Hocu kakim-necu kakim !

Pitanje za devojke, moze i za oba pola, samo zamenite uloge.
Okej, krene neki flert, neko muvanje, bas se nalozite na momka i nakon nekog vremena momak jednostavno otkaze i pocne da vas kulira i izbegava.
Trazite objasnjenje i on vam kaze da se pomirio sa starom devojkom i da je sada sa njom i da je zbog toga batalio to sa vama.

Kako biste reagovale? Sta biste mislile? Da li biste nakon nekog vremena tipa 1 godina ponovo dale sansu tom momku ili ne i zasto?

jednom jesam, ne baš toliko ekstremno ali više ne bih nikad.
čovek mora poštovati sebe

:lol:
pametne već imaju zamenu, ili ako je nemaju onda traže zamenu, ne traže objašnjenja - jer čim izbegava znači da ne štima tu nešto i ćao.
a dogodine.. pa možda.. zavisi od mnogo toga, a nećemo da budemo zlopamtila :)))

- - - - - - - - - -

jer si imuna na nesigurne ljude koji ne znaju šta hoće, eventualno vidovita? :)))
p.s. u vezi vidovitosti, ako je to - ostavićeš mi br.telefona u inbox, treba mi nešto.
Vidi se ko ovde "zna znanje".:kafa::lol:

Pitanje za devojke, moze i za oba pola, samo zamenite uloge.
Okej, krene neki flert, neko muvanje, bas se nalozite na momka i nakon nekog vremena momak jednostavno otkaze i pocne da vas kulira i izbegava.
Trazite objasnjenje i on vam kaze da se pomirio sa starom devojkom i da je sada sa njom i da je zbog toga batalio to sa vama.

Kako biste reagovale? Sta biste mislile? Da li biste nakon nekog vremena tipa 1 godina ponovo dale sansu tom momku ili ne i zasto?

ne
ako se nije udostojio da mi kaze zasto, dok ga nisam ni pitala
to bi se opet desilo

Back