Horarna karta

Remosa

Početnik
Poruka
3
Poštovanje!
Ja svaki dan posipam sjemenke suncokreta na staru drvenu stolicu za ptice sjenice. Rekla sam sebi: htjela bih iskusiti ručno hranjenje divljih sjenica ..... a sada ih mogu promatrati samo s dva metra udaljenosti.

Horarno pitanje – hoću li moći hraniti sjenice iz vlastitih ruku?

Ja sam Merkur i Mesec, nalazita se u šesti kući. Ptice sjenice so šesta kuća malih životinja, odnosno Saturn, budući da šesta počinje u Vodenjaku. Ja (Merkur) u šesti kući, znači po mom mišljenju da me stvar jako zanima. Nema aspekta između Merkura i Saturna, ali bit će konjunkcija između Meseca i Saturna. Na sreču, ovde Mesec prenosi svetlost od Merkura ka Saturnu? Ako da, želja će mi se ostvariti.

Koji planet je signifikator sjemenke suncokreta?

Hvala Vam unaprijed

astro_2gw_anonymous.70328.261861010.png

Hahaha...

Astrologija je od vremena kad su smatrali da se sve okreće oko Zemlje, pa onda Sunce je SuncOkretovo... iako nije planet...

Horarno?
Ezoterija ćoroskopa sa sjenicama, divljim...

Ukoliko se budeš potrudio/potrudila u pticonauci/ornitologiji i poklanjanju pažnje prirodi i pomenutim pticama primetićeš poruke prirode od te iste pomalo preterane pažnje ka prirodnim pojavama...

Iako bez potpune posvete prirodi nema ni ovakve pomalo prirodne poruke ^^^

Ima li dugogodišnji poznanik emocija prema meni ili samo privlačnost u pitanju.
ja ću pokušati.
ako dugogodišnjeg poznanika gledamo kroz 11. kuću -a ne 7 -u kako bi inače ,onda bismo mogli zaključiti da postoji izvesna zainteresovanost,ali ne u ovom trenutku nešto snažna (planeta koja simbolizuje tebe kao pitača i njega su u polusekstilu a to je mali aspekt ali ipak povoljan.)
Da li može ovo da bude deo odgovora na tvoje pitanje ne znam ali trudim se :D

jer ako ga posmatramo kroz sedmu kuću tj njenog vladara-onda tek nema nikakve povezanosti tebe i njega. Zato sam uzela ovu opciju 11-prijatelji, oni koji nam žele biti nešto više od prijatelja , oni koji su naši navijači i podržavaoci

ja ću pokušati.
ako dugogodišnjeg poznanika gledamo kroz 11. kuću -a ne 7 -u kako bi inače ,onda bismo mogli zaključiti da postoji izvesna zainteresovanost,ali ne u ovom trenutku nešto snažna (planeta koja simbolizuje tebe kao pitača i njega su u polusekstilu a to je mali aspekt ali ipak povoljan.)
Da li može ovo da bude deo odgovora na tvoje pitanje ne znam ali trudim se :D
Hvala ti na odgovoru mi se znamo još od djetinjstva kad je on imao 2 g ja 5 g

Back