Horor: Retriver ubio i raskomadao bebu dok je otac spavao

Pa mozda strucnjak iz azila nije pogresio ali otac jeste. Zna se kada dodje prinova u porodicu sa psom da je za psa ta prinova niko i nista....nesto novo..mozda i uljez....Takoda ne sme dete i pas nikako sami da ostanu sve dok ne prodje odredjeno vreme i pas ne navikne na dete i prihvati ga kao svog e onda ce ono biti neko koga ce taj pas da brani a do tog momenta to dete za psa je niko i nista.

Pas je došao koji dan ranije iz azila a beba je već bila tu kao njegova najveća konkurencija na hijerarhijskoj lestvici. Sasvim je moguće da je on na testu karaktera bio divan sa onom lutkom koju koriste a da je otac radio po smenama ili nešto gore. Ali i dalje mislim, znajući iz iskustva kakva su obaveza i nov pas i tako mala beba, da je nepromišljeno uz tako malu bebu usvojiti odraslog psa koji je iz nepoznatih razloga završio u azilu, možda je baš i prethodnim vlasnicima ujeo dete. Edukacija zakazala načisto. :(

Nemoj da tamaniš nijednu rasu. To je protivzakonito. Sram te bilo. Samo nemoj više da ih stvaraš. Prosto.
Rase se nisu našle kod nas, nego smo ih mi ljudi doneli da bi zadovoljavali neke svoje potrebe. Da se pas pitao, ne bi ti došao ovde ako mu nije mesto.
Ne razumem ono za krstaški rat.
Nije tvoja stvar kako držiš ljubimce. Postoje određena pravila i moraš ih poštovati. Tako je mislio i otac raskomadane bebe, pa se sad opametio.

Osuđuješ me a očigledno ne znaš ništa o meni. Ako iko poštuje pravila kad su u pitanju ljubimci, to sam ja. Pre 10 godina i više sam počela da nosim kesicu kad šetam psa, svi su me gledali belo, i drugi kučkari i naročito oni sa strane, a ovamo bi im smetalo i da sam ostavljala. I ako pažljivije pročitaš, videćeš da sam napisala i ono SVE DOK MOJ PAS NIKOGA NE UGROŽAVA.

Ljubimci su bića potčinjena svom vlasniku. Nema tu drugarstva. Čist robovlasnički sistem radi želje vlasnika da gospodari intelektualno nižom vrstom.

SVE DOK MOJ PAS NIKOGA NE UGROŽAVA. Ova rečenica je dokaz. Ti si svesna da si vlasnik bića koje može da ugrozi nekoga, a ne možeš da mu objasniš da tako ne sme da se ponaša. Vaspitavaš ga hranom, vodom, podvikivanjem ili batinama.

Imaš roba i upavljaš njegovim životom i ponašanjem tako da tebi bude lepo.

Back