zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
Sirija, prelepa zemlja...Asad, nudi besplatan smeštaj, treba samo nekako doći...karta se kupuje u jednom pravcu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isprika ako je stvarno bilo tako, ali volio bi da se policija opet pozove u hotel i da se prica istjera na cistac.Па ти ниси ни прочитао чланак са линка.
Ujutru kada smo se probudili taj isti čovek je i dalje bio u hotelu, šetao po plaži, na bazenu, plivao u moru, a moja deca su neprestano dolazila kod mene govoreći mi da su ga opet sreli plašeći se da će ih opet udariti – kaže ova Novosađanka.
– Kada smo pitali direktorku hotela kako je moguće da je on i dalje tu, samo nam je rekla da je sada tu obezbeđenje i da se ništa ne brinemo. Obezbeđenje je bio jedan radnik iz njihovog drugog hotela koji mi je sam rekao da ni ne zna zašto je ovde, koga treba da gleda i šta treba da radi. Svima je bilo jasno da od onoga što nam je obećano, neće biti ništa jer najveći propust je imao sam hotel. Niko od osoblja nije postavljen kao nadležni da kontroliše šta se dešava u toj igraonici koja je uvek puna dece.
Takođe, hotel nema obezbeđenje iako je njegov kapcitet gostiju jako veliki i dolaze ljudi sa svih strana, tako da niko nije bio prisutan kada se to desilo da odreaguje i zaštiti i dete i mene. Ispostavilo se na kraju, da smo mi gosti hotela koje oni žele da isprate, a potencijalni psihopata koji udara nepoznato dete u igraonici dobio je mogućnost produžavanja boravka,
Не верујем, пали смо сви генерално, новац је мерило свега.Isprika ako je stvarno bilo tako, ali volio bi da se policija opet pozove u hotel i da se prica istjera na cistac.
Ukoliko ostane tako kako si napisao, onda sam siguran da je siptarska mafija direktorici priprijetila.
Konacno si priznao, Srbi i Hrvati bracaZivio sam u Njemackoj, vidio sam Hrvate, Srbe i Bosnjake da se medjusobno druze, ali Siptari nikada nisu pripadali tom krugu.
U najbolju ruku su bili poznanici.
Tko normalan bijele boje koze bi se druzio sa Siptarima?
To je kao da se ja druzim s ciganima i Zidovima.
Nego sta nego braca, najbliza.Konacno si priznao, Srbi i Hrvati braca![]()
Nego sta nego braca, najbliza.
Zvanicno upozorenje postoji: https://www.mfa.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/hrvatskaNe vidim razloga da drzava ne upozorava gradjane u kojim zemljama postoji opasnost od nasilja...pa je po meni u okruzenju osim rumunije gde se krade, jedino albanija i grcka pristojne zemlje...
To je u vezi pandemije i nacina zastite interesa, ali o opasnosti od nasilja ne postoji rang lista ni velicina opasnosti....sto drzava svakako vodi kao element odnosa sa drugim drzavama....Kolumbija nije ista kao kuba....Zvanicno upozorenje postoji: https://www.mfa.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/hrvatska
Ima i za bezbednosnu situaciju kad pomeris prema doleTo je u vezi pandemije i nacina zastite interesa, ali o opasnosti od nasilja ne postoji rang lista ni velicina opasnosti....sto drzava svakako vodi kao element odnosa sa drugim drzavama....Kolumbija nije ista kao kuba....
Pitanje je šta je policija u nezavisnoj hrvatskoj državi zaista zapisala o incidentu u kojoj su žrtva neka blesava Srpkinja i njeno jadno dete.Moze da tuzi Siptara za fizicki napad.
Ne bih isao u nikakav rizik da mi neko grebe auto ili sta vec.Уколико идеш као Србин у Хрватску на летовање ти преузимаш ризик да ти овакве ствари десе. Лепо је Јадранско море, прелепа су јадранска острва, и све оно што су уз то Срби некада доживљавали као део њихове земље и културе. Али после свега летовати у Хрватској, као да се у међувремену ништа десило, може се тумачити као наивно или као глупо. Осим ако нисте авантуриста, али није авантуризам водити породицу у своју авантуру. Нажалост, то су чињенице које неки знају, а неки их добију по ушима.
Ne bih isao u nikakav rizik da mi neko grebe auto ili sta vec.
Kupaju se, sunčaju, uživaju ukratko. Kao i svi ostali!i dalje mi nije jasno sta srbi traže na hrvatskom moru
uz rizik da im dete bude šamarano, kola izgrebana, da dobiju pretnje, da budu pretuceni ili baceni u more itdKupaju se, sunčaju, uživaju ukratko. Kao i svi ostali!![]()
Ništa veći nego bilo gdje drugdje!uz rizik da im dete bude šamarano, kola izgrebana, da dobiju pretnje, da budu pretuceni ili baceni u more itd