hocu rekreaciju

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Nakon dvoje dece sve moje sportske aktivnosti su zamrle,udebljala sam se i to mi ne prija, pa bih ponovo da se aktiviram. Naravno vreme mi je ograniceno, tako da bi mi odgovaralo od 16 ili 16,30 u blizini Beogradskog dramskog pozorista radnim danima. Rekreacija moze biti tipa aerobika, i sl.aktivnosti uz muziku, plivanje ili nesto od sportova tipa basket, odbojka, tenis itd. Ima li neko predlog? Postoji li neko mesto gde istovremeno mogu da se rekreiram, a dete neko cuva ili se i dete(4g) bavi nekim sportom? Au, al'sam se raspisala,ko ce ovoliko da cita!

Ne znam da li u vasoj blizini postoji neki centar koji moze da zadovolji sve vase potrebe (za rekreacijom i cuvanjem deteta istovremeno)ali moj Vam je savet da krenete na pilates.
Posle dva porodjaja i neaktivnosti u smislu negovanja ledjnih misica pilates Vam pruza najoptimalniju zastitu od povreda kicme,a da istovremeno zatezete muskulaturu i kilograme vratite na zeljenu meru.Nemojte ulaziti u rekreaciju nepromisljeno jer mogucnost povreda pri nadekvatnom treningu su velike.Potrebno je da neko dobro proveri stanje vasih misica i da Vam prema njihovom stanju DOZIRA vezbe.
Plivanje je odlican vid relaksacije i u kombinaciji sa pilatesom moze da da fantasticne rezultate.
Ako imate mogucnosti da ovome dodate bar jednom nedeljno relaksacionu masazu u speh Vam je zagarantovan!
Al sam se tek ja raspisala,izvinjavam se ali postporodjajni kilogrami su bolna tacka velikog broja zena.pozdrav i puno srece...

Ma jok...
"... Jedan covjek i jedna zena
na peronu srece stoje jos
Cekaju voz sto doci nece
Pa da krenu putem srece te, ojeee..."
je'n - dva, je'n - dva... Beremo jagodice... je'n-dva... Beremo jabucice...

Julian_Duranona:
Ma jok...
"... Jedan covjek i jedna zena
na peronu srece stoje jos
Cekaju voz sto doci nece
Pa da krenu putem srece te, ojeee..."
je'n - dva, je'n - dva... Beremo jagodice... je'n-dva... Beremo jabucice...
...ovaj moj je govorio "ajde ajde Pamele Anderson isprsite se" a Hari u dušu dira...inače best of da se zna!

Ma kakva yoga i pilates za mrsavljenje, nema leba od toga! :)
Extreme gym, Cvijiceva 1, cuvanje klinaca u lepoj igraonici! :)
E sad, najbolje bi bilo da se uzme licni trener (skuplja varijanta) za pocetnicki rad u teretani + traka 3-4 puta nedeljno. Ali takodje program je bogat!
Yoga i Pilates su super, al' kao dodatak programu.
Ma super je plivanje isto! :)

:D :D :D :D Hvala svima na komentarima, a posebno Julianu sto me je do suza nasmejao i terapeutu na konkretnom odgovoru. Jedino mi niko nije dao neku tacnu lokaciju. Za Extreme Gym sam cula da cuvanje dece funkcionise kao u igraonici sto meni bas nije najsigurnije jer mnogo dece bude razlicitog uzrasta, a malo osoblja ih cuva.Zato mi je interesantan termin odmah posle posla negde u blizini dok mi bake cuvaju decu.Sve ostale kombinacije mi oduzimaju puno vremena.Pozdrav

Back