HOMOLOGACIJA VOZILA I CARINJENJE

garovicdejan

Početnik
Poruka
25
Pozdrav svima ! Pre nedelju dana sam uvezao auto (reno lagunu) iz CH , pošto je 2001 godište mora na homologaciju , što i nije neki problem jer sam znao za to , naravno i carina je obavezna za vozila iz CH , problem je u tome i to me plaši što auto mora da odleži na carini nekih 10-tak dana , pa se plašim jer ovo je ipak Srbija da se ne nađe neko pametan pa da nešto skida i krade delove a naravno unutra ubaci neispravne !!! Dali neko ima neka saznanja o tome ??? Unapred zahvalan !

Pa vidi ja obicno kad mi stigne auto povadim sve sto se moze povaditi a to spadaju: patosnice ako su lepe,upaljac,rezervni tocak sa alatom,ratkapne,plocica od muzike a takodje slikam motorni prostor i obavezno akumulator jer veruj mi da sam x puta doziveo da mi nesto fali kad dodjem po auto.
Neces verovati da je par njih cak dobilo auto sa losim gumama a na autu su bile dobre tako da i to obavezno slikaj.
Srbija-i onda se cudite sto se ovi bore za ovo sto su potpisali-pa hoce da uniste EU sto pre jer cim mi udjemo to ce se desiti automatski.:D

Back