Hormon rasta [vestacki] !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

loopless

Obećava
Poruka
54
Evo za koji mesec punim 25 god. cuo sam da homosapiensi rastu do tog perioda zivota, i da se posla toga taj hormon u mozgu vise ne razvija u dovoljnoj kolicini.

Interesuje me da li sme da se uzima,kako se uzima, kako odrediti dozu, ima li nezeljenih efekata,koliko kosta... sa kojim dokotorom je najbolje posavetovati se oko toga?

Prilozi

• brizgalica.jpg
    brizgalica.jpg
    19,6 KB · Pregleda: 11
  • brizgalica2.jpg
    brizgalica2.jpg
    21 KB · Pregleda: 7
Hormon rasta po potebi prepisuje lekar specijalista, i to bas po potrebi.

A nezeljeni efekti pa lista je tolika ali cisto ovako mislim da ce ti biti dovoljno:

nepravilan i nesrazmeran rast
deformacija gornje i donje vilice
rast usiju
rast saka i prstiju

Dakle rasta ima ali ne onog koji ti ocekujes.
Da ti prevedem na narodni jezik.....NAPRAVIO BI OD SEBE NAKAZU.

Da nezaboravim

PRETERAN RAST ORGANA
A nagli rast srca dovodi do tvoje posete svetom Petru.

OPADANJE INSULINSKIH RECEPTORA
Dovodi do dijabetesa

Zelis jos ili da stanem?

Bila je jedna emisija, cinimi se da su kineski doktori to poceli da rade. Ali koliko znam to kod nas niko ne radi (doktori na forumu ce me ispraviti ako gresim). Procedura se sastoji u tome da se kosti na odredjenim mestima polome , zatim se kroz njih uvuku sipke i zasije se. Pacijent ima sipke spolja i sinu. I zavrtanj kojim razmice sipke u kostima.
Sta je fazon, fazon je da pacijetn malo na nekoliko dana okrene zavrtanj, i kosti se razmaknu a zatim se prostor medju njima popunjava novom kosti.
Ovo kad sam ja video na TV-u bila je nova metoda , radjili su je Kineski doktori ako se ne varam, ali nisam cuo da je iko radi kod nas ili bilo gde u okolini.

WithdrawnWater:
Volela bi i ja da odletim u svemir (cemu je verovatnoca svakako veca nego da ti porastes na 185 cm), ali - ostace samo zal... :(
Ipak,razalosticu te,ti u svemir verovatno nikad neces ali lupi ima sansu da poraste 10 cm.
U pitanju je veoma brutalan nacin koji se sprovodi u Kini ili Japanu (ne mogu da se setim sada gde tano) gde su ljudi suoceni sa fizioloskim rastom i od 150 cm.
U pitanju je ortopedska operacija produzavanja tibie i fibule zahvaljujuci velikoj regenerativnoj moci kostiju.Prakticno,tih 10 cm sacinjava kalus koji nastaje nakon preseka kosti i konstantnog rastezanja presecenih okrajaka.Citav proces traje nekoliko meseci.Ustanove u kojima se to radi su najbednije hirurske sale koje sam ja videla,mislim da je moj ZC Chikago bolnica u odnosu na ono.
Krajnji rezultat je generalno fantastican-covek je visi za 10 cm !!!
Medjutim,gledano izolovano,potkolenice su mu toliko nesrazmerno dugacke u odnosu na telo da je taj covek prakticno estetski nagrdjen.

Doors of Perception:
Ipak,razalosticu te,ti u svemir verovatno nikad neces ali lupi ima sansu da poraste 10 cm.
U pitanju je veoma brutalan nacin koji se sprovodi u Kini ili Japanu (ne mogu da se setim sada gde tano) gde su ljudi suoceni sa fizioloskim rastom i od 150 cm.
U pitanju je ortopedska operacija produzavanja tibie i fibule zahvaljujuci velikoj regenerativnoj moci kostiju.Prakticno,tih 10 cm sacinjava kalus koji nastaje nakon preseka kosti i konstantnog rastezanja presecenih okrajaka.Citav proces traje nekoliko meseci.Ustanove u kojima se to radi su najbednije hirurske sale koje sam ja videla,mislim da je moj ZC Chikago bolnica u odnosu na ono.
Krajnji rezultat je generalno fantastican-covek je visi za 10 cm !!!
Medjutim,gledano izolovano,potkolenice su mu toliko nesrazmerno dugacke u odnosu na telo da je taj covek prakticno estetski nagrdjen.

Ja sam to gore napisao.
Hvala bogu pa ima ko da potvrdi da opet ne pisem gluposti.

WithdrawnWater:
Doors: mislim da je moja sansa da odem u svemir daleko veca, ipak....! Milsim da ce ti loopless to i sam potvrditi:)

hehe..pa ako ima i gram mozga,onda imas velike sanse da se lansiras gore :)
Ne znam koliko ljudi moraju da budu ocajni da bi to uradili (produzili enstremitete)

@drakula: pa ne lome se bas,tacnije,nigde ni nema operativnog oziljka jer nema ni reza.Sve se radi kroz par rupica korz koje se do kosti ubaci nesto slicno nazubljenoj zici cime se presece samo kost bez povrede okolnih tkiva.Na okrajke se postave spoljasnji fiksatori koji se vremenom sve vise razmicu.Ali iskreno,moje misljenje je da ce ova tehnika vrlo brzo izaci iz okvira bede i divljastva u kome je sada sagledavamo i postati svetski estetski hit.

Doors of Perception:
hehe..pa ako ima i gram mozga,onda imas velike sanse da se lansiras gore :)
Ne znam koliko ljudi moraju da budu ocajni da bi to uradili (produzili enstremitete)

@drakula: pa ne lome se bas,tacnije,nigde ni nema operativnog oziljka jer nema ni reza.Sve se radi kroz par rupica korz koje se do kosti ubaci nesto slicno nazubljenoj zici cime se presece samo kost bez povrede okolnih tkiva.Na okrajke se postave spoljasnji fiksatori koji se vremenom sve vise razmicu.Ali iskreno,moje misljenje je da ce ova tehnika vrlo brzo izaci iz okvira bede i divljastva u kome je sada sagledavamo i postati svetski estetski hit.

Ali mene u celoj prici buni sledece, nervi se ko sto znamo ne obnavljaju. Ako mi rastezemo tako nogu zar nije logicno da rastezemo i nerve noge. Kako onda nervi ne popucaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back