Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 15.956
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav crni ljis to je skroz pogresno mesto.dodjes na LjiS
Kako to kako? Lepo , pocnes da izlazis i da se druzis sa muskim svetom.... trepnes dva puta i sve ostalo ide samo od sebe
Kakav crni ljis to je skroz pogresno mesto.
Nisam ni rekao da je za sex samo, daleko od toga.kako kome...
emotivni partner nije samo za sexic ima nesto i u "ispijanju kafa, piva, sta god i caskanju" zar ne?
Na Ljisu 30 % ne zna sta hoce 30 % se femka nesto i ostatak prave neke seme tajne seme i vidjanja.
Nema tu romantike.
Ima na svakom pdf-u ozbiljnih ljudiZato i kazem na Ljisu nema ozbiljnih ljudi za tako nesto, za ozbiljno, barem za sada.
Meni malo fali da odem sa ovog foruma ali zauvek, jos me nesto drzi a samo ja znam sta je to.Ima na svakom pdf-u ozbiljnih ljudi
Pitanje je da li nešto klikne između dvoje
Ne mora na ljisu da se desi
Desava se i na drugim pdf-ovima
Ne znam brateMeni malo fali da odem sa ovog foruma ali zauvek, jos me nesto drzi a samo ja znam sta je to.
IzviniMeni malo fali da odem sa ovog foruma ali zauvek, jos me nesto drzi a samo ja znam sta je to.
Пустиш се у промет.
Teško. Treba sresti nekog, da ti se dopadne, da mu se dopadneš, treba uklopiti vreme i obaveze između vas dvoje kako bi dali vama priliku da upoznate jedno drugo, treba da se pokaže kako odgovarate jedno drugom kad se upoznate. Puno toga treba, na svakom koraku lakše odustati ili reći to nije to, neretko i bude baš tako, da to nije to. I onda sve ispočetka. Sve što može neko ko to želi je da pokušava, ništa neće doći samo. Ako postoje ljudi i prilike, mslm, kada se oglasiš da tražiš nekog svak ko te zna ima predloga i predloga, kada se isti potroše prođu godine da se ne sretne ama baš niko.
Vidi se da si početnikBrate, krkneš nekoj dete i za par desetina godina verovatno ta veza na neku ruku biće emotivna….
Koliko emotivni?Ideš na mesta gde su emotivni ljudi.![]()
Tačno.Teško. Treba sresti nekog, da ti se dopadne, da mu se dopadneš, treba uklopiti vreme i obaveze između vas dvoje kako bi dali vama priliku da upoznate jedno drugo, treba da se pokaže kako odgovarate jedno drugom kad se upoznate. Puno toga treba, na svakom koraku lakše odustati ili reći to nije to, neretko i bude baš tako, da to nije to. I onda sve ispočetka. Sve što može neko ko to želi je da pokušava, ništa neće doći samo. Ako postoje ljudi i prilike, mslm, kada se oglasiš da tražiš nekog svak ko te zna ima predloga i predloga, kada se isti potroše prođu godine da se ne sretne ama baš niko.