Ја поставих у уводном посту само најбитније делове вести. Видим да неки не кликнуше на линк да прочитају целу вест.
Следеће по важности од поменутог у уводном посту је:
"...ali u udruženju "Pravo na smrt", koje je osnovalo kliniku, kažu da nameravaju da odu korak dalje i ponude usluge i ljudima koje zdravlje dobro služi, ali im je život dosadio.
Udruženje je lobiralo za zakon po kome bi bilo legalno eutanazirati i zdrave osobe starije od 70 godina, ali to nam zasad nije prošlo - rekla je za „Njujork tajms“ načelnica klinike dr Petra de Jong"
"засад није прошло" а треба имати на уму да до недавно ни еутаназија болесних није "пролазила", неки од следећих корака ће вероватно бити и снижавање старосне границе након што овај корак "прође"....
Ja bih malo napravio digresiju na sve ovo...
Kad sam bio klinac na TV-u bio neki morbidan film i nekako mi se urezao u pamćenje
Zapravo reč je o adaptaciji novele - "Logan's Run" kod nas prevedeno kao Loganov beg
Postoje neke razlike izmedju novele i filma ali suština je ista - eugenika, kršenje ljudskih prava u ime "zdrave nacije"
Meni je kao detetu ta futuristička eugenika napravila košmare samo takve
A i ovo današnje društvo izgled postalo futurističko - mi smo zemlja mladih i lepih
Prevarantski oglasi sitnih jajara puni u slova o godinama starosti do 25
O nacionalnoj službi za zapošljavanje isto sprovode eugeniku po nečijoj bolesnoj zamisli
- šta će tamo neko sa 40 molim vas lepo a u penziju da se ide sa 75?
I baš ta eugenika, ko zna koja prerada antičke priče pisane još pre novele Loganov Beg, pokazala svoje pravo lice u drugom svetskom ratu. Iako je nacistička Nemačka otišla najdalje u sprovodjenju programa T4 gde su eliminisani duševo bolesni i fizički hendikepirani počevši od dece pa do odraslih prvenstveno Nemačke nacionlnosti zarad "čiste i zdrve nacije" očišćene od "beskorisnog života", eugenika se sprovodila i u Kini, Engleskoj, Americi
Američka eugenika je uključivala brojne bizarne nazovi medicinske programe kao onaj čuveni "zdrava nacija" iz 1960 a gde su zapravo Jevreji za ogroman novac odstranjivali vitalne delove genitalnog sistema novorodjenčadi pune nervnih završetaka koji seks čine prirodno lepim a bez isith samo mogućim. Žene su se lako otresle svog genitalnog sakaćanje do 1970 i to stavile kao krivično delo. Kod muškaraca medjutim to ide teže baš zbog Jevrejštine i muslimanštine koje ima po Americi jer im u njihovim zemljama život ne valja, ali i tome se staje na put.
Taj "program iz Amerike" je nažalost pogodio i SFRJ tako da su mnogi lekari opšte prakse puni "jevrejskog saznanja" kako se razvija genitlani sistem bukvalno primoravali roditelje da dečake u predpubertetskom uzrastu vode pod nož samo zato što nisu prevukli kožicu a nije im ni trebalo niti su masturbirali iz više bioloških razloga niti im život zbog toga bio ugrožen. Primitivizama ima još uvek a vidim da su roditeljski portali preplavljeni prevedenom jevrejštinom od strane nezaposlenih svršenih psihologa koji za vrlo mizerne pare pišu nemedicinske gluposti na zadatu temu od koje je Amerika digla ruke. Pogledajte današnju statistiku ko zapravo to tamo radi "iz medicinskih" razloga.
Otud moj gnev što Krstrica još uvek nije smakla što delove koje uredjuje firma što teme sa idiotskim pitanjima i po nekim visokocenzurisanim videoklipom iz kog se ne može shvatiti sav užas i patnja sečenja nervnog sistema
oni ovo drže pod "Zdravlje" a zapravo je umobolno bizaran način polučasovnog mučenja bebe bez ikakve anestezije što rade Jevreji i to vrlo ponosno, čak idu toliko daleko u morbidnosti da kažu da beba plače baš zato što bebe plaču bez obzira što je to vrištanje a ne plakanje jer se seče nerv. Sećate se kad zaboli zub a čika zuba počne da drlja po kanalu? Eto, boli vas jer ste kukavice inače ne boli...
Muslimani to ipak čine kada organ postane veći.
Istorijski gedano robovskim narodima je odstranjivan ovaj deo da rob ne uživa ni noću a kao što znamo muška seksulnost nije na dugme tj ona kafanska gde silni yebači više popiju čašica pričajući o nečemu što su radili nego koliko su puta to zaista uradili. Dalje je sledila muška pakost i to je moralo da postne običaj po izlasku iz robovlasničkog društva. Pralelno sa time zamlate onog vremena su pisale neke naučno fantastične knjige u koje su mešali pravila života na zemlji ali i svoju bol što su ostali bez cele kite pa su tu morali da patološku pojavu udenu kao "verski razlog". Nažalost generacijama su ispirani mozgovi i njima pomoći nema sve dok ili ne stupe u mešovit brak ili poučeni smrtnim ishodom komšije ipak ostave da to njihov naslednik uradi sam sebi kako bi bio prihvaćen od zajednice. Bolesno je koliko je knjiga o ovom bizarnom kršenju ljudskih prava a narčito dece knjiga napisano od strane hodža i rabin. Pa mislim da oni pišu o penisu koji nemaju niti mogu ženu za života da osete kako treba je isto kao kada bih ja opisivao kko to žena oseć tokom seksa.
Pitam se da li je zdravlje i gasna komora kojom su eliminisani "bespotrebni delovi" ali društva?
Dobro, dobro, ovo prvo je danas ipak - unosan biznis...
http://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics