Honda Accord

ВОДКА

Iskusan
Banovan
Poruka
5.913
Shta mislite o ovom tipu auta, kakav je? Njegov izgled mi se veoma veoma svidja ali kakav je motor i opshti kvalitet auta u poredjenju sa konkurencijom? Nazhalost ne raspitujem se zbog kupovine, vetj chisto onako.

Kvalitet najbolji.
Izgled auta unutra i vani je stvar ukusa, meni je medju najlepsima sto se tice unutrasnjosti i spolja, to pricam za naj noviji accord, ne znam na koji model ti mislis.
Sto se tice cena, bili su prosle godine jeftiniji, sada drze cenu i mogu ti reci da je medju skupljima u toj klasi pr.mazda 6, reno laguna,ford mondeo, opel insi.tojota avensis mogu se kupiti od 18500e svaki model sa osnovnom opremom i benz.motorom a honda accord kosta 20500 ili 21500 ne znam tacno.
Meni je i pored svih tih sto sam nabrojao najlespi accord, sto se tice kvaliteta isto mislim da je najbolji.
Kao sto je rekao vd. voze se na vec obrtajima ako mislis da izvuces dobre perf.
Da ne davim vise ako te jos nesto zanima pitaj.

Poslednja izmena:
što se tiče cene postoje dva problema
1. domaći, svima nam poznat uvoznik
2. loša su poređenja sa Evropskim baznim modelima, jer je kod njih sve osim volana i točkova dodatna oprema

Ne znam gde si procitao da je na 5 ill 7.
Znam samo da je u nemackoj i engleskoj prsole godine ili pre 2 godine bila na prvom mestu, kao najpouzadniji auto sa najmanje kvarova.
Sto se tice servisa, ne znam samo koji ovlasceni servis ne dere, svi ovlasceni serviseri su takvi, mada sto se tice honde i nije neko dradnje, samo sto ne posluju profesionalno, moze to mnogo bolje.

Back