H'oponopono tehnika sa Havaja

Pozdrav,
da li je iko koristio ovu teniku čija je suština -preuzeti odgovornost za ono što ti se dešava odnosno " šta je to u meni što privlači takve ljude i događajea" i čišćenje i opraštanje, da bi došli do Nulte granice tj. praznog prostora misli-očišćenih od svih starih programa i uvjerenja, i da bi dostigli unutrašnji mir.
U stvari, mi ne znamo šta čistimo, čisti Bog, Univerzum, kako već ko naziva ili vjeruje/ne vjeruje, sa četiri rečenie -riječi:
HVALA
VOLIM TE
OPROSTI
MOLIM TE .

Iskustva oko ove tehnike, ukoliko neko ima, molila bih da mi napiše!

Hvala Hvala Hvala svima :heart:

Pozdrav,
da li je iko koristio ovu teniku čija je suština -preuzeti odgovornost za ono što ti se dešava odnosno " šta je to u meni što privlači takve ljude i događajea" i čišćenje i opraštanje, da bi došli do Nulte granice tj. praznog prostora misli-očišćenih od svih starih programa i uvjerenja, i da bi dostigli unutrašnji mir.
U stvari, mi ne znamo šta čistimo, čisti Bog, Univerzum, kako već ko naziva ili vjeruje/ne vjeruje, sa četiri rečenie -riječi:
HVALA
Hvala Tebi❤️i može li : :"Divna si."
Bez preterivanja i želja da ti se dopadnem.
Zainteresovala si me za
h'oponopono. Treba mi to. :hvala::zag:

Hvala Tebi❤️i može li : :"Divna si."
Bez preterivanja i želja da ti se dopadnem.
Zainteresovala si me za
h'oponopono. Treba mi to. :hvala::zag:
Ako te nešto interesuje slobodno me kontaktiraj, meni više nego treba-da se ne ponavljam, pa sam dosta toga čitala, sama uvidjela kroz praktikovanje.

Da---onošto mene još uvijek sabotira je "ODBACIVANJE OČEKIVANJA" , to me pokoleba....

Hvala tebi na postu 🩵

p.s. jedan žešći primjer: Moj sin je otišao od kuće sa 19 godina---nije htio da živi samnom, samohranom majkom koja ima GAP mix depra. 3 godine baš se rijetko javljao, skoro nikako dolazio, ili i kad dođe provocira me..i sl. Inače dobar dečko, nikad alkohol, nikad duvan, svira u gradskom orkestru, ali je napustio fakultet--- ma nije htio da čuje za studiranje. Zaradjivao sam za sebe---rijetko kad je htio da uzme od mene 200 EUR kad ide na turneju sa orkestrom po Španiji, Francuskoj.....Provodio struju, krečio..radio šta je stigao. E sad nije sezona za krečenje , takve radove i nije imao za kiriju. Ja sam "hopsala svo vrijeme" i na papir napisala njegovo ime i prezime i datum rođenja, i na to stavila čašu vode napunjene sa 3/4 cca. I tu vodu svako veče i jutro mijenjala uz izgovor ove 4 " ključne riječi".
Sin se preseljava u prizemlje kuće kod mojih roditelja- nema više za kiriju, i odlučuje da se prebaci na drugi fakultet sad u oktobru----- sam je sve i odabrao i odradio, i evo jutros me zove da mi kaže, odoh po knjige i skripte na fax. To moje dijete mene nazove samo za rođendan ! Štedi, kaže- šta ću te zvati kad ti mene zoveš ! I jutros on mene zove- i fax, i još ga zamolim da mi od po nalaze- kaže ok, pa te zvrcnem i prekinem, ti me onda nazovi !
HVALA HVALA HVALA HVALA :heart:🙏🙏
divan primjer po meni --da li je od čišćenja ili ne ...hm ...poznajući njega , rekla bih -jeste 🙏

Sin ima samo 19 rođendana od kojih prva 3-4 ne pamti. Samo jedan petnaestogodišnjak, iako misli da je pametniji od mame. Prerano odrastao. Bori se za samostalnost, mesto među odraslima. Mesto pod Suncem. A kad shvati neke stvari, koje tek dolaze sa lošim momentima (a jedan ga je već uzdrmao), shvatiće i da te uzima zdravo za gotovo. Šta smo mi znali u tim godinama? Nismo znali da je bolest samo poremećeni Univerzum u našim telima. Da je svaki pokret i misao, samo hemijska reakcija molekula koji se haotično sudaraju u nama. I strah ga je ali muško, boji se da pokaže. Strah od gubljenja tla pod nogama. Svega se plaši. Samo na moment gledaj svet i život njegovim očima i shvatićeš ga, prvo Ti, a jednog dana i on Tebe.
Kad mu se otvore oči biće snažno kao šamar. I to će preživeti, ali uz tebe. Sinovi svoje majke vole a oca poštuju. Ćerke obrnuto.
Znaš po sebi. I najlošiji otac je ipak otac. A majka je prva koja ga je uzela u naručje. A to se pamti. Uzmi ga u naručje i zagrli kao bebu koja plače i napravićeš čudo.
Izvini što ovako haotično pišem. Diktat misli. Ne ispravljam, ne razmišljam. Samo pišem.
Radim baš ono što mi je savetovao prijatelj. Samo hodaj, hodaj, hodaj i stići ćeš. ❤️

Sin ima samo 19 rođendana od kojih prva 3-4 ne pamti. Samo jedan petnaestogodišnjak, iako misli da je pametniji od mame. Prerano odrastao. Bori se za samostalnost, mesto među odraslima. Mesto pod Suncem. A kad shvati neke stvari, koje tek dolaze sa lošim momentima (a jedan ga je već uzdrmao), shvatiće i da te uzima zdravo za gotovo. Šta smo mi znali u tim godinama? Nismo znali da je bolest samo poremećeni Univerzum u našim telima. Da je svaki pokret i misao, samo hemijska reakcija molekula koji se haotično sudaraju u nama. I strah ga je ali muško, boji se da pokaže. Strah od gubljenja tla pod nogama. Svega se plaši. Samo na moment gledaj svet i život njegovim očima i shvatićeš ga, prvo Ti, a jednog dana i on Tebe.
Kad mu se otvore oči biće snažno kao šamar. I to će preživeti, ali uz tebe. Sinovi svoje majke vole a oca poštuju. Ćerke obrnuto.
Znaš po sebi. I najlošiji otac je ipak otac. A majka je prva koja ga je uzela u naručje. A to se pamti. Uzmi ga u naručje i zagrli kao bebu koja plače i napravićeš čudo.
Izvini što ovako haotično pišem. Diktat misli. Ne ispravljam, ne razmišljam. Samo pišem.
Radim baš ono što mi je savetovao prijatelj. Samo hodaj, hodaj, hodaj i stići ćeš. ❤️
Sin ima sad 22 godine, a ne zivi samnom 3 godine, bas se bio otudjio 😢

Pozdrav,
HVALA
VOLIM TE
OPROSTI
MOLIM TE .

Iskustva oko ove tehnike, ukoliko neko ima, molila bih da mi napiše!

Hvala Hvala Hvala svima :heart:

Mogla si da otvoriš Temu, a ne blog.
Draga, oprosti ali bogove više niko ne čita.
Volim te jer si mi otkrila novi svet i Hvala ti za to.
MOLIM te da promeniš nik.
Naljuti se na Poslušnu i reci joj, Hvala, Volim te, Izvini, ali više mi ne trebaš.
I, Hvala lepo, Oprosti, Volim te, ali SAD i ODMAH, idem dalje.
I hodaj, hodaj, hodaj što dalje od Poslušne.
Idi na bolje mesto, ali za života. 🤗❤️
O onom Posle, niko ništa ne zna.
Ne možemo da živimo kao senke sopstvenih senki. Ne opustimo tami da nas opkoli.
I u sredini vrtloga, Sunce uvek sja.

Poslednja izmena:
Mogla si da otvoriš Temu, a ne blog.
Draga, oprosti ali bogove više niko ne čita.
Volim te jer si mi otkrila novi svet i Hvala ti za to.
MOLIM te da promeniš nik.
Naljuti se na Poslušnu i reci joj, Hvala, Volim te, Izvini, ali više mi ne trebaš.
I, Hvala lepo, Oprosti, Volim te, ali SAD i ODMAH, idem dalje.
I hodaj, hodaj, hodaj što dalje od Poslušne.
Idi na bolje mesto, ali za života. 🤗❤️
O onom Posle, niko ništa ne zna.
Ne možemo da živimo kao senke sopstvenih senki. Ne opustimo tami da nas opkoli.
I u sredini vrtloga, Sunce uvek sja.
Hvala , volim te, oprosti, molim te, preuzimam odgovornost za svoje postupke i počinjem da volim sebe i postavljam zdrave granice prema svima 🙏❤️

Jesi probala H’oponopono ?
Hvala hvala hvala 🙏

Back