ХОРОР НА ПУТЕВИМА

Ja mislim da su ipak biciklisti mnogo opsaniji.Pogotovo matori,sibaju levo-desno i nikad ne znas kada ce ti pod auto.A to sto se na raskrsnici ponasaju kao da voze auto,i jos stanu prvi u kolonu,to treba tako sankcionisti,da bi trebao sledeci put da se pita da li da vozi bicikli.A inace su u NS uvedene kaznene mere: ako bajsom ides na raskrsnici ili putu i pesackom stazom,dobijes kaznu 1000 din pa navise.A ako pesaci idu bicik.stazom kazna je 2000 din.Jeste da su kazne za nekog male,ali nek te zaustavi barem 4 puta,ode ti 50 e,pa ti vidi kuda ces sledeci put.

pa ja mahom na babe i dede i mislim ja sam biciklista i stajem u raskrsnicu prvi ako mi je tako red ali ja krenem brze nego auto i stojim naravno gde mi je i mesto sa strane ali najjaci su likovi koji me kao obilaze na 45++ u nekim krsevima treba mu 10 metara da me obidje inace ja u svom skoro selu nemam biciklisticku stazu tako da moram voziti putem a bogami vozim dosta i van naselja kad nemam gde ali opet maksimalno korektno i pazljivo..................... ali ja sam jedan od 100 koji se tako ponasa..............

a sta sam danas video a nisam imao aparad da podelim to sa vama

lik na neku matoru krs ladu zakacio prikolicu sto i nije cudno cudno je to sto na prikolici postoji samo jedan tocak a drugi je verovatno negde otpao pa je covek podbacio parce drveta da se metal ne cese po putu i ne varnici a drvo pocelo da se greje od trenja a covek sto je najstrasnije vozi najnormalnije kao da ni nema prikolicu a kamoli ono sto on ima ja nisam mogao da verujem kada sam to video

Taj je bolji od pobesnelog maksa!
pobesnelimaksdu0.jpg

luci:
pa ja mahom na babe i dede i mislim ja sam biciklista i stajem u raskrsnicu prvi ako mi je tako red ali ja krenem brze nego auto i stojim naravno gde mi je i mesto sa strane ali najjaci su likovi koji me kao obilaze na 45++ u nekim krsevima treba mu 10 metara da me obidje inace ja u svom skoro selu nemam biciklisticku stazu tako da moram voziti putem a bogami vozim dosta i van naselja kad nemam gde ali opet maksimalno korektno i pazljivo..................... ali ja sam jedan od 100 koji se tako ponasa..............

Samo oprezno,sta da ti kazem.......... :-?

Danas na semaforu bas gledam ko je pored mene. I to neka baba u Buick Rendezvous (ko nezna kako izgleda ima slika ispod). Ta baba je toliko mala da ona jedva vidi preko volana Buicka, a vozi Rendezvous koji je dosta velik SUV. Pa ta baba je osudjena na sudar svaki put kad sedne u auto.

Stvarno u ovoj drzavi svakom daju vozacku.

20025998-E.jpg

Ne, rec "mal" je previse velike za vozilo kakav je Montero.

Od mog druga keva ga ima. Kad sam zadnji put isao u Srbiju ona nas je vozila na aerodrom. Ja, brat od 15 godina i keva smo jedva uspeli da sednemo na zadnja sedista.

Moj Dodge Intrepid je daleko veci iako je Intrepid auto, a Montero SUV.

Sinoc je bio pravi horor: Iz nepregledne krivine u koju treba da udjem meni u susret ide kolona automobila koju pretice saban vozeci stotku mojom trakom. Sa desne imam bankinu i njega koji mi ide licem u lice. Pribijam se bankini a on se pribija svojoj koloni i nekim cudom se mimoidjosmo, cak mi je mahnuo u znak izvinjenja. Kada sam se vracao na istom mestu udes - ista prica samo sa losim ishodom.

Back