Homoseksualizam i tolerancija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teme ovog tipa su jadne... zaista, nevredne paznje... sta god mi pisali ovde, ****** ce uvek postojati i bolje da prihvatimo to vec jednom... ionako je samo pitanje vremena kada ce crkva morati da prizna da homosexualnost nije bolest...

E EBIGA ako ti je tako misljenje PRAVOSLAVNA CRKVA NIKAD NECE PRIHVATITI takav stav - pa 90 % bi okrenulo ledja crkvi -A ujedno ne zelim to da prihvatim - jer ne postoji nacin da mi se objasni da je to normalno

Evo resenja za dobrobit zdravog razuma. Homoseksualnost i tolerancija se mogu povezati na sledeci nacin u smisaonu celinu: Treba biti tolerantan prema nepodnosenju homoseksualnosti i dozvoliti normalnima da ne tolerishu homoseksualnost tako sto ce tolerantno da se dozvoli homoseksualcima da zhive iskljuchivo u specijalnim institucijama za homoseksualce koje ce oni sami tolerantnim odnosom prema neplacenom dobrovoljnom radu odrzhavati da ne bi bilo netolerantno prema drzhavnom budzetu.:mrgreen:

ha ha ha glupi ameri ... ne mogu da verujem... ja sam skontao da je njima malo dosadno... jer nemaju bas mnogo "problema" u zivotu.. tipa kako ce da plate racune... da kupe detetu ovo ono... da kupe auto.. itd.. sve dobiju .. imaju jake plate.. i onda im je 100% dosadno.. ne znaju vise sta ce od sebe.. pa *****ju o nekim pravima ljudi itd.. brinu se za gladnu decu u africi ... brinu se i kosovu, iraku, vijetnamu... ovi *****ju kako je biti gay ok, onda dodje neki "patriJota" sa alabama naglaskom i kaze LET'S KICK SOME ASS i sve ih rasturi he he ... leave a Britney Spears alone LEAVE HER ALONE !!! lol

Evo resenja za dobrobit zdravog razuma. Homoseksualnost i tolerancija se mogu povezati na sledeci nacin u smisaonu celinu: Treba biti tolerantan prema nepodnosenju homoseksualnosti i dozvoliti normalnima da ne tolerishu homoseksualnost tako sto ce tolerantno da se dozvoli homoseksualcima da zhive iskljuchivo u specijalnim institucijama za homoseksualce koje ce oni sami tolerantnim odnosom prema neplacenom dobrovoljnom radu odrzhavati da ne bi bilo netolerantno prema drzhavnom budzetu.:mrgreen:

vidje Gospoju Prosvjetu...naucila boldovati...masala! :mrgreen:

Mitternachtsträumer schaut
Moderator

Nakon avantura sa slikama i linkovima ka raznim snimcima tema je vrlo blizu ključa.

СЛАЖЕМ СЕ !!!
Прво о Квирији сада о "хомосексуалсузму и толеранцији". Што је много много је. И сам си свестан колико у људима нормалне сексуалне орјентације и здравог мозга, изазивају беса овакве врсте тема.
Лично предлажем, а на вама је да одлучите да ли ћете овкве и сличне бљувотине забранити као теме или не, јер свима стварају само проблеме. Када једном проради адреналин ,тешко да се можемо зауставити.
Мој ти је предлог, да не размишљаш много јер ће гарантовано бити још горе! Зато

Prilozi

• katanac.jpg
    katanac.jpg
    9,8 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
vidje Gospoju Prosvjetu...naucila boldovati...masala! :mrgreen:

aferim
inace u vezi teme...
neka je homoseksualnost bolest, kao sto je recimo rak, secerna bolest ili....vazno je da nije prenosiva, i da te osobe zele biti bolesni, znaci ne zele da ozdrave, zapravu su srecni samo kao bolesni, a sto je najvaznije, ne zahtevaju zdrave osobe za "druzenje", vec isto takve bolesnike.
i u cemu je problem kod nekih nebolesnih osoba??? boje se da u stvari zele da budu bolesni, ali ih je sramota??? ili....

aferim
inace u vezi teme...
neka je homoseksualnost bolest, kao sto je recimo rak, secerna bolest ili....vazno je da nije prenosiva, i da te osobe zele biti bolesni, znaci ne zele da ozdrave, zapravu su srecni samo kao bolesni, a sto je najvaznije, ne zahtevaju zdrave osobe za "druzenje", vec isto takve bolesnike.
i u cemu je problem kod nekih nebolesnih osoba??? boje se da u stvari zele da budu bolesni, ali ih je sramota??? ili....

Usvajanje zdrave djece i paradiranje...Za ostalo me baš briga:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back