- Poruka
- 73.673
Samo ako se slazes sa mnom![]()
Priznaj prvo da sam ja u pravu, pa da vidimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ako se slazes sa mnom![]()
Kako se osecate kad skapirate da ne mozete da parirate svojoj jačoj polovini, da tako kažem kad spoznate da ste inferiornije u svakom pogledu I aspektu bitisanja
Fala
Ma sanjao, ne brini...![]()
evo sve se trudim da zamislim šta ga je podstaklo da uopšte razmišlja na takav način i ne mogu nikako da skapiram.. ne vidim racionalno objašnjenje..
Kako se osecate kad skapirate da ne mozete da parirate svojoj jačoj polovini, da tako kažem kad spoznate da ste inferiornije u svakom pogledu I aspektu bitisanja
Fala
Fala
Nisam inferiornija
Ali sam zato veće muško od pola muškaraca koje poznajem
Fala
To je nemoguce.
Postoje samo momenti gde zena svesno dopusti muskarcu da tako sta (po)misli.
Realno je nemoguce![]()
Nisam inferiornija
Ali sam zato veće muško od pola muškaraca koje poznajem
ko bi reko....deluješ baš ženstveno
meni barem![]()
Zato što se ne libim da preuzmem zadatke da rešim probleme da stvari nazovem pravim imenom da istupim sa drugačijim mišljenjem pred autoritet
Mnogi muškarci koji rade sa mnom su veće cke od mene
Da li je istina da u japanu zene biju muskarce?![]()
Udam se za njega.Kako se osecate kad skapirate da ne mozete da parirate svojoj jačoj polovini, da tako kažem kad spoznate da ste inferiornije u svakom pogledu I aspektu bitisanja
Fala
Backa nikad nece biti mirnaCu u japanu.
Imam ja drugaricu koja bije muza![]()
Da li je istina da u japanu zene biju muskarce?![]()
Fala