- Poruka
- 1.410

Policija Džakarte podvrgla je psihijatrijskom ispitivanju ženu koja je udavila svog sina zbog veličine njegovih genitalija.
Retno Purvati (38) uhapšena je u istočnom delu Džakarte nakon što je priznala da je ubila svog sina u njihovoj kući u ovom gradu.
- Deluje kao da je svesno počinila zločin. Napunila je kadu vodom, vezala dečaka i udavila ga – rekao je zamenik načelnika policije Rikvanto, i dodao da su ženu podvrgli psihijatrijskom testiranju.
Nakon što je udavila svog sina, pokupila je ćerku iz škole i rekla joj da ide kući da pričuva brata, a zatim je otišla u policijsku stanicu i priznala zločin.
Retno je priznala da je sina ubila zbog toga što mu se penis smanjio nakon obrezivanja.
- Nismo pronašli drugi motiv, za sada. Jedino što znamo jeste da je ubila sina jer mu je penis bio premali i ona se plašila da neće biti srećan kad odraste - rekao je Rikvanto.
Retno očekuje zatvorska kazna od 15 godina ukoliko je na sudu proglase krivom.
--------------------------
"Kurir" oličenje primitivnog novinarstva je izmenio deo teksta na podmukao način kao da tamo rade Jevreji
u udarnom delu su napisali "penis mu je bio manji nakon PROCEDURE"
Ali zato taj isi Kurir zna da napiše "devojčica od 17 godina silovana" ali im je genialno sakaćenje "procedura"
Menjam ja žensko silovanje za sečenje klitoralnog dela kod muškarca (frenulum)
--------------------------
Nažalost brižna majka ako je želela sreću svom sinu nije smela da mu seče frenulum sa prednjeg dela prepucijuma
Kad odrastu prečesto ne mogu da dožive orgazam a ženi posatne dosadno i bolno jer nema lubrikacije te prestanka penetracije po potrei to je priroda udesila na fenomenalan način.
Što se smanjivanja penisa tiče nakon sakaćenja jednog dela istog ona je detektovana ali je minimalna
Veći je problem što su pokidani nervni centri vezani za mozak kao i da sam krvotok u organu nakon tog trenutka postaje indirektan a sam organ nezaštićen na bakterije što dovodi do teških infekcija, mada mnogo češće do smrti.
Mnogo muškaraca ne zna da objasni zašto ovo nikada sebi ne bi uradilo "iako su čuli za to" - priroda je ukucala u genetiku
A nauka je sve dokazala kao i muškarci koji su imali seks pre i posle hirurškog zahvata svojom voljom punoletne osobe.
------------------
U religijski zatucanim zemljama u kojima se ovo sprovodi ženama je ispran mozak od "bespotreban višak" pa nadalje. Nažalost višak nije već peti nervni centar dat od Boga radi lakše oplodnje. Sem toga očigledno je penis i kod njih veliki tabu jer se zapravo on formira izmedju treće do pete godine (Jevreji brutalno zloupotrebljavaju do treće kada nabedjuju zašto se radi cirkumizacija odnosno genitalno sakaćenje u sredinama gde to ne da nije običaj nego se ljudi gade na pomisao) a razvija se od puberteta pa do 20-ih godina.
A majka saznala sve o curcu od druge glupače sunetom opterećene.
------------------
NAjveći problem što se nas tiče je način kako je "Kurir" preneo ovu vest.
Silovana vagina ostaje čitava ali isečena kita nikad ne može da izraste ponovo.
A obe stvari se dešavaju protivvoljno žrtve (kud muških uglavnom u dečjem uzrastu što stvara teške traume i duboko doživotno potisnute - silovana žena ipak lakše prebrodi traumu sa pravim muškarcem, obrrezani nikada).
Prvo delo se osudjuje vioskim zatvorskim kaznama a drugo ne "jer se radi tamo po primitivnom svetu" kom mi ne pripadamo.
Mislim što se Srbije tiče, zato plastični urolozi izmišljaju i plaše majke po forumima otpao im ceo dabogda.
Ali ne znam da li su to napisali namerno ili zato što su ionako retardirane budale a publika im još gora.
Poslednja izmena: