je da nije retkost da domaće, autohtone žene trče za tim arapima da ih tucaju... snažne, nezavisne i samostalne žene idu kod muškaraca sa shvatanjima iz srednjeg veka da ih jebu. Muslimani ne dozvoljavaju svojim ženama da se druže ili mešaju sa hrišćanima, ali nemaju ništa protiv da se oni mešaju sa evropljankama.

Koja je to bolest...

Dok su Sadam i Gadafi bili zivi migranata nije bilo u Evropi ili ih je bilo vrlo malo. Oni su migrantima bili brana ka Evropi.

Kako su ih krvozedni amerikanci srusili, migranata ka Evropi ima kao mrava i tek ce ih biti. Ameri su podmuklo zlo za Evropu.
ameri su veliko zlo za ceo svet.Gde god su se oni umesali u vodjsvo drzave,posle je nastala samo propast i beda i sta ce narod,nego bezi na zapad,misle da tamo tece med i mleko,ali se grdno varaju.

Poslednja izmena:
Jasta, dodjete u tudju zemlju ubijate i silujete, oterate ih od kuce i onda vam ne valjaju kada vam se usele u kucu....sto se ne zalite Svetim rimljanima i nato ergeli krstasa? Nece ni oni da primaju ceo svet kod sebe, pa malo razdelili da se vide vasa demokratija i ljudskost....evo vidi se, podsticete kjukluks klanove fasisticke...

Realno svi vi botovi ste fasisti.....i ne zasluzujete paznju.....
Realno svi vi botovi ste fasisti.....i ne zasluzujet

Jasta, dodjete u tudju zemlju ubijate i silujete, oterate ih od kuce i onda vam ne valjaju kada vam se usele u kucu....sto se ne zalite Svetim rimljanima i nato ergeli krstasa? Nece ni oni da primaju ceo svet kod sebe, pa malo razdelili da se vide vasa demokratija i ljudskost....evo vidi se, podsticete kjukluks klanove fasisticke...
Ajd ne lupetaj sa pojmom MI i VI. Da su tvoju kcerku i porodicu tako migranti upropastili drugacije bi pisao o njima i napadao druge ljude da su fasisti.

Дођу Авганистанци у туђу државу на другом континенту и силују, дрогирају и на удаве локалну девојчицу од 13 година. То раде у земљи која их је примила бар привремено, а могуће и трајно.
Мигранти јесу извршили овај глусни злочин. Али за то је крива и аустријска држава која је примила ту багру на своју територију. Свака европска држава која пушта војно способне афро-азијске муслиманске мушкарце (ака мигранте) на своју територију је саучесник у њиховим злочинима и насиљу према домаћем становништву.
Националост девојчице сам поменуо као додатну информацију. Зато што се дешава да мигранти убијају, туку, рањавају и силују и једни друге. То су монструми, без имало људскости у себи!

@GrdobanS @Darth Vader
To se i kod nas desava samo sto zvanicni usrani mediji cute ko zaliveni.

Slazem se u potpunosti.

Back