Holivudski glumac izgleda neprepoznatljivo na snimanju novog filma

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365
Jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca imao je potpuno novi izgled dok je u utorak snimao scene za svoj novi film Četiri pisma ljubavi u okrugu Antrim u Severnoj Irskoj.

Film, zasnovan na najprodavanijem romanu Najla Vilijamsa, trenutno se snima u gradu Balikasl, a produkcija privlači gomilu lokalnog stanovništva dok su glumci počeli da rade.

U projektu igraju Helena Bonam Karter i Gabrijel Birn zajedno sa zvezdom Normalnih ljudi Fionom O'Šejem, koji će igrati lik po imenu Nikolas.

Glumac na snimanju u petak imao je dugu sedu kosu dok je ušao u lik Nikolasovog oca Vilijama.

Ali možete li pogoditi ko je to?

AA1839hs.img

Jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca imao je potpuno novi izgled dok je u utorak snimao scene za svoj novi film Četiri pisma ljubavi u okrugu Antrim u Severnoj Irskoj.

Film, zasnovan na najprodavanijem romanu Najla Vilijamsa, trenutno se snima u gradu Balikasl, a produkcija privlači gomilu lokalnog stanovništva dok su glumci počeli da rade.

U projektu igraju Helena Bonam Karter i Gabrijel Birn zajedno sa zvezdom Normalnih ljudi Fionom O'Šejem, koji će igrati lik po imenu Nikolas.

Glumac na snimanju u petak imao je dugu sedu kosu dok je ušao u lik Nikolasovog oca Vilijama.

Ali možete li pogoditi ko je to?

AA1839hs.img
Ovo je Pierce Brosnan?

Nije prerušen dovoljno. Lično nisam morala da se zamišljam jer sam pasionirani filmofil od ranih dana i te neke holivudske zvezde mog detinjstva su mi uvek kao na dlanu. Morala bih da se zamislim oko nekog iz ranijeg perioda, ali ono što sam propratila kao dete i tinejdžer, dok sam volela bioskop i film inače... retko može da me izneveri.

Al se fucnuo, mada mator je on.
Možda je mator... ali je simbol nekih dobrih filmskih ostvarenja do danas.
Volela bih da gledam ovaj njegov film u bioskopu čim se pojavi.
Faca, jedan od najboljih, a držim ga uporedo sa Richard Gere-om.
Zgodniji mi je bio uvek Brosnon, da se razumemo.
Jesu li i generacijski tu... hajde da vidimo...
Gere ima 73, a Brosnan 69. Paaa... blizu, blizu!

Možda je mator... ali je simbol nekih dobrih filmskih ostvarenja do danas.
Volela bih da gledam ovaj njegov film u bioskopu čim se pojavi.
Faca, jedan od najboljih, a držim ga uporedo sa Richard Gere-om.
Zgodniji mi je bio uvek Brosnon, da se razumemo.
Jesu li i generacijski tu... hajde da vidimo...
Gere ima 73, a Brosnan 69. Paaa... blizu, blizu!
Obojica mi baš nešto nisu po meri. Ni filmovi, uloge.
Gir je dobar u Breathless.
To je rimejk Godarovog filma sa Belmondom.

Obojica mi baš nešto nisu po meri. Ni filmovi, uloge.
A ko jeste?
Ja sam nepristrasna... i kao klasični ambivalent, prsitrasna tu i tamo, imam brdo glumaca koje sam volela u njihovim ulogama iz mnogo, malo, i nimalo razloga.

Imam i brdo filmova na koje kao odrasla osoba ne reagujem više kao tinejdžerka... što je normalno. Nova tema se otvara sama po sebi, ali baš me zanima koji glumac je obeležio čije odrastanje...

Back