Hor u Beogradu

dadkristy94

Zainteresovan član
Poruka
394
Pretrazila sam forum, ali se nigde ne pominje ni jedna slicna tema. Ako ipak postoji nesto izvinjavam se administratorima i molim da me upute na istu.
Dakle, zelela bih da se bavim pevanjem. Nisam do sada imala iskustva u toj oblasti, a nemam ni nikakvo dodatno muzicko obrazovanje. Za pocetak sam razmisljala o skolskom horu, ali bila sam na dve tri njihove probe i ucinili su mi se prilicno neozbiljno pa sam se malo raspitala po google-u :) Od ozbiljnijih mesta nasla sam AKUD Spanac i AKUD Branko Krsmanovic. Medjutim, imam problem jer sam ja tek drugi razred gimnazije.Dakle, pitanja su : Da li bih mogla i ja da probam da se uclanim u recimo Krsmanac ili je to iskljucivo mesto za akademce ? I ako je tako sta biste mi onda preporucili kao drugu opciju ?
Hvala
Pozdrav

E pa ja bas idem u I gimnaziju (prirodni smer ) :D Ali ne znam, videla sam tu jednu grupu koja mi je delovala bas neozbiljno. Mozda gresim, imas neka drugacija iskustva ?
Pa znas sta, idi i vidi sta je i kako. Poznavajuci prof. muz. kul. mislim da je ok
Imas mnogo Horova cije su probe prilagodjene srednjoskolcima,
npr ''***** Pavlovic '' , mislim da ces izgooglati njihovu adresu

Poslednja izmena:

Back