hocu wifi

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
ne zelim da kradem komsijama wifi, jer imam i sam kuci, ali u drugom stanu... gde sam sada...
imam takodje wifi ali su svi zaklhljucani.
Nemam tv, nemam na fonu net, tako da se dosadjujem!

kako da vidim koja je sifra od nekog wifia, probao sam milion android aplikacija za to, al jel ima neka konkretna?

pitaj-komsiju.com

platipola.rs

- - - - - - - - - -

mada bi bilo bolje da niko ne zakljucava

ja ne zakljucavam , jos par oko mene ne zakljucavaju ali vecina zakljucava

zasto da se ne nakaci neko da surfuje to ne vuce mnogo

neki tezak download bih verovatno primetio

a ako ne primecujem , ne smeta mi

ne zelim da kradem komsijama wifi, jer imam i sam kuci, ali u drugom stanu... gde sam sada...

kako da vidim koja je sifra od nekog wifia, probao sam milion android aplikacija za to, al jel ima neka konkretna?
Možeš da pokušaš sa laptopom i Kali Linuxom, guglaj malo... Ako provališ neki, posle možeš da se kačiš sa čime hoćeš. OSIM!! ako je u pitanju malo veštiji korisnik, pa je još postavio i MAC filtriranje.

Kolko ti stanova imaš???Ko Bajatović???Odakle bre???A pola Srbije gladno!!!
I još ti žao da daš kintu za wifi,ma dao bi ja tebi motkom po leđima ćifutu jedan,stipso,šlihtaro,tajkunu...

a hbt znaci cela zgrada ima wifi i tovsvi zakljucali, brate ja sam svoju mrezu nazvaobja fonu plavusa jesam ali imam pasvord eto ti sad wifi!

hocu neku aplikaciju za android daxse hakuje ili vidi sifraa? vps conect?

A sigurno imas i opciju da ti neko da username i pass za unifi mrezu koja se nalazi na svakom koraku upravo zbog tog orvelovskog prisiljavajuceg statuta o korisnickoj obavezi odasiljavanja njihove mreze i postavljanja malenog harpa u svakoj kuci. Vec sam pitao sa unifi informacije ali svi cute kao mutavi. Nikome ne smeta sto se koristim njegovom sifrom kad se ne koristim njegovim ,,signalom,,

dajte ljudi spasavajte ozenicu se bez vifia!
Mislim nije mi bitan internet ali brate realno gledano ti bez interneta ne mozes se uopste informisati ni o cemu!
Sta je koji vrag taj vps u mobilnom telefonu androidu?

Pa kupi tp link hvataljku signala to ti je oko 1k dinara u winwinu koliko ja pamtim. Sad ozbiljno, postoji nacin za dekodiranje wifi-a ali uglavnom samo za prostije sifre tipa samo slova, proguglaj malo sta znace te oznake wpa-psk wep wpa-psk2. Mozes misliti kad je moj burazer hakirao komsiju sluzeci se samo yt instrukcijama pre nekoliko godina. Treba ti linux ja mislim, mozes ga instalirati u vmware konzoli koja sluzi kao simulator za alternativni oper.sis. sto znaci da ces sa vindousa u prozorcicu simuliratu platformu koja podrzava taj hak program za hakovanje. Jer je win komercijala i prvi bi saznali nadlezni da postoje programi koji omogucavaju takve malverzacije, koje se krse sa njihovom politikom da budu gospoda. Kao sto saner ne prodaje u centru grada nego u stanu zavuceno u tampon zoni izmedju ovce i borce. Cisto da ne mislis da te zajebavam sa linuxima i ubuntuima xdd. Sad imas dovoljno informacija za pretragu pa javi meni kad hakiras ili bar skontas proceduru price da objasnis u 6 tacaka sta i kako

Znaci, kompijuter nije moj da bih omogucivao internet na njemu i instalirao bilo sta, recimo da cuvam stan mesec dana.
Pa mi zato treba wifi, da li je moguce to preko android telefona i kako? znam da telefon mora da bude rutovan, pa ok, moj telefon i jeste rutovan.
ali ne znam kako dalje?

Back