mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Meni ova i slicne teme o homeopatiji, te ljudi koji na njima odgovaraju, pokazuju kako su nekad zapravo nastale religije. Pametan pokvarenjak + neuka masa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ova i slicne teme o homeopatiji, te ljudi koji na njima odgovaraju, pokazuju kako su nekad zapravo nastale religije. Pametan pokvarenjak + neuka masa
Odlučila sam da svoje dete odvedem na homeopatski pregled, neke alrgije, bronhitis, kašalj... a ne bi baš da je tovarim kortikosteroidima što šakom i kapom svi lekari dele. Zakazala sam pregled, idemo u utorak, nego...zanima me kako se kreću cene pregleda, lekova i kako to uopšte izgleda ?
Prve informacije koje pokupiš sa googla su u 99% slučajeva laž. Tako da ti je potrebno određeno predznanje da bi na googlu pokupila korisnu informaciju.Google je cudo, mozes na njemu da nadjes sve sto ti odgovara ali ako se engleska kraljica leci kod homeopate, francusko zdravstveno osiguranje pokriva homeopatske lekove a homeopatiju kao predmet imaju buduci lekari nije pametno biti iskljuciv. Eto ja sam nedavno zakacila neki virus i nisam prestajala da kasljem i pored silnih lekova zvanicne medicine a posle naninog sirupa od luka kasalj prestao![]()
Google je cudo, mozes na njemu da nadjes sve sto ti odgovara ali ako se engleska kraljica leci kod homeopate, francusko zdravstveno osiguranje pokriva homeopatske lekove a homeopatiju kao predmet imaju buduci lekari nije pametno biti iskljuciv. Eto ja sam nedavno zakacila neki virus i nisam prestajala da kasljem i pored silnih lekova zvanicne medicine a posle naninog sirupa od luka kasalj prestao![]()
iz ličnog iskustva...gomila prevaranataНе постане тело,него инфективни агенси.
Не оспоравам ја хомеопатију,нити ову "живу" воду,али хоћу да ми се објасни механизам деловања,и уколико буде имало логике,прихватам,наравно.
i ja mislim da će pre da se izlečiš autosugestijom nego homeopatskim šećernim kuglicamaKada farmaceutska industrija testira novi lek, polovini pacijenata se daje lek a drugoj polovini placebo. Cesto se desava da medju onima koji su dobijali placebo bude vise izlecenih.Nikad ne treba zanemariti uticaj psihe
U Francuskoj...davno procitala kao i da je neki nas profesor sa medicinskog fakulteta izdao knjigu o homeopatiji.... ni ja ne bih uzimala otrov skorpije i krila gustera ali svako ima pravo da se odluci za ono lecenje za koje misli da mu odgovara.