Holandija: Krenula prinudna eutanazija

MÉH'DEL'AÉY

Aktivan član
Poruka
1.723
80-godišnju staricu su ubili smrtonosnom injekcijom, dok se otimala i vrištala . Doktorka koja je ubrizgala injekciju dok su staricu držali za ruke i noge nije optužena, jer je navodno delovala u "dobroj veri" :zroll: .

U Holandiji (ali u Belgiji npr) već je bukvalno hiljade ljudi poubijano na ovakav način u poslednjih nekoliko godina. Dosad je sve bilo "dobrovoljno", ali kao što vidimo, dobrovoljnost je rastegljiv pojam ... :zcool:

Female Dutch doctor drugged a patient's coffee then asked her family to hold her down as she fought not to be killed, but did not break the country's euthanasia laws

A Dutch woman doctor who drugged an elderly woman and then asked her family to hold her down as she fought desperately not to be killed did not break the law, according to medical experts citing the country's euthanasia legislation.

The shocking case was referred to the so-called Regional Review Committee in the Netherlands which admitted that while the case involved some irregularities that merited a reprimand, the female doctor had effectively acted in good faith.

The Netherlands introduced the euthanasia law 17 years ago, and since then more than 5,500 people have ended their life, arguing that they are suffering unbearably. One of those who died was a sex abuse victim who suffered severe anorexia, chronic depression and hallucinations, and another was a severe alcoholic.

.........

http://www.dailymail.co.uk/news/art...r-drugged-patient-s-coffee.html#ixzz4X3DxWxs5

Ali valjda su to neke evropske vrednosti :kafa:

Jesu, jedan od glavnih ciljeva kulturnih marksista i Frankfurtske škole je bio upravo to razaranje porodice.

Kod njih je "obrazovni program" te škole počeo da se primenjuje od 1945. i zato su tako progresivni z:mrgreen: Mi smo u istu priču upali tek negde od 2000. , pa su kod nas porodične veze još uvek relativno jake, mada dosta slabije nego recimo pre 30-ak godina .

Jesu, jedan od glavnih ciljeva kulturnih marksista i Frankfurtske škole je bio upravo to razaranje porodice.

Kod njih je "obrazovni program" te škole počeo da se primenjuje od 1945. i zato su tako progresivni z:mrgreen: Mi smo u istu priču upali tek negde od 2000. , pa su kod nas porodične veze još uvek relativno jake, mada dosta slabije nego recimo pre 30-ak godina .

njihove porodice su za ove naše suvo zlato

Članovi porodice su to morali da potpišu.

A ostaraće i oni....

Iz kog si ti kraja....?

- - - - - - - - - -

Holandija to ima po zakonu da moze da kokne nekog kad hoce da mu skrati muke. Bunila se porodica ili ne, zakon se mora postovati. Gde je ona cuvena holandjanka gde ljude ubijaju raznim zakonima kojima ne mozes nista?

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока
Izdajem kucicu na selu bez prijave boravka, holandskim penzionerima, uz zdravu hranu i cucavac....
Groblje udaljeno manje od 1 km....

- - - - - - - - - -

Narikace besplatno , kao i telegrami familiji i najblizima...

Holandija to ima po zakonu da moze da kokne nekog kad hoce da mu skrati muke. Bunila se porodica ili ne, zakon se mora postovati. Gde je ona cuvena holandjanka gde ljude ubijaju raznim zakonima kojima ne mozes nista?

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока

Holandija je evropska država koja je doživela
najveće moralno posrnuće !
Zakonski dozvoljena droga, prostitucija, istopolni brakovi, pa sada i EUTANAZIJA !
Ne bih im ja ni tulipane kupovao....

pa i ja

dok sam od koristi , neka me , a posle zasto da samo smetam

bolje da me ubiju nego da mi deca menjaju pelene i da me kupaju

Ukratko.Necu da umirem onako kako sam ziveo malo posle rodjenja.
Bio je slucaj (mislim da je u Engleskoj) gde je covek doziveo neku bolest da je nepokretan od glave do pete komunicira treptajima oka.Moli da ga eutanaziraju ali posto to nije zakonski jedino su mogli da mu nista nedavaju da umre od gladi i zedji.Sto je na kraju i bilo.

Slučaj iz uvodnog posta nije eutanazija nego ubistvo i tako ga treba zakonski tretirati.

Nebitno koliko žrtva ima godina, njoj je oduzeto osnovno pravo na život.

Eutanazija je kad ti želiš da odeš i pomognu ti da to humano izvedes i još nisam naciso da li sam za ili ne i to samo iz razloga mogućnosti zloupotrebe inače sam apsolutno za kad bih ja bila, nedajBoze, u bezizlaznoj situaciji.

Po, članku, procedura je ispoštovana. Ako pacijent nema uračunljivost lekar i komisija odlučuju da li je opravdano primeniti eutanaziju

Ta žena, je bila duboko dementna. Briga o takvim pacijentima je vrlo teška, pa i skupa. Kada čovek nema svest i dostojanstvo, nema smisla da živi kao biljka ili ugrozi nekog drugog što se često događa sa dementnima. Opravdana mera i porodica zaslužuje obzir

80-godišnju staricu su ubili smrtonosnom injekcijom, dok se otimala i vrištala . Doktorka koja je ubrizgala injekciju dok su staricu držali za ruke i noge nije optužena, jer je navodno delovala u "dobroj veri" :zroll: .

U Holandiji (ali u Belgiji npr) već je bukvalno hiljade ljudi poubijano na ovakav način u poslednjih nekoliko godina. Dosad je sve bilo "dobrovoljno", ali kao što vidimo, dobrovoljnost je rastegljiv pojam ... :zcool:

Evrolapot.

Za to se lupalo u šerpe i palila se skupština.

- - - - - - - - - -

njihove porodice su za ove naše suvo zlato

Idi odma traži da te usvoje.

Back