Hollywood is the better place

Holivud je sve samo ne bolje mesto.
Ovo uputstvo kad se udajes zbog para sta sve da stavis u ugovor? Verujem da ona koja se odlucila na tako nesto zna da kad si rob nema tog ugovora koji ce te spasti.

Nije potrebno ubacivati dramatiku u ovo priču koristeći rijeci rob

Ako nema ljubavi pistoji postovanje i gde je postovanje i ljubav se rodi

I nemoj mi sad ovde ljubav ljubav

Postovanje je elemtarni dio ljubavi

Znaci jel …

Znaci jel …
Tipična ilustracija s muške sfere/manosphere.

What women want?

Basically?

1632922119_613188_1632922233_noticia_normal_recorte1.jpg

Znaci jel …
Nego sta nego rob. Covek ne ulaze bezveze novac, pogotovo ljudi sa puno novca, nisu budale. Sto bi postovao nesto sto si kupio?
Tamo gde je postovanje rodi se trpljenje. I nepregledno more dosade.

Nego, kad Josipa recimo prica o Karlu..ja verujem da su se samo pogledali i to je bilo to. Isto tako joj verujem da su se i postovali 20 godina.
Izgleda da moze oba.

Nego sta nego rob. Covek ne ulaze bezveze novac, pogotovo ljudi sa puno novca, nisu budale. Sto bi postovao nesto sto si kupio?
Tamo gde je postovanje rodi se trpljenje. I nepregledno more dosade.

Nego, kad Josipa recimo prica o Karlu..ja verujem da su se samo pogledali i to je bilo to. Isto tako joj verujem da su se i postovali 20 godina.
Izgleda da moze oba.

Gori je rob kad te neki ičkovic dovede u trosnu kuću dje krov prokišnjava i neće da ga izvadi na vreme i radjaju se djeca ko kiflice

A ne verujem da se dosađuje gore pomenuta gospodja, s vremena na vreme mu da a inače ulaze trud da pistane slavna dizajnerica

Tipična ilustracija s muške sfere/manosphere.

What women want?

Basically?

1632922119_613188_1632922233_noticia_normal_recorte1.jpg

Pare su afrodizijak

Vazda bilo i biće

Kakva glupača. Udala se zbog kinte i interesa i kada joj se to u potpunosti nije ostvarilo kreće da jadikuje i deli drugima savete kako ne bi ponovili njenu grešku. Pritom, znala je dobro u šta se upušta. A i ovo razmišljanje, "majka mi je ljubomorna zato što se nije obogatila a ja jesam" - božemeprosti! I još se žali ne bezličnost u kraju i činjenicu da su sve one iste.
Nulta tolerancija prema ovakvim osobama.

Gori je rob kad te neki ičkovic dovede u trosnu kuću dje krov prokišnjava i neće da ga izvadi na vreme i radjaju se djeca ko kiflice

A ne verujem da se dosađuje gore pomenuta gospodja, s vremena na vreme mu da a inače ulaze trud da pistane slavna dizajnerica

Pare su afrodizijak

Vazda bilo i biće
Sta znam, bolje deca, s moje tacke gledista.
Da, da, ima prica, zasto su bogate zene, koje savrseno izgledaju depresivne. Coveku kome je sve dostupno se gubi motivacija za bilo sta.
Sta znam, pare su adrodizijak kad ih sam zaradis i dokle god ih trosis pametno, cim ih trosis samo na stvari i dalje je isprazno.

Sta znam, bolje deca, s moje tacke gledista.
Da, da, ima prica, zasto su bogate zene, koje savrseno izgledaju depresivne. Coveku kome je sve dostupno se gubi motivacija za bilo sta.
Sta znam, pare su adrodizijak kad ih sam zaradis i dokle god ih trosis pametno, cim ih trosis samo na stvari i dalje je isprazno.

ma ajde?

depresivnih je sve vishe i to nema veze sa statusom tako da ta teorije pada u vodu

lakshe je plakati i suze na taj nachin brisati

Postoji spirala, kondom, podvezivanje ako vec nece da ona pije hormonske lekove.
Cek, a zasto ona njega ne dovede u svoju kucu koja ne prokisnjava, ima bazen, poslugu...
***** ti sto njoj nije dosadno kada treba da siri nogice liku koji cale/deda moze da joj bude.. Ne ulaze trud, ulaze vaginu a mozda I dupe I usta..
Pare su afrodizijak
Nisu, ***** pare ako ti ih neko daje kao dzeparac koji zasluzis tako sto se ta osoba seksualno isprazni na tebi
Vazda bilo i biće
Jok

Back