SpoiltPrincess
Početnik
- Poruka
- 12
Ja volim da piskim po mom robu ili robinji. To me pali kao i sve ostale BDSM igre.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako ima pravo da se kreće i da bude kreten...
Ja volim da piskim po mom robu ili robinji. To me pali kao i sve ostale BDSM igre.![]()
Neki ce se zgroziti od ovoga pa molim da svoju duhovitost ne pokazuju ovde.Moja zelja je da dozivim pissing o kome vec dugo,dugo mastam, od neke dame [same ili u paru]
Zalja je toliko jednostavana a toliko neostvariva...
a je li...ko se to napalijo da oživljava stare teme...![]()
Naravno da jeste. Ja bih se postideo na tvom mestu..
nadenem te baš...di si vido da sam napiso da ću šaljem u Ruandu...![]()
Neki ce se zgroziti od ovoga pa molim da svoju duhovitost ne pokazuju ovde.Moja zelja je da dozivim pissing o kome vec dugo,dugo mastam, od neke dame [same ili u paru]
Hm. Ja volim pissing i radim chesto. Uopshte mi nije problem da nadjem mushkarca koji voli da pishkimo jedno po drugom, ili da mu pishkim po ruci koju podmetne dok sedim na sholji, ili da mu pishkim po faci. Medjutim, nekako mi je interesantnije kada on to ne zeli toliko![]()
Narode Zapišal se šta![]()
Jel mora od dame.. Pissing je Piping ma od koga da je