Hocu natalnu kartu :)

motorheadsd

Ističe se
Poruka
2.689
Cuo sam dosta prica tj tumacenja natalne karte koja itekako imaju veze sa realnoscu.. Pa sam postao jako radoznao i voleo bih da i meni neko odradi i protumaci natalnu kartu... Ali ne za kintu nego za veliku zahvalnost.. ja da znam, radio bih za dz drugima..
rodjen 19.09.1986. u Smederevu u 20:00h

:) mali bas si car , ovako dirkrno :):):) Hocu,,nema ono" Molim vas dali bi neko zeleo" :):):):) Bas cudno za Merkur u Vagi :):):)

Svi mi hocemo free card ..:):):) Al nema se vremena druze .:):):) Nema nista dzabe u zivotum moras da das da bi uzeo :):):)

Salim se malo Al si bas simpaticno direkno potrazio :):):) Kad mogu pogledacu :)

Ja radim natalnu samo nekome ko ima neki problem ako mogu da pomognem savjetom ...onako za zezanje nemam bas vremena :):):)

.Pozz

Poslednja izmena:
:) mali bas si car , ovako dirkrno :):):) Hocu,,nema ono" Molim vas dali bi neko zeleo" :):):):) Bas cudno za Merkur u Vagi :):):)

Svi mi hocemo free card ..:):):) Al nema se vremena druze .:):):) Nema nista dzabe u zivotum moras da das da bi uzeo :):):)

Salim se malo Al si bas simpaticno direkno potrazio :):):) Kad mogu pogledacu :)

Ja radim natalnu samo nekome ko ima neki problem ako mogu da pomognem savjetom ...onako za zezanje nemam bas vremena :):):)

.Pozz

evo ja se javljam sa problemom :rumenko: jel moze kratak pogled na moju natalnu :rtfm: izgleda da me poterao neki los period i sad se hvatam za slamku :andjeo: please :worth: 20.07.1985. 3:15h ujutru novi sad

Paa malo me je i muka naterala, pored radoznalosti, nije bas ni zezanje u pitanju.. Nema nista za dzabe, ali vidis vredelo je pokusati ;) Ima jos uvek dobrih ljudi u ovom surovom svetu :* E, stvarno si srce i u skladu sa tim sam ti veoma zahvalan. :*
Pozzzz

Back