- Poruka
- 43.039
https://zena.blic.rs/porodica/mahnu...J6ba_8o1rB9hWKEaMHKzxca5OK3_1_0ntxZYwwKTM_mFI
Kad se rodis pod srećnom zvijezdom
)))
Šta kazete ?

Šta kazete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Holivud je sve samo ne bolje mesto.
Ovo uputstvo kad se udajes zbog para sta sve da stavis u ugovor? Verujem da ona koja se odlucila na tako nesto zna da kad si rob nema tog ugovora koji ce te spasti.
Tipična ilustracija s muške sfere/manosphere.Nije potrebno ubacivati dramatiku u ovo priču koristeći rijeci rob
Ako nema ljubavi pistoji postovanje i gde je postovanje i ljubav se rodi
I nemoj mi sad ovde ljubav ljubav
Postovanje je elemtarni dio ljubavi
Znaci jel …
Nego sta nego rob. Covek ne ulaze bezveze novac, pogotovo ljudi sa puno novca, nisu budale. Sto bi postovao nesto sto si kupio?Nije potrebno ubacivati dramatiku u ovo priču koristeći rijeci rob
Ako nema ljubavi pistoji postovanje i gde je postovanje i ljubav se rodi
I nemoj mi sad ovde ljubav ljubav
Postovanje je elemtarni dio ljubavi
Znaci jel …
Haha samo sam procitao Donatela Versace. Mikelandjela Guci huchi.https://zena.blic.rs/porodica/mahnu...J6ba_8o1rB9hWKEaMHKzxca5OK3_1_0ntxZYwwKTM_mFI
)))
Šta kazete ?
Nego sta nego rob. Covek ne ulaze bezveze novac, pogotovo ljudi sa puno novca, nisu budale. Sto bi postovao nesto sto si kupio?
Tamo gde je postovanje rodi se trpljenje. I nepregledno more dosade.
Nego, kad Josipa recimo prica o Karlu..ja verujem da su se samo pogledali i to je bilo to. Isto tako joj verujem da su se i postovali 20 godina.
Izgleda da moze oba.
Tipična ilustracija s muške sfere/manosphere.
What women want?
Basically?
![]()
Sta znam, bolje deca, s moje tacke gledista.Gori je rob kad te neki ičkovic dovede u trosnu kuću dje krov prokišnjava i neće da ga izvadi na vreme i radjaju se djeca ko kiflice
A ne verujem da se dosađuje gore pomenuta gospodja, s vremena na vreme mu da a inače ulaze trud da pistane slavna dizajnerica
Pare su afrodizijak
Vazda bilo i biće
Sta znam, bolje deca, s moje tacke gledista.
Da, da, ima prica, zasto su bogate zene, koje savrseno izgledaju depresivne. Coveku kome je sve dostupno se gubi motivacija za bilo sta.
Sta znam, pare su adrodizijak kad ih sam zaradis i dokle god ih trosis pametno, cim ih trosis samo na stvari i dalje je isprazno.
Marim ja, sta god coveka radi.ma ajde?
depresivnih je sve vishe i to nema veze sa statusom tako da ta teorije pada u vodu
lakshe je plakati i suze na taj nachin brisati
Stavi cvikevidimo čemu si ti bliža, ali ne vidimo da si srećna
Disastre!https://zena.blic.rs/porodica/mahnu...J6ba_8o1rB9hWKEaMHKzxca5OK3_1_0ntxZYwwKTM_mFI
)))
Šta kazete ?
Ni za zilion dolara!kako ko odabere
Nije strasno ako je pod dogovorom![]()
Ni za zilion dolara!
Ovaj se utanmjanio već.
Nego zamišljam sebe: "Beži bre,"...fosilu"!![]()
*disasterDisastre!![]()
Postoji spirala, kondom, podvezivanje ako vec nece da ona pije hormonske lekove.Gori je rob kad te neki ičkovic dovede u trosnu kuću dje krov prokišnjava i neće da ga izvadi na vreme i radjaju se djeca ko kiflice
***** ti sto njoj nije dosadno kada treba da siri nogice liku koji cale/deda moze da joj bude.. Ne ulaze trud, ulaze vaginu a mozda I dupe I usta..A ne verujem da se dosađuje gore pomenuta gospodja, s vremena na vreme mu da a inače ulaze trud da pistane slavna dizajnerica
Nisu, ***** pare ako ti ih neko daje kao dzeparac koji zasluzis tako sto se ta osoba seksualno isprazni na tebiPare su afrodizijak
JokVazda bilo i biće