HOMIĆI U VRHU DRŽAVE!

Samo se vi šalite s tim, ali sledeće godine nam dolazi Eurosong. Marija Šerifović je iz nekog razloga gej ikona, a ionako vole Evroviziju, pa kad nagrnu ovamo...
Znači, bolje nam bi bilo na vreme da se navikavamo na to.

Sta...ko gay ikona...pa i Daca Ikodinovic je gay ikona i...da ne nabrajam ko sve. :roll:

Da bi neko bio gay ikona, uopste ne mora da bude gay...ali to vec svi obrazovani znaju, a ovim zluradim, pakosnim i ljubomornim je nepotrebno i besmisleno objasnjavati... :?

'ebo te dokle je u stanju da ide ovo zlo od coveka... :roll: :twisted:

adem_ks:
e moj salve...

nekom pametnjakovicu [tvoj rang] kazem ja da vamb je drzava puna pesaka [ped**a] ali on [iako se pre toga vodio razgovor o njima] on odgovori u stilu... kriza, nema se, pa zarad toga i on kao i mnogo drugih ide peske
p.s. licno sam bez auta duze vreme, ali zato imam super biciklo :lol:

Ademe, nemas ljimuzin..???????????? :shock: :shock: :shock:

SANDRINAbg:
A mislis da taj biciklo ni nema sipku...aaaa..? :confused:
Bice dobro ako ima i tockove :roll:

Ovo ti je najnoviji model aljbanskog bicikla, pa ti vidi...
tree-branch-bike.jpg

nesha taxista:
Samo se vi šalite s tim, ali sledeće godine nam dolazi Eurosong. Marija Šerifović je iz nekog razloga gej ikona, a ionako vole Evroviziju, pa kad nagrnu ovamo...
Па ти као таксиста мораш да се привикаваш на нова правила у послу.Нас,обичне цивиле,то не занима.

SANDRINAbg:
A mislis da taj biciklo ni nema sipku...aaaa..? :confused:
ne kapira ti on bas ...

za @ Salvantis
dodje devojka kuci i kaze mami,
=mama, mama onaj albanac me dovezao na biciklu do kuce,
-a gde si sedela - pita mama,
-ma napred normalno-odgovara ona
-iju kceri pa njemu je biciklo zensko- rece maam...

ps.ako nisi ni ovo ukapirao ja se predaejm

Немо' да постујеш на ПДФ ''Приштина'',тамо је модератор неки Југословен по опредељењу,банује само по двојицу...Нема везе што шиптари пишу свакакве баљезгарије.:lol:

eremita:
QQ, QQ, qq........е ово је стваааааааарно одвратно.... замисли, навучеш се на силиконске сисиће...... па ухватиш доле.......кад оно ------ ИЗНЕНАЂЕЊЕ.......е, страшно... па то је да ти се живан заувек претвори у чварак........ахахаааааааааа.........

Slazem se, pa jos budes nosilac STAFETE.........

misoni:
Па,то је исто твоја брига,обезбеди возило на време.Како Амери,метална мрежа између предњих и задњих седишта,камере...8-)
Briga me za njih, ionako neću biti u blizini, samo da ne naprave gužvu obrazi, dveri i slične zveri.

nesha taxista:

upravo tako... :lol: :lol:

da ne bi slučajno Eurosong prošao u Beogradu ko Gay parada svojevremeno
:shock:

nesha taxista:
Ja sam bio euforičan kad je pobedila, a kad sam shvatio šta se sve može dogoditi na i oko eurosonga 2008. zamislio sam se dobro. Nadam se da će to sve extra da prođe i da ćemo Srbiju predstaviti u najlepšoj slici i privući nove ljude da nas posete.

Back