Holivud propadanje, depresije itd

Bjankilina

Domaćin
Poruka
3.628
U zadnje vreme mi je zabavno da gledam dokumentarce i ***** mi weod njihovih "tuznih" priča. Najnormalniji od svih je manje vise Arnold Svarceneger i rekla bih JLo, bar po onome što sam videla, mada i ona kuka. Zarađuju MILIONE njima je tesko , oni su depresivni , usamljeni , ne mogu normalno da žive. Brate, batali Holivud i idi radi u Starbucksu. Drogiraju se kao nenormalni , svi bi da budu nekad normalni ljudi. Uopste mi nisu jasni . Kako ih nije sramota da javno tako kenjaju kako im je mnogo teško, meni nije jasno. Nijedan posao nije lak , ali brateeee kakve tužne priče pakao

И ја волим да гледам документарце о њима, и баш су цоол и супер им је и уживају у животу, имају паре, славу, моћ, уживају, путују, имају велике куће, утицај.

а љубоморне душе, могу да им пуше.

U zadnje vreme mi je zabavno da gledam dokumentarce i ***** mi weod njihovih "tuznih" priča. Najnormalniji od svih je manje vise Arnold Svarceneger i rekla bih JLo, bar po onome što sam videla, mada i ona kuka. Zarađuju MILIONE njima je tesko , oni su depresivni , usamljeni , ne mogu normalno da žive. Brate, batali Holivud i idi radi u Starbucksu. Drogiraju se kao nenormalni , svi bi da budu nekad normalni ljudi. Uopste mi nisu jasni . Kako ih nije sramota da javno tako kenjaju kako im je mnogo teško, meni nije jasno. Nijedan posao nije lak , ali brateeee kakve tužne priče pakao
Траже срећу у новцу а не у Богу. То је проблем.

Ne gledam dokumentarce o poznatima jer im niti zavidim niti žalim, a i blam me (od same sebe) da kao matora imam uzore i gledam šta poznati rade. Srećom pa nemam takva interesovanja.
Ali kapiram šta te nervira- stvarno deluje bezobrazno kad tako imaju sve a kukaju. Ali valjda to znači da novac preko mere neke zarade koja pokriva više od proseka okoline ne može da usreći, osim trenutno.

Ja gledam svašta, volim generalno dokumentarce, tako da gledam na razne teme , a pošto obožavam film i muziku, zabavno mi je da vidim kakve su osobe privatno koje stoje iza ostvarenja koja mi se dopadaju i bas sam se razocarala kad vidim kako su njanjavi , a toliko postigli u životu, mrzim prenemaganje :D

Nije tu problem u postlu. Navukli su se na moć koju su dobijali od drgugih i sada
su to izgubili. Da, teško im je, koliko god tebi to izgledalo nerealno..

Problem uspeha je što nemaš puno iskrenih ljudi oko sebe, shvatiš da ti dobar auto i veliki stan ne kupuju sreću i to ume da bude veliki problem. Svi ti se keze, svi žele sa tobom, imaš pare i sve što ti treba i to iz ugla sirotinje koja nije okružena svim tim deluje kao "šta ovi kukaju, majke ti?", samo što obični ljudi koji žive prosečan život ne vide tu drugu stranu medalje.

Sasvim je logično da neko može biti depresivan, neraspoložen, tužan, s*eban, to što ima na računu 50 miliona ne garantuje sreću.

Defektna ljudska psiha, vecine
Ima malo pa pati za jos, ima nesto al bi jos vise, ima mnogo al mu fali ...
Neko utehu nadje u drogi, neko u veri, neko u necem trecem

Treba uciti od svedjana, koliko vidim oni najbolje podizu decu, nema toliko alavosti, ima empatije ...
Grabljivo, alavo, da zgrne što više kako bi sebi i deci obezbedio da živi na tuđoj grbači, da se pohvali, bude iznad, nametne, uporedi...ljudska psiha je žalosno malograđanska. Švedi i Skandinavci uopšte su ipak malo napredniji, oni su najviše ukapirali da se ne treba stideti prosečnosti i rada. Mada ja verujem da su ti što kukaju možda i najbolji jer ovi bez empatije s obzirom da žive svoj cilj- nemaju razlog da kukaju. Primer je baš ta JLo

Razumem potpuno da su svi oni ljudi , da imaju dobre i loše dane , meni je više to neko izdržavanje na pameti. Lady gaga je ispizdela što joj nije odgovarajućeg materijala postava na jakni u kojoj nastupa i drmnula je tipa xanax , brodić, nebitno. Mislim, brateeee . O takvim nekim momentima pričam. Ako zbog postave na jakni vrhunski muzičar guta tablete za smirenje , šta se dešava kad je pravi problem? Zato se samounistavaju ?
Normalno je da nema tih para koje neke stvari mogu da nadoknade , ali postava na jakni i haljina u pogrešnoj nijansi nikome na svetu ne bi trebalo da budu razlog za lek za smirenje

Back