bosa sam nocas hodala po oblacima
puni su vode bili
pa su mi noge pokvasili...
poneki mi je nesto o sebi reko
tajne da im cuvam
i da se obuvam...
necu nikome reci sta sam cula o njima
al da sam iznenadjena - jesam
celo jutro se pitam : gde sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LJILJA MMM;bt113590:Za ovo lepo jutro u kome smo nas dve same.....pijemo kafu, pričamo, pišemo i stvaramo osećanja....za tebe iz moje jutrošnje dušice
Slušaj.....osećaj.....
to nebesa govore
o duši što oblacima hodi
u jutra rana il' noći crne
važno je samo
da duša ne stoji
jer sve dok hoda
ona govori
meni.....il' tebi
drhtajem u sebi
Ovo ja sad napisala....mislim, nije prevod![]()
Dobro jutro...znaš kako kažu nekoga je lakše poslati na Mars nego spustiti na Zemlju...prijatna kaficaDUNJA W;bt113597:Dobro jutro,mile moje...Jos neki hodaju po oblacima,nikako na zemlju da se spuste...
Tesko je to...spustiti se...DUNJA W;bt113597:Dobro jutro,mile moje...Jos neki hodaju po oblacima,nikako na zemlju da se spuste...
LJILJA MMM;bt113590:Za ovo lepo jutro u kome smo nas dve same.....pijemo kafu, pričamo, pišemo i stvaramo osećanja....za tebe iz moje jutrošnje dušice
Slušaj.....osećaj.....
to nebesa govore
o duši što oblacima hodi
u jutra rana il' noći crne
važno je samo
da duša ne stoji
jer sve dok hoda
ona govori
meni.....il' tebi
drhtajem u sebi
Ovo ja sad napisala....mislim, nije prevod![]()
zim zam;bt113609:Dobro jutro...znaš kako kažu nekoga je lakše poslati na Mars nego spustiti na Zemlju...prijatna kafica![]()
E da znas...jednom i to Sunce!!zim zam;bt113611:Draga...prijatna vam kafa.A oblaci su prošli ušunjalao nam se sunce i ulepšalo dan.Ljubim te![]()
Mislis na klompe?miwka;bt113660:
Ne klepeći nanulama
kad hodaš po oblacima
123loncar;bt113663:...ma niste same
imajte na umu,
to sam ja
šapućem
o slobodi ..
govorim
tebi
drhtajem u sebi,
ma niste same
to ja šapućem
o slobodi...![]()
zim zam;bt113609:Dobro jutro...znaš kako kažu nekoga je lakše poslati na Mars nego spustiti na Zemlju...prijatna kafica![]()