- Poruka
- 21.131
Ja sam jos na prosloj strani rekla da bih smanjila font, ali mene na ovoj temi niko ne zarezuje, valjda zato sto imam umeren stav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jos na prosloj strani rekla da bih smanjila font, ali mene na ovoj temi niko ne zarezuje, valjda zato sto imam umeren stav![]()
meni nishta ne znachi ''zaljubljenost'' kao termin, jer je kao pojava neshto kratkotrajno i nerealno, dok je ljubav ono shto vredi slaviti
A reci mi razlog zašto je ne bi slavili? Imamo li pametnija posla?Реци ми ваљан разлог, зашто би је славили?
Да ли су нам култура и вера, можда слични, па да прихватимо....?
A ko nama brani da čuvamo? Mi se samo obogaćujemo još nečim.Јесмо богу хвала, део света....
Али тај свет чува своју веру и обичаје, без обзира
колико имају новопридошлих суграђана у својој средини.
Svakome je svoja kultura lepa, a mi smo na pragu da postanemo svetski najkulturniji narod. Kad prdne kvočka.Имамо своје....Имамо јако лепе обичаје и културу,
које морамо сачувати од подметнутих...нових.
Ni ja ne bih rekao. A naročito prema sebi samima.Не би баш рекао да Србима љубав није својствена.
Ma jok. Imam ljubav svaki dan. Nego sam hteo da se ogrebem za seks. Samo mi se izjalovilo. Tako da više ni ja ne cenim taj praznik (nikakve vajde od njega).Жалим те ако до сада ниси имао прилику да осетиш
све чари, које доноси љубав.
А биће, да их ниси осетио, кад чекаш овај један дан
да би је пружио или добио.
A reci mi razlog zašto je ne bi slavili? Imamo li pametnija posla?
Kakve veze ima kultura i vera sa time što će da slavimo?
Može da slavimo i marsove meene. Šta fali?
A ko nama brani da čuvamo? Mi se samo obogaćujemo još nečim.
Pa neću valjda da prelazim u katolike samo da bih slavio Sv. Valentina? A ni ovako neću da ga slavim. Nema vajde.
Svakome je svoja kultura lepa, a mi smo na pragu da postanemo svetski najkulturniji narod. Kad prdne kvočka.
Ni ja ne bih rekao. A naročito prema sebi samima.
Ma jok. Imam ljubav svaki dan. Nego sam hteo da se ogrebem za seks. Samo mi se izjalovilo. Tako da više ni ja ne cenim taj praznik (nikakve vajde od njega).
Pa kad već može da pišemo velikim slovima što da ne pišemo. I još besplatno!!!
Pa o tome i govorim, na žalost.Ти си изгледа један доста нервозан мужјак,![]()
који се изгледа дуже време није огребао за сех,
а не само за дан заљубљених
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao prvo, to i nije za svačije oči.aj povecaj ta slova molim te,ne vidim sta si napisao
Ja bih slavio bilo šta kad bi to pored ljubavi uključivalo i seks.Da taj dan zaljubljenih ne ukljucuje poklone nikoga taj praznik ne bi zanimao. Ovako alava stoka jedva ceka da dobije nesto pod izgovorom dana zaljubljenih. Takvi bi slavili bilo sta samo ako to ukljucuje dobijanje nekih poklona i sl.