Homoseksualci? da li ih treba podrzati ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A temi Miloshe, jedno podsetjanje zbog chega zasluzhujesh ban:

-otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
-otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom

-diskriminisanje po bilo kom osnovu, a naročito po:
*nacionalnom poreklu ili identitetu
*veroispovesti
*seksualnoj orijentaciji
*rasi ili etničkom poreklu
*političkom ili drugom uverenju

-vulgarno i neprimereno izražavanje
-vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije
-klevete, pretnje i uznemiravanje
-podsticanje svađe
-odgovaranje na uvrede istom merom
-posredno ili neposredno pozivanje na nasilje, kriminalna i kažnjiva dela, ili podržavanje takvih i sličnih dela
-veličanje određenih političkih partija, njihovih lidera ili članova
-podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome
-korišćenje potpisa s nacionalnom, rasnom, verskom, seksualnom ili drugom sličnom konotacijom

Pa ti prosudi.
A Dovla, ovo je bio moj poslednji komentar, chisto da skrenem pazhnju nekome na posledice odredjenog ponashanja.

@tema:
Trebalo bi da se drzhimo parole: Zhivi i pusti druge da zhive.

Chovek ne bira. Seksualno opredeljenje je neprikladna fraza. Homoseksualac ne mozhe da promeni njegovu seksualnost. Znam da ja ne bih mogao da promenim moju heteroseksualnost, ali to mi ne daje za pravo da diskriminishem one koji nisu istog ''opredeljenja'' kao ja.

Ben_Adam:
A temi Miloshe, jedno podsetjanje zbog chega zasluzhujesh ban:

-otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
-otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom

-diskriminisanje po bilo kom osnovu, a naročito po:
*nacionalnom poreklu ili identitetu
*veroispovesti
*seksualnoj orijentaciji
*rasi ili etničkom poreklu
*političkom ili drugom uverenju

-vulgarno i neprimereno izražavanje
-vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije
-klevete, pretnje i uznemiravanje
-podsticanje svađe
-odgovaranje na uvrede istom merom
-posredno ili neposredno pozivanje na nasilje, kriminalna i kažnjiva dela, ili podržavanje takvih i sličnih dela
-veličanje određenih političkih partija, njihovih lidera ili članova
-podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome
-korišćenje potpisa s nacionalnom, rasnom, verskom, seksualnom ili drugom sličnom konotacijom Не лупај. Шта је верско у МИЛЕ БЛОК 1

Pa ti prosudi.
A Dovla, ovo je bio moj poslednji komentar, chisto da skrenem pazhnju nekome na posledice odredjenog ponashanja.

@tema:

Chovek ne bira. Seksualno opredeljenje je neprikladna fraza. Homoseksualac ne mozhe da promeni njegovu seksualnost. Znam da ja ne bih mogao da promenim moju heteroseksualnost, ali to mi ne daje za pravo da diskriminishem one koji nisu istog ''opredeljenja'' kao ja.

ЈА расиста :confused: .Па ја више волим црне него већину белаца, а и то које си боје коже нема везе.

Ben_Adam:
@tema:

Tako je ... ne znam kada se to bira i kada se covek opredeli za to ... nije to upis u srednju skolu ... 8) :-o :o

I give my vote to this:
padlock.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back