Hocu nesto vise...

Pazi ovo, u osmom razredu sam raskinula sa deckom zato sto nije hteo ni da me pipne. Meni bilo glupo da mu kazem tad bre sta cekas, a bio je idealan, ne bas pametan a zaljubljen i dobro izgledo.
Mislim, bilo mi bas tesko. Covece stres..

Jbt...

Ja sam u 8. dr.kao samo tako vec sam imao staz par godina....

Eh da sam tada ima koga da kresnem.....

A kasnije sam imao nekoliko puta devojku, naravno na kratko, koje mi se nisu fizicki svidjale, zani nikako, ali ajde rekoh sta ima veze,i jos mi nisu dale... I ja onda kazem, cao-zdravo....

E onad taman nadjem onu 'ljanku,sto sam je spomoinjao, i ona mi da, ali ona nije htela mego samo 1. nedeljno... Uh tu sam se namucio... A nije htel ni da pusi. Sa njom sa bio dugo, i promenila se ali nikad, nikad, do kraja.... Zato smo i raskinuli.

Posle sam malo bolje prosao, ali avaj, prodjose najbolje godine....

Može li savet jedne malo starije ženske osobe koja ima ne toliko sexualnog koliko životnog iskustva a osim toga i profesija mi je "tu negde".Dobro se sećam svojih ponašanja tih godina i neiskustva u ophodjenju sa muškarcima, straha kako će me doživeti neko do koga mi je stalo, straha da me ne shvati da sam baš tako sa svakim, a prija mi,bih ja.Iako su danas devojke preterano slobodne a muškarci strašno nezainteresovani za romantiku, nežnost i sve se svodi na ova uputstva koja ti daju, na način koji je ponižavajući za ženu. E pa ipak se nadje i poneka devojka koja se nije uklopila u savremene trendove "drp sistema" gde kad prodje to što vi zovete sex sutra ga se i ne sećate.To je tužno.Zato strpi se malo,sama će ona doći do toga da poželi da je dodirneš svuda gde želiš,samo joj treba da se opusti a ti da ne navaljuješ.

bojka:
Može li savet jedne malo starije ženske osobe koja ima ne toliko sexualnog koliko životnog iskustva a osim toga i profesija mi je "tu negde".Dobro se sećam svojih ponašanja tih godina i neiskustva u ophodjenju sa muškarcima, straha kako će me doživeti neko do koga mi je stalo, straha da me ne shvati da sam baš tako sa svakim, a prija mi,bih ja.Iako su danas devojke preterano slobodne a muškarci strašno nezainteresovani za romantiku, nežnost i sve se svodi na ova uputstva koja ti daju, na način koji je ponižavajući za ženu. E pa ipak se nadje i poneka devojka koja se nije uklopila u savremene trendove "drp sistema" gde kad prodje to što vi zovete sex sutra ga se i ne sećate.To je tužno.Zato strpi se malo,sama će ona doći do toga da poželi da je dodirneš svuda gde želiš,samo joj treba da se opusti a ti da ne navaljuješ.

Nije mi jasno...

Ti ili ne shvatas da je riba curka ili si i ti bila takva u njenim godinama....

To sto ona nece da mu da da je uhvati za sisu, nije zbog toga sto ona trazi romantiku, pa pobogu 5 MESECI je proslo od kada su zajedno!!!!!!

Objasnjenje je jednostavno, devojak je nezainteresivana za sex, i tu je kraj price.

Desava se. Delom zbog karaktera (gluposti), delom zboga okoline.... Tu pomoci nema, nego poljubi i ostavi.

To sto ona nece SADA i SA NJIM ne znaci de sutra nece doci neki kreten koji ce se prema njoj ophoditi kako zasluzuje, i kome ce da daa odmah, i bez romantike.

bojka:

ma bojka....kapiram ja sta ti hoces da kazes...i ne kazem da je dobro ici iz jednog ekstrema u drugi po tom pitanju...ali jbt....5 meseci ne sme da joj pipne grudi...ona ih cuva ko nekakvo sveto mesto. :shock: sto realno nije :neutral:
ocigledno ima problem sa sesksualnoscu,a to ovdasnje drustvo izgleda cesto podstice kod zena,jer nije usamljeni slucaj :roll:

SeekAndDestroy:
Ljudi, sta da radim.

Sa jednom devojkom sam u vezi oko 5 meseci,
strashno sam zaljubljen, ali ona meni nista ne
dozvoljava. Ne daje mi ni za grudi da je uhvatim. Uopste!
A mislim da nije problem to da ona nije zaljubljena
ili tako nesto...
A i ne bih da raskidam zbog toga.

Help!!!
ti bas imas problem.jesi li siguran da je ona zaljubljena u tebe?ako jesi ,probaj da je malo duze ljubis pa tek onda da je pipnes.mozda jednostavno ona nije spremna tada kada si ti.

Back