markostar96
Zainteresovan član
- Poruka
- 135
Sad baš pre pet minuta pričam s drugom, i kaže on meni ''Šta ti imaš od toga sto ideš na mma (Mini Music Academy), kao da te oni tamo plaćaju nešto...''
I sad se ja iznerviram pošto mi svi pričaju u poslednje vremena ''napravi bend i zezaj se''...pazite kad mi je Dado Topić rekao da napravim bend, kažem sebi hoću da napravim bend, i evo sad postavljam pitanje, imate li iskustva u tome, i usput želim da pitam mnoge koji žele da se pridruže nekom bendu, tako da ako ima nekog ko svira klavijaturu, bubnjeve, gitaru, bass itd...
Da se pridruže i da lepo napravimo bend..
Ja sam Marko Mišić - Beloica, bavim se pevanjem pop muzike 4 godine, Rođen sam 16.Decembra 1996. Godine u Beograd xD, dobro ovo je malo previše
jako volim da pevam i želeo bi da napravim bend koji bi svirao pop muziku tipa Rihanna, Adele, LMFAO, Toše Proeski, Parni Valjak, ma sve jedno samo da je muzika 
I da, polaznik sam Mini Muzičke Akademije Odnosno UMS'a...Profesionalne Škole.
Pa pišite
I sad se ja iznerviram pošto mi svi pričaju u poslednje vremena ''napravi bend i zezaj se''...pazite kad mi je Dado Topić rekao da napravim bend, kažem sebi hoću da napravim bend, i evo sad postavljam pitanje, imate li iskustva u tome, i usput želim da pitam mnoge koji žele da se pridruže nekom bendu, tako da ako ima nekog ko svira klavijaturu, bubnjeve, gitaru, bass itd...
Da se pridruže i da lepo napravimo bend..
Ja sam Marko Mišić - Beloica, bavim se pevanjem pop muzike 4 godine, Rođen sam 16.Decembra 1996. Godine u Beograd xD, dobro ovo je malo previše

I da, polaznik sam Mini Muzičke Akademije Odnosno UMS'a...Profesionalne Škole.
Pa pišite