spavach
Poznat
- Poruka
- 8.942
sretan ti 8 mart i da ti se ispuni zelja da upecas emotivnog partnera..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sretan ti 8 mart i da ti se ispuni zelja da upecas emotivnog partnera..
ceo i sav život je postavljen na temelju,interes,a ,Samo sudbinski se može naći osoba jedanka sebi sa istim emocijama...Vecinom su kompenzacije po vezama i brakovima...Da se ne ostane sam!Vecinom i interes vlada.Ako nemaš lovu djaba emocije.
nije i nijeceo i sav život je postavljen na temelju,interes,a ,
je , i kad udahneš vazduh, to ti je interesnije i nije
nie nieje , i kad udahneš vazduh, to ti je interes
yup , ali uveliko pod kontrolom, iako takav u patološkim situacijama, čovek produžava da udiše , čak što više i jače nego obično , jer nije mu u interesu da ostane bez vazduha , svestan svog interesanie nie
to je autonomni nervni sistem
gospodine niste u pravuyup , ali uveliko pod kontrolom, iako takav u patološkim situacijama, čovek produžava da udiše , čak što više i jače nego obično , jer nije mu u interesu da ostane bez vazduha , svestan svog interesa
ok , ako ti tako kažešgospodine niste u pravu
Zaraziš ga kijavicom i za dva dana imaš izlive svih mogućih emocija, samo što za pozitivne moraš da se potrudiš - čaj, masaža, oral, oblozi...
Slazem se. Na politici frcaju emocijeIma na svakom pdf-u ozbiljnih ljudi
Pitanje je da li nešto klikne između dvoje
Ne mora na ljisu da se desi
Desava se i na drugim pdf-ovima
Sta kazes da ti dam 200 eura pa da preskocimo par vecera, romanticnih zalazaka sunca i ubacimo se odmah u meku posteljuBezidejni ste![]()
Ovo zvuči iznenadjujuće uvredljivo, ponižavajuće...Sta kazes da ti dam 200 eura pa da preskocimo par vecera, romanticnih zalazaka sunca i ubacimo se odmah u meku postelju
Naravno u zivo ti tako nesto ne bi rekao jer nisam skakac nego mi je palo na pamet![]()
Ispricavam se. Procitao sam bezidejni, a o ostatku nisam ni razmisljao. U tom trenutku mi je to izgledalo smijesno, ali kako pises slazem se s tobom.Ovo zvuči iznenadjujuće uvredljivo, ponižavajuće...
što mi je veoma čudno da ti uputiš meni.
Mora da je u pitanju neki nesporazum![]()
Nisam mislio jer da jesam ne bi napisao, da se dublje ne zakopavamMislio je da predloži da uplati 200€ za nezbrinutu decu da se ne trošite na paunisanje. Zbunio se, inače deluje dobar dečko, fin samo malo neotesan, nemoj mu zameriti.
Politika,Religija i Automobili konzaSlazem se. Na politici frcaju emocije![]()
Ne mari za mene i moje komentare, ja sve okrećem na sprdnjuNisam mislio jer da jesam ne bi napisao, da se dublje ne zakopavam
Sve ok, ne brini. Samo mi je biloNisam mislio jer da jesam ne bi napisao, da se dublje ne zakopavam