Хомосексуализам и НСП/ NWO

Poruka
9.345
Шта је то толико занимљиво, и очигледно ВРЛО БИТНО у том хомосексуализму, да он напросто МОРА да буде перјаница НСП?
ЗАШТО се толико гура?

"Да се униште породичне вредности"?
Не, породичне вредности су код нас уништене далеко пре педерикуса, КУРВАЊЕМ у удруженом раду! По ООУР-има и СОУР-има.
И то све стрејт!

Дакле то није прави одговор на питање, ал напросто кад нека земља потпада под канџу НСО, ЛГБТ је обавезни део.
....
Мени се чини да је прави одговор и "позадина" (аахахаха како то звучи на овој теми!) врло врло ОКУЛТНА, ал само не знам каква.
...
Зна ли неко или претпоставља одговор?

i:super: Katolici su lansirali teoriju zavere o NSP da bi branili svoj poredak koji je bio 100 puta gori
Masoni su bili, u većoj ili manjoj meri, povezani sa sveštenstvom sve do 13. veka kada su se proglasili slobodnim zidarima. Od tog vremena sveštenici su počeli da ih optužuju i progone** (Vajs, 1880, NJujork).
Ne računajući papske bule i enciklike o osudama i ekskomunikaciji katolika masona iz katoličke crkve, koje su konstanta od 1783. godine, i koje su u katoličkim državama imale uticaja na stvaranje antimasonskog raspoloženja, kao bedema za sprečavanje prodora liberalnih, prosvetiteljskih, racionalističkih i građanskih ideja i vrednosti, u Francuskoj je, vrlo brzo posle revolucije, štampana knjiga Memoari u prilog istoriji jakobinizma (1797) konzervativnog francuskog sveštenika Ogistena de Bariela. Tendenciozno pisana, Barielova knjiga je čitavu Francusku revoluciju, posebno sa stravičnim bilansom jakobinskog terora, pripisala masonskoj zaveri protiv svetovne i crkvene vlasti. On je rodonačelnik **teorije zavere**, bar kada je u njeno središte postavljeno kao inspirator slobodno zidarstvo. Postala je obrazac za tumačenje **svetske masonske zavere**, koja se, kao tajno-terorističko udruženje, sa mračnim ciljevima usmerenim na svrgavanje postojećeg svetovnog i crkvenog poretka i stvaranja **novog svetskog poretka**, u kojem će masoni ostvariti svoje konačne i neprihvatljive ciljeve vladanja, ne libi od upotrebe i najgnusnijih metoda.

Изазивају сукобе међу људима промоцијом свих могућих мањина, абнормалности и изопачености. Стара прича, за сукоб је потребно двоје, али није довољно двоје, јер ако је један много слабији, нема сукоба.
Али ако тог слабијег подржиш и напујдаш, онда је то већ друга ствар.

Ваљда је сада и јасније због чега је наступ хомосексуалаца запањујуће агресиван.

Изазивају сукобе међу људима промоцијом свих могућих мањина, абнормалности и изопачености. Стара прича, за сукоб је потребно двоје, али није довољно двоје, јер ако је један много слабији, нема сукоба.
Али ако тог слабијег подржиш и напујдаш, онда је то већ друга ствар.

Ваљда је сада и јасније због чега је наступ хомосексуалаца запањујуће агресиван.

НИЈЕДНА цивилизација или култура НИЈЕ ПРЕЖИВЕЛА бујање хомосексуализма, ниједна.
Није забележен такав случај у целој повести људскога рода.

НИЈЕДНА цивилизација или култура НИЈЕ ПРЕЖИВЕЛА бујање хомосексуализма, ниједна.
Није забележен такав случај у целој повести људскога рода.
Искрено, ја не знам за те хомосексуалне цивилизације...

Pa svi odreda su bili ******!
Od Hitlera pa na dalje....
Мислим да лажу за то да би понизили додатно те људе. А реално, екипа која је блиц криговима и тенковским клиновима покорила скоро целу Европу мора да је била екипа способних..

Шта је то толико занимљиво, и очигледно ВРЛО БИТНО у том хомосексуализму, да он напросто МОРА да буде перјаница НСП?
ЗАШТО се толико гура?
зато што народ хране заменом за храну, која је пуна неких ствари што повећава број феминизираних мушкараца (за жене не знам).. тако да једног дана би имао масу полу мушкараца, који се као осећају као жена а нема закона који то прати да их све удоми. Па онда морају да припреме терен тако што ће направити законе који ће подржавати све те дебиле...

Back