homoseksualac

Dare1234

Početnik
Poruka
5
Cao svima,imam 16 godina,i u zadnje vreme dosta razmisljam o decacima,razmisljam o njima na svakakve nacine,kada prolazim ulicom ili idem na bazene,samo gledam muskarce,jako me privlace,gledam kako su gradjeni,imao sam cak i erotske snove o nekim zgodnim muskarcima,lagao bih sebe kada bih rekao da mi se san nije svideo i da se nisam uzbudio...
Zeleo bih da prestane sve to,moja zelja da budem ( gej ) i da be razmisljam o njima vise,stvarno bi mi znacilo ako neko ima slican problem,jer cu s nekim prvi put o ovome pricati,nisam rekao nikome dok ne nadjem nacin da ponovo volim devojke,NIJE SALA,momci pomozite dajte neki savet jako bi mi znacilo
HVALA VAM!

Cao svima,imam 16 godina,i u zadnje vreme dosta razmisljam o decacima,razmisljam o njima na svakakve nacine,kada prolazim ulicom ili idem na bazene,samo gledam muskarce,jako me privlace,gledam kako su gradjeni,imao sam cak i erotske snove o nekim zgodnim muskarcima,lagao bih sebe kada bih rekao da mi se san nije svideo i da se nisam uzbudio...
Zeleo bih da prestane sve to,moja zelja da budem ( gej ) i da be razmisljam o njima vise,stvarno bi mi znacilo ako neko ima slican problem,jer cu s nekim prvi put o ovome pricati,nisam rekao nikome dok ne nadjem nacin da ponovo volim devojke,NIJE SALA,momci pomozite dajte neki savet jako bi mi znacilo
HVALA VAM!
nek si ti nama ziv i zdrav<3

HVALA VAM!

Kazi sebi- Ej bre ja necu da budem homokriminalac! Ja necu da se bavim homokriminalnom! Ja nisam homokriminalac!

HVALA VAM!

Pa pazi ovako ili si bi ili si gej..
Sad ako te ribe uopste ne privlace onda si gej totalno i pomiri se sa tim i nadji svoju srecu..
Ako si bi ceo svet je tvoje igraliste:lol:..
U sv sl idi kod psihologa da izbacis sve to iz sebe...
Inace moz da istrazis svoje ukuse,da probas seks sa nekim muskarcima,pa ako je to samo neki fiks procice te ako nije onda bar znas na cemu si..

- - - - - - - - - -

Pa stas, takav si i to je to. Ako budes sebi uskracivao zadovoljstva i na silu se ispravljao, nikad neces doziveti srecu u zivotu,a mozda ces i zapatiti neku mentalnu boles.

:amen:

- - - - - - - - - -

Evo sistem eliminacije:lol:;kresni se sa nekom ribom pa se posle kresni sa nekim likom,pa zakljuci dal si strejt,biseksualac ili gej..:

HVALA VAM!

Zašto samo momci? :lol:

Šalu na stranu, niko to nije birao. Za ljude koji misle drukčije prvo ih pitam da li više vole plavuše ili crnke, a onda ih pitam kad su oni to izabrali. Poenta je da nije sve stvar izbora. A sa stvarima koje ne možeš da biraš, treba da se pomiriš. Što prije, to bezbolnije, jer je jako bitno da se prvo ti pomiriš sa tim, jer realno, čekaju te neprijatnosti zbog toga, ipak živimo u takvom društvu. Pa je bolje da prvo ti prihvatiš to i nađeš sreću u tome, inače si ga ugasio.

Da li si gej ili bi, to na kraju krajeva i nije bitno toliko, koliko je bitno ovo o čemu sam prije pričao. Ja ti u svakom slučaju želim svu sreću.

****** ako si gej to jeste problem. Preporučio bih ti ako možeš da zapališ u inostranstvo, najbolje u Ameriku, gde je situacija za ljude poput tebe bolja i tolerantnija. Ko što neko gore reče ako budeš pobijao svoje porive imaćeš usran život.

Ma neka decka, sta i da postane *****, nikome ne moze nauditi, bitno je bre da ne postane politicar, politicari karaju sve redom... :deda:

:eek: Napisah *****, kad ono ne moze da se napise *****, ko bi to rekao, nisam ni znao da ***** ne moze da stoji bez zvezdica.

Zašto samo momci? :lol:

Šalu na stranu, niko to nije birao. Za ljude koji misle drukčije prvo ih pitam da li više vole plavuše ili crnke, a onda ih pitam kad su oni to izabrali. Poenta je da nije sve stvar izbora. A sa stvarima koje ne možeš da biraš, treba da se pomiriš. Što prije, to bezbolnije, jer je jako bitno da se prvo ti pomiriš sa tim, jer realno, čekaju te neprijatnosti zbog toga, ipak živimo u takvom društvu. Pa je bolje da prvo ti prihvatiš to i nađeš sreću u tome, inače si ga ugasio.

Da li si gej ili bi, to na kraju krajeva i nije bitno toliko, koliko je bitno ovo o čemu sam prije pričao. Ja ti u svakom slučaju želim svu sreću.

Gledao je mnogo Saut Park.Tamo je bila jedna epizoda o homoseksualcu,gde je zakljucak bio da je gej okej.U toj epizodi su jos shvatili da u svakom od nas lezi po malo homoseksualac jer se nekom digo na samog sebe,a ti i ti ste istog pola,a isto tako se nekom digo kad video drugog golog a kao deklarisan je heteroseksualac.Opasan je taj homokriminal,gori od kancera,pusta zarazne metafaze vazduhom i onda i drugi postaju homici

Poslednja izmena:

Back