S sindrom1@PTT.yu Gost 01.01.2004. u 22:56 - hocu da se druzimo i dopisujemo #1 8) cekam a ko ceka...
A Ani Gost 03.01.2004. u 03:51 - hocu da se druzimo i dopisujemo #2 sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... Volela bih i ja.Sretna ti nova godina. Napiši nešto o sebi.Npr.kako se zoves,koje si godište,odaklesi. POZDRAV
sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... Volela bih i ja.Sretna ti nova godina. Napiši nešto o sebi.Npr.kako se zoves,koje si godište,odaklesi. POZDRAV
D dr.axe Početnik Poruka 21 04.01.2004. u 21:41 - hocu da se druzimo i dopisujemo #3 Ani: sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... Volela bih i ja.Sretna ti nova godina. Napiši nešto o sebi.Npr.kako se zoves,koje si godište,odaklesi. POZDRAV Kliknite za proširenje... ANI pisi i meni o sebi.... na e-mail.... ili ovde
Ani: sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... Volela bih i ja.Sretna ti nova godina. Napiši nešto o sebi.Npr.kako se zoves,koje si godište,odaklesi. POZDRAV Kliknite za proširenje... ANI pisi i meni o sebi.... na e-mail.... ili ovde
Gost 06.01.2004. u 02:09 - hocu da se druzimo i dopisujemo #4 sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... ...taj se naceka
A Ani Gost 06.01.2004. u 03:07 - hocu da se druzimo i dopisujemo #5 Anonymous: sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... ...taj se naceka Kliknite za proširenje... Imam nekih problema sa primanjem i slanjem poruka. A i lose su veze. Recicu ti da sam iz Novoga Sada,75 god. Kazi i ti nesto malcice o sebi. Pozdrav
Anonymous: sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... ...taj se naceka Kliknite za proširenje... Imam nekih problema sa primanjem i slanjem poruka. A i lose su veze. Recicu ti da sam iz Novoga Sada,75 god. Kazi i ti nesto malcice o sebi. Pozdrav
Gost 16.01.2004. u 23:27 - hocu da se druzimo i dopisujemo #6 sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... TAJ PONEKAD DOCEKA. PISI NA MARKOVRANJE@YAHOO.CO.UK KAO STO VIDIS IZ VRANJA SAM PA AKO TI ODGOVARA...?!
sindrom1@PTT.yu: 8) cekam a ko ceka... Kliknite za proširenje... TAJ PONEKAD DOCEKA. PISI NA MARKOVRANJE@YAHOO.CO.UK KAO STO VIDIS IZ VRANJA SAM PA AKO TI ODGOVARA...?!