Homoseksualizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponovo cu ostati poslednji na je*enom 4umu... Koliko je meni dosadno... Kakav smor :(
Pitanje za sve: Kako dolazi do takozvanog " razvijanja " homoseksualizma, usled promene prirodnih uslova u okruzenju? Dakle, na srpskom: Kako neko, ko je u instituciji ( zatvor / vojska / internat / shta god ), postaje gay? Znachi, ja stavljam pet evra na evoluciju. U situacijama u kojima nema pripadnika suprotnog pola, priroda valjda radi svoje.. Opet, to se ne deshava svakom... I naravno, da pomenemo zlostavljanje. Kakve ono veze ima sa svim tim? Utiche li ono nekako na " to " ? Da li bilo shta od ovoga ima ikakve logike? Da li znate vishe od mene? Shta bi Vi rekli na sve ovo?

Poslednja izmena:
Evolucija podrazumeva prilagođavanje radi opstanka. Tu nema mesta degenerativnom prepuštanju nagonima jer je ponestalo opcija..... to bi možda bio neki nesrećni krik organizma ili iživljavanje..... nije zdravo suzdržavati se od seksa ko zna koliko godina ali neki ljudi to dobrovoljno rade pa prežive. To što rade po zatvorima, ako uopšte rade (ne znam, nisam bila :rumenko: ) posledica je poremećene psihe (osoba je nesrećna pa..... pošto joj je to jedino pri ruci :whistling: ) kao mi, slobodni građani, što poharamo frižider iz očaja ili se napijemo...

ma znam, ali da li je i zakonski silovana.. ne znam kako to ide, valjda je silovanje ako utvrde da se sve vreme branila.. znam da je dokazivanje veoma mucno.. ova se nije branila.. mislim da ima tu nesto ako je osoba nemocna da se brani.. jedino tako.. voleo bih kad bi doso moonja da nam ovo razresi
pa imas druga, srodna, dela...
obljuba nad nemocnim licem npr.;)

Evolucija podrazumeva prilagođavanje radi opstanka. Tu nema mesta degenerativnom prepuštanju nagonima jer je ponestalo opcija..... to bi možda bio neki nesrećni krik organizma ili iživljavanje..... nije zdravo suzdržavati se od seksa ko zna koliko godina ali neki ljudi to dobrovoljno rade pa prežive. To što rade po zatvorima, ako uopšte rade (ne znam, nisam bila :rumenko: ) posledica je poremećene psihe (osoba je nesrećna pa..... pošto joj je to jedino pri ruci :whistling: ) kao mi, slobodni građani, što poharamo frižider iz očaja ili se napijemo...

Jeste, to razumem, ali chekaj. Shta sa likom ( ili ribom, nebitno ), kojeg siluju u zatvoru, pa njega pochinju da privlache mushkarci? Kako to? Ja ne vidim vezu, a deshava se...

Ako nisu kriminalci povratnici to je izbor da prežive ili ne.Ali Lexa ima bolji odgovor.

Pitao sam i tebe i nju. Shvatam ja to sve, ali, on " postane " gay... Strejt lik, razumesh, dodje u tvorza... Hajde recimo da ima izbor ili da ga je*u ili da ga ubiju, i mukica se odluchi za prvo. I sada, on izadje iz tog zatvora posle nekog vremena, i loze ga mushkarci :???:

Pitao sam i tebe i nju. Shvatam ja to sve, ali, on " postane " gay... Strejt lik, razumesh, dodje u tvorza... Hajde recimo da ima izbor ili da ga je*u ili da ga ubiju, i mukica se odluchi za prvo. I sada, on izadje iz tog zatvora posle nekog vremena, i loze ga mushkarci :???:
Seksualni nagon nije primarni instinkt,nego instinkt za preživljavanjem.I zatvorenici obično nemaju nikakav izbor.Dobar deo scenarija iz filmova je istina.Nemaju budućnost,nemaju ništa.

Potrebno je da ovakva tema postoji...
A to što smo društvo slabo prijemčivo na tako nešto, nije razlog da ove teme nema na podforumu savremenog muškarca... Zašto nešto gurati pod tepih...? Ko želi da bude pošteđen teksta koje ova tema nosi sa sobom, ne mora da dolazi, ne mora da čita, ne mora da ostavlja komentare... Naslov je dovoljno upozoravajuć...
Svako treba da bude saslušan i svačije mišljenje uvaženo, a postovi koji su uvredljivi treba obrisati... To je posao moderatora...

A što upozoravajuć? Što to mene briga što se neko kara s tipovima? Znam nekolko likova iz kraja da su gej i normalni su, ne družimo se al mi uopšte ne smetaju. Njihov život, njihova stvar, njihov izbor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back