Hoću da napravim bend ! ! !

Da li i koji instrument svirate ?

• Klavijatura / Klavir

• Gitara

• Bass

• Bubanj

• Ne, ja pevam.

• Ne.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

markostar96

Zainteresovan član
Poruka
135
Sad baš pre pet minuta pričam s drugom, i kaže on meni ''Šta ti imaš od toga sto ideš na mma (Mini Music Academy), kao da te oni tamo plaćaju nešto...''
I sad se ja iznerviram pošto mi svi pričaju u poslednje vremena ''napravi bend i zezaj se''...pazite kad mi je Dado Topić rekao da napravim bend, kažem sebi hoću da napravim bend, i evo sad postavljam pitanje, imate li iskustva u tome, i usput želim da pitam mnoge koji žele da se pridruže nekom bendu, tako da ako ima nekog ko svira klavijaturu, bubnjeve, gitaru, bass itd...
Da se pridruže i da lepo napravimo bend..

Ja sam Marko Mišić - Beloica, bavim se pevanjem pop muzike 4 godine, Rođen sam 16.Decembra 1996. Godine u Beograd xD, dobro ovo je malo previše :D jako volim da pevam i želeo bi da napravim bend koji bi svirao pop muziku tipa Rihanna, Adele, LMFAO, Toše Proeski, Parni Valjak, ma sve jedno samo da je muzika :)

I da, polaznik sam Mini Muzičke Akademije Odnosno UMS'a...Profesionalne Škole.

Pa pišite :)

kako mislis da sviras LMFAO!!!!! ???? A? Ja mogu i da pevam i sviram gitaru.Ne zaleci se.Ja imam 2 druga koji sviraju gitaru i druga koji svira bubnjeve i druga koji svira klavijature pa ne pravim bend>.prvenstveno jer se ne osecam na dostojnm nivou za bend.A i te stvari koje su ti potrebne neces nauciti na probama i to,nego sam kuci.Ja sam 95 diste i ako i pravim bend to cu tek na faxu.A uci i skolu sad ti je to prioritet.

kako mislis da sviras LMFAO!!!!! ???? A? Ja mogu i da pevam i sviram gitaru.Ne zaleci se.Ja imam 2 druga koji sviraju gitaru i druga koji svira bubnjeve i druga koji svira klavijature pa ne pravim bend>.prvenstveno jer se ne osecam na dostojnm nivou za bend.A i te stvari koje su ti potrebne neces nauciti na probama i to,nego sam kuci.Ja sam 95 diste i ako i pravim bend to cu tek na faxu.A uci i skolu sad ti je to prioritet.

pa koliko mi je poznato kada su se skrpili oni sabani od fak pistolsa ni oni nisu znali 2 puta da odsviraju istu strofu,a da ne pricamo da 2 put odsviraju istu pesmu :lol:

a sto sam vidjao ranije po skcu bendice od kojih coek dobije proliv pa nastupaju...
a koja ti je fora sa bendom?
fora je da se skupite,izblejite, malo svirkate i cirkate.
taman ako privucete i neke devojcice..

pa koliko mi je poznato kada su se skrpili oni sabani od fak pistolsa ni oni nisu znali 2 puta da odsviraju istu strofu,a da ne pricamo da 2 put odsviraju istu pesmu :lol:

a sto sam vidjao ranije po skcu bendice od kojih coek dobije proliv pa nastupaju...
a koja ti je fora sa bendom?
fora je da se skupite,izblejite, malo svirkate i cirkate.
taman ako privucete i neke devojcice..

Nikako nije tako sto se prvog dela tice.I izbacio si faktor srece.Njih je usralo,ali nece svakog.nema brate devojcice idu sad na kola,pare,snagu seljastvo,mi nismo ni treca rezerva.

Nikako nije tako sto se prvog dela tice.I izbacio si faktor srece.Njih je usralo,ali nece svakog.nema brate devojcice idu sad na kola,pare,snagu seljastvo,mi nismo ni treca rezerva.

naravno da su imali srece. i nisam ja ni mislio da se probije deckonja do svetske slave :lol:
ali na nekom lokalnom nivou mozes biti poznat i bez nekog velikog umeca ;)

a to da devojcice inu na pare,snagi i kola :hahaha1:
pa takvih je uvek bilo.jos vise ih je bilo sedamdesetih u jebbenoj engleskoj gde je patrijalhalno vaspitanih devojaka bilo vise nego sada.

i ja ti se kladim da sa gitarom i kosom do pol face moz vise zemski napecati no sa nekim audiom ;)
a i te zenske sto napecas znas da nisu stobom zbog kesa vec zbog licnosti ili pak i neke privlacnosti

naravno da su imali srece. i nisam ja ni mislio da se probije deckonja do svetske slave :lol:
ali na nekom lokalnom nivou mozes biti poznat i bez nekog velikog umeca ;)

a to da devojcice inu na pare,snagi i kola :hahaha1:
pa takvih je uvek bilo.jos vise ih je bilo sedamdesetih u jebbenoj engleskoj gde je patrijalhalno vaspitanih devojaka bilo vise nego sada.

i ja ti se kladim da sa gitarom i kosom do pol face moz vise zemski napecati no sa nekim audiom ;)
a i te zenske sto napecas znas da nisu stobom zbog kesa vec zbog licnosti ili pak i neke privlacnosti

Neces napecati u srbiji veruj mi.Reko sam na sta se pecaju sad.

Hoću da napravim bend ! ! !

Picture 31.png

PA NAPRAVI.

Back