Home alone (sopstveni monolozi)

Rodjen si mrtav
Mrtav zivis
Ziv ces umrijeti
Rodjen si mutav
Mutav zivis
Smrt ce te roditi

A ja kamikaza iz prvih redova
Ne ljubim slavu tvojih djedova
Nije vrijeme za evociranje
Ovo je cas za bombardiranje
SVIH TIH, KAO TI, KOJI MRTVI ZIVE.
SVIH TIH, KAO TI, SIVE LJUDSKE GLJIVE.

ma daj...kome je do monologa...prodje leto pih...smeshe nam se pod ruq blato i magla...
vid ga niki se okrenuo sam sebi...ako ako...zaviri mozhda nadjesh neko zrno da je vredno pazhnje...
neca crto za onaj konqrs za kravicu...naravno nije izabran...izabran neki klinac 6ti osnovne...shto je loshe jer mali tje 5000e da potroshi na lechenje bolesnog dede...ovako mogli smo mi na qbu...mada sam se pomalo odaljio od nece pitanje je dal bi me vodio...nekako kao da je i on ogrezao u house prichu...ok nije skroz al pocheo zhurke ovo ono...al ok kao s devojkom je xy godina pa je pomalo neizhivljen...e lexo jeste forum idiotlook...a shto ja i jagodica vish da mozhesh i ti samo kad je pola shes ujutru...

Kad dobijes loptu na 30 metara od gola nemoj da je vuces 10m i da onda odigras for u 16m,ovaj bre ne moze da stigne...golman stize na loptu pre od njega.
Cim primis na 30 m ,povuces 3-4 koraka i odamh odigravas for da ovaj stigne do lopte na ivici 16m ili metar -dva unutar sesnaesterca...pusi ****!!!

:D:D:D

Jbt,nemam pojma shto odvalih takvu glupost juche..ustvari znam...ali mi je suvishe komplikovano da objashnjavam... a trebala bih da objasnim... a ne znam odakle da pochnem..to potezhe toliko drugih tema... J*ebi se,zashto si me uopshte to pitao? ..ko mi je kriv...mislim da cu morati da mu kazhem josh neke stvari koje mu se nece dopasti...

Jbt., ja mislim da pocinjem da shvatam sta radim na ovom forumu, cak i kad mi se oci sklapaju...a pocinjem da shavatam da mi se to bas i ne dopada...treba da idem da spavam...ma, nema veze, sutra mi je slobodan dan...i , vreovatno cu da visim opet na forumu...ne valja to, nije zdravo...treba neke druge stvari da uradim...mada, one mogu i da cekaju...pise mi se nesto....neka ga, za sutra...taman cu manje vremena da blejim u F....aaaaaaaaaaaaaaa, ne valja ti ova tema, nikako...svasta mogu da iskopam o sebi ovako....uh...ne valja...odoK

....kako to da nisam i ja porastao...gledam,chitam....kako je nestala sva ta kondicija,da li je moguce da sam imao 102kg......odakle mu majke ti...tako nesto,eee slepche ti meni to prichas a ja sam ishao u Grcku na more po mesec dana a ti jedva 10!.......video sveta ti meni gradskom detety da prichas,majmune jedan....ko te napravi takvog,u usta da ga j%^^#.......profesore,da znate da sam se razocharao u vas,tolike godine a vi meni sada ocenu down.....sto nisam chitao vishe pa sad kuburim sa rechima.....cale kako me ne razumesh da je i meni tesko da ne mogy neke stvari da uradim ,nemam snage,n---nisam ja kao ti,zasto mi to nisiranije skrenuo paznju da znam......dryga su vremena cale,,,i sta hoces da kradem.....pa ne znam sto sam takav,a vidi kakvi su oni sve sami.....

Back