Homer

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Shta mislite,kako biraju partnera ljudi koji su rodjeni slepi?
I ko,na osnovu chega se udaje/zeni za takve?
Da li bi vi mogli da se zaljubite u slepog choveka?..ili da ste slepi u nekoga?

E ako mi neko kaze da je i ovo morbidna tema..missim,postoje ljudi koji bilo oslepe bilo sem rode takvi a koliko je meni poznato i oni su ljudi ko i svi i imaju iste ako ne i mnogo vece potrebe.

Pa, slepilo se smatra hendikepom...a i jeste, zar ne misliš?

A mislim da slepi ljudi izaberu mnogo kvalitetnijeg partnera, jer im nije bitan fizički izgled, nego samo ono što ta osoba nosi u sebi....I naravno da se slepi ljudi zaljubljuju...Bože :roll: . Ispada, da je samo ono fizičko bitno, a da pošto oni to ne mogu da vide- ne mogu ni da vole. Koja je to glupost.
I da, mogla bih da se zaljubim u slepog čoveka. Ne razumem zašto da ne? Ne bih mogla da se zaljubim u zlog i pokvarenog.

Derer:

E ako mi neko kaze da je i ovo morbidna tema..missim,postoje ljudi koji bilo oslepe bilo sem rode takvi a koliko je meni poznato i oni su ljudi ko i svi i imaju iste ako ne i mnogo vece potrebe.

uopste mi ne bi smetalo ako je slep. zasto bi mi smetalo? ako njemu ne smeta moja blaga mentalna retardacija,mis`im... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja ne verujem da je onaj Matić,sad ne znam koj dal Dejan ili Saša slep,a već napravio drugo dete.Ako je stvarno slep onda verovatno da mu je žena neka sponzoruša pa ide sa njim samo zbog para.

Pa ljudi ne biraju u koga ce da se zaljube. Ti si pitao da li bi mogli? Ja sam skoro u busu sreo neke devojke pricale su jezikom znakova/gluvonemih. Dve su bile simpaticne, al ova jedna je bila toliko lepa da je meni pamet stala. Sad jedini problem koji ja tu vidim je sto ne znam jezik znakova/gluvonemih, a i ne znam kako da se postavim u takvoj situaciji. To sto neko ima neku manu ne znaci da je retardiran... montekristo out

Че Гевара:
Ja ne verujem da je onaj Matić,sad ne znam koj dal Dejan ili Saša slep,a već napravio drugo dete.Ako je stvarno slep onda verovatno da mu je žena neka sponzoruša pa ide sa njim samo zbog para.

kako li samo nadje rupu pitam se:)

Derer:

A kako li je tek onima bez mozga? :shock:
Verovatno mnogo lakse!

Derer:

kad jedno culo izgubis ostala 4 se povecaju tako da su slijepi strucnjaci za opipavanje

Back