Hoću sunce!

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je prelepo bre...:cmok2::klap::klap:....i inspirativno

oblače sivi skloni se više
da može nebo lepo da diše
misao lepa da uzdahne
suza na nebu da presahne
i suza mala u oko mome
što suza nebeska mami je stalno
silazi više sa neba more
da sunce grane i obasja gore
osmeh da zaleči tuge što more

LJILJA MMM;bt133413:
Ovo je prelepo bre...:cmok2::klap::klap:....i inspirativno

oblače sivi skloni se više
da može nebo lepo da diše
misao lepa da uzdahne
suza na nebu da presahne
i suza mala u oko mome
što suza nebeska mami je stalno
silazi više sa neba more
da sunce grane i obasja gore
osmeh da zaleči tuge što more

Drago mi je da sam te inspirisala.....sta ces da ti kupim :manikir:

mari47;bt133417:
Ja opet volim oblake:)
Meni svaki oblačić liči
ne neki jastučić beli
na kojem se sanja
neki divan san,
divan do nepostojanja.:)

Nemam bas nekih posebnih emocija za oblake:lol:....hajd,mogu podnijeti kad vidim jedan- dva na plavom vedrom nebu....al ove sive....od njih mogu imati samo nocne more....nikako divne snove....no,o ukusima se ne raspravlja...nego ti rece da te neobicno raduje kita cvijeca....e evo ti jos jedna sanjalice:cvet:

BRAVOOOOOOOOO!!!!
Pesma nad pesmama! Bravo Riada! :heart: :heart: :heart:
clouds.jpg

LJILJA MMM;bt133431:
pa ja bih...
oblak jedan ......može i plav
ma bilo koje boje
samo da nije garav
pufnast i mio
pitom i blag
da mi bude prijatelj drag
a opet mali, slatki vrag

fala unapred.........i turi mašnicu :manikir:

Vidi sta sam ti kupila....:D.....ovo je za slucaj ako Z....zaspe i izgubi jednu od tvojih zirafa....da imas rezerve...
images

RiadaT.;bt133435:
Vidi sta sam ti kupila....:D.....ovo je za slucaj ako Z....zaspe i izgubi jednu od tvojih zirafa....da imas rezerve...
images

Jaaaaaoooooooooo što je lepa.....:heart:
fala Riada......i da znaš da si praktična žena....onaj će izgubi bar jednu pod garanciju samo li gi povede na reku.....ima se zablen......zagleda u ribe i će gi potika...mislim žirafe a ne ribe...ovo je pametno sunčano rešenje :cmok2::cmok2::cmok2:

LJILJA MMM;bt133436:
Jaaaaaoooooooooo što je lepa.....:heart:
fala Riada......i da znaš da si praktična žena....onaj će izgubi bar jednu pod garanciju samo li gi povede na reku.....ima se zablen......zagleda u ribe i će gi potika...mislim žirafe a ne ribe...ovo je pametno sunčano rešenje :cmok2::cmok2::cmok2:

e drago mi je da ti se svidjelo....a i da smo usput zadovoljili i tu prakticnu stranu:zcepanje:ebiga nisam nasla masnicu....to nek ti kupi Mari ili Z....

RiadaT.;bt133437:
e drago mi je da ti se svidjelo....a i da smo usput zadovoljili i tu prakticnu stranu:zcepanje:ebiga nisam nasla masnicu....to nek ti kupi Mari ili Z....

Ma ovo si odradila majstorski bre :zcepanje:
Mari će da mi kupi mašnicu jer ona zna to bolje od Z-a....onaj si ima drugo znanje izgleda..:zper:...a možda dobijem od Mari i šešerić usput.....onaj za safari...... :zcepanje:

mari47;bt133448:
Evo ti oprema, dobro za safari baš nije, ali možda sretneš
kakvog zgodnog vodiča....kad te vidi ima da se razduševi iz momenta....:manikir:
Ljiljo, tebi govorim....:rtfm:

or17a8.jpg

Pa lepa ti ova oprema Mari....fala, al da zameniš za nešto zatvorenije.....ću izgoroim ametom s ove gole ruke bre na safari a onda badava mi i vodič..:zper: :rtfm:
bože žene nepraktične......nije ni čudo kakvo joj je zanimanje :manikir:
vako bre

Pa el se maži kremom sa visokim PH vrednostima...kude da te turim na kamilu...otkud znam umeš li da jašeš:rtfm: Ti misliš to je tek tako....jahanje je disciplina, bre:manikir:

Poslednja izmena:

Back