hocete li..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vecina ljudi ima ne samo bag, nego ozbiljan bag

- - - - - - - - - -

imas ga i ti, i ja i gotovo svi ljudi ovde, a i u ostatku planete zemlje je slicno
Da nemamo ne bi bio svet ovako šarenoliki. :heart: :mrgreen:

A na temu, svejedno kakva je vlast, znaš kad bi bilo koja mogla da radi ono što je radila, da je za razne afere, za razna oštećenja prava ljudi imala proteste i solidarne građane na ulici koje predvode jaki sindikati, ne opozicione stranke. Mi ne da nismo solidarni nego mislimo da će nama biti bolje ako je nekom drugom gore. I sad će se, menjam vlade koju čine sve mahom isti ljudi i preletači, nešto promeniti... Neće, kao što se do sada ništa nije menjalo.

- - - - - - - - - -

I u tom smislu da, svaki narod ima vladu kakvu zaslužuje.

ja na dnevniku vidim samo boljitak naseg naroda, penzije i plate rastu, a u beogradu je prosjecna plata preko 500e, rekao je vucic na televiziji, bilo na dnevniku. a svi znamo (citaj prosjecan glasac) da televizija ne laze, to je jednostavno nemoguce!

Čičak, zašto ovo radiš? Ovo su ozbiljne stvari, ljudima zavise životi i sudbine od ovoga o čemu pričamo i zbog čega očajavamo. Ovo nije za tvoje uobičajeno izdrkavanje na forumu, na koje su svi navikli i kao tolerišu ga, pa te kao i gotive umesto da te teraju u pizdu materinu, al valjda manjka korisnika pa daj šta daš, makar i debila.

Da ti kažem Čičak, ja sam već dva puta nešto uradio u vezi sa onim o čemu pričaš, naivno, mislio sam da mogu, al se izjalovilo. Znaš, sad sam već mator, pa ne znam dal ću i treći put.
Ali znam kako će da izgleda kad bude ponovo. O tome sam napisao jedan veliki tekst koji si isprdala jer nisi htela da čitaš. Bilo dugačko i nije te interesovalo.

Onaj drugi put kad je bilo, nisam palio skupštinu. Naprotiv, gasio sam je, tražio od vatrogasaca bocu da gasim. Palili su je oni koje je do tog dana baš nešto boleo *****, bilo im svejedno i sve to. Ali odjednom im je nešto kliknulo. Nako animalno, kako već većina razmišlja u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi. Tako nešto poput tebe, samo materijalno neobezbeđeni.

Da ti kažem, u onome što sam pisao, a bilo je predugačko za tebe, stajalo je da kad se to sledeći put desi, a ako pratimo istoriju može lako da bidne, nemoj da se iznenadiš ako se sa par zavežljaja i decom uvom do uveta nađeš u nekoj udžerici sve sa mužem magacionerom u narodnim vinskim podrumima, ili čijim već, ko zna kako će stvari da se razvijaju.

Ti, to je valjda jasno, nisi samo nepromišljena; ti si brate glupa, bahata i zla. Ono, ko ti to oprosti, u fazonu ma dobra je Čičak, ma Čičak to samo tako trabunja da privuče pažnju, ma Čile ko Čile - taj je bre mnogo dobar čovek, tojes naivan, tojes budala i moš da ga ebeš.
Procitala sam sve
Valjda zato sto sam pod temp. :lol:
Lepi moj juliane, nikakve licne uvrede nece napraviti od tebe nekog.
To sto ti ne mozes da se pomiris sa tim da je sve unapred namesteno i izrezirano je tvoj problem.
Veruj i treba da verujes da nesto mozes prometiti, iako je cinjenica da ne mozes jaka kao kamen... ali veruj
To ce te drzati u zivotu

Sve najbolje :zag:
Brankić, ja sam već počeo da dajem instrukcije šta da rade sa mnom kada počnem da izjavljujem kojekakve nebuloze; dakle uputstva kada treba da me pošalju u dom, kada da me zatuku motkom, bace u kanal, ostave u šumi ili slično.
Doduše još uvek nije došlo vreme da dajem zaveštanje povodom izjava na forumu, ali jedno od prvih bi bilo da mi odmah oduzmu internet i stave me na meku hranu ukoliko napišem ''Ne znam šta je Čile loše rekla'' i utoliko pre ako time započnem misao u postu kojim se obraćam forumašima. Pa ono, odjavite me deco sa neta, proglasite me neuračunljivim, otrujte me nečim i podelite bez svađe ako nešto ostane imovine iza mene. Lap top spalite.

Ja sam tebe donedavno zaista smatrao jednom onako kako da kažem razumnom osobom. Moram da priznam da te i sada poštujem, valjda znog minulih dana, mada imaš sve više nekih čudnih izjava. Da ne nabrajam sad.

Zabole mene što vas dve ne glasate. Zapravo nije da me zabole, ali ako nešto ne znam ne boli me.
Ali da ti sad nju pravdaš jer ne glasa pošto ni ti ne glasaš, a njeni razlozi su ne znam kakvi, uglavnom nejasni, a tvoji su to što ti je biračko mesto udaljeno 100 km, pa ste vas dve drugarice u neglasanju i zajedno osećate ugroženost što od nas koji glasamo, što od onih prevaranata Šulca, Tadića, Fijata, Koštunice, Vučića i Preletačevića - to stvarno niđe veze nema. Mislim niđe veze s vezom. Oću reći kakva je povezanost tebe i Čička osim što ne glasate?
Kao jeste, nema smisla glasati, ah da.

Ja izlazim na glasanje. Ne znam o cemu pricas?

evo sa koliko je pobedio sad u beogradu
"1.606.931 birač u Beogradu, od njih je Vučić dobio 366.461 glasa, tj. 22,8 odsto, ima 64/110 odbornika u Skupštini grada. Sa 22,8 odsto dobio je 58,2% ukupnog broja odbornika i 100% vlasti. Na izbore je izašlo 814.477 Beograđana, a 792.454 nije"
Pogledajte prilog 481941

sramota

Nije baš to tako crno-belo. Pričao sam na politici... realna izlaznost je bila 70%, kada se uzmu u obzir odustni ljudi i neažuriran birački spisak. To je potvrdio profesor Lučič u izbornoj noći na N1, onaj lik što je vodio Cesid dok je Cesid važio za kredibilnu organizaciju.

Shodno tome, ako realno izlazi 70% ljudi na izbore, ja ne znam čemu opet akcenat na apstinente. Pod 1, 70% je odlična izlaznost i nema puno zemalja u svetu gde se dešava da je i veća. Pod 2, nisu ni svi apstinenti opozicioni glasovi.

Da bi opozicija pobedila Vučića, mora da mu otme deo glasača, nema druge.

Ne znam šta je čile loše rekla. Predizborna kampanja se vodi iz drugih centara, drugi odlučuju o našoj političkoj sceni.

Ne verujem da baš odlučuju, ali svakako mogu da utiču. Kad ljudi kažu da Amerikanci odlučuju, da se mi ništa ne pitamo, ne znam kako zamišljaju da se taj proces odvija... šta, kao Amerikanac je čamio po biračkim mestima i brojao glasove 2012-e? :lol:

Ima onaj dokumentarac koji je uradio Damir Kalember (koji se krije iza imena Filip Švarm), urednik Vremena, o 5. oktobru.... u njemu Vilijam Montgomeri opisuje kako izgleda kada Amerikanci odluče da se "umešaju". Na unutrašnjem planu, to su radili pre svega finansiranjem opozicije. Svi su išli u Budimpeštu po pare, Velja Ilić je pričao kako su mu ušivali pare u jaknu da bi mogao da prođe carinu. Pa su imali programe za njihovo obučavanje, ukazivali na šta da se fokusiraju, koje akcije da sprovode, gde i kada... dakle generalno pomagali im u organizaciji. Tako to u principu ide.

Sutra ako Stejt department donese odluku da bi u interesu Amerike bilo da Vučić padne, videli bismo sličan scenario. Spolja bi dakle krenula druga priča, medijska propaganda protiv Vučiča, kritika potpredsednika Amerike, državnog sekretara, ambasadora... a unutra, sva logistička podrška opoziciji. Pošto sad ima više nacionalnih televizija, verovatno bismo videli na nekima, tipa Prva i pokojni B92, promenu kursa uredništva, jer bi bili podstaknuti američkim parama.

Ne verujem da baš odlučuju, ali svakako mogu da utiču. Kad ljudi kažu da Amerikanci odlučuju, da se mi ništa ne pitamo, ne znam kako zamišljaju da se taj proces odvija... šta, kao Amerikanac je čamio po biračkim mestima i brojao glasove 2012-e? :lol:

Ima onaj dokumentarac koji je uradio Damir Kalember (koji se krije iza imena Filip Švarm), urednik Vremena, o 5. oktobru.... u njemu Vilijam Montgomeri opisuje kako izgleda kada Amerikanci odluče da se "umešaju". Na unutrašnjem planu, to su radili pre svega finansiranjem opozicije. Svi su išli u Budimpeštu po pare, Velja Ilić je pričao kako su mu ušivali pare u jaknu da bi mogao da prođe carinu. Pa su imali programe za njihovo obučavanje, ukazivali na šta da se fokusiraju, koje akcije da sprovode, gde i kada... dakle generalno pomagali im u organizaciji. Tako to u principu ide.

Sutra ako Stejt department donese odluku da bi u interesu Amerike bilo da Vučić padne, videli bismo sličan scenario. Spolja bi dakle krenula druga priča, medijska propaganda protiv Vučiča, kritika potpredsednika Amerike, državnog sekretara, ambasadora... a unutra, sva logistička podrška opoziciji. Pošto sad ima više nacionalnih televizija, verovatno bismo videli na nekima, tipa Prva i pokojni B92, promenu kursa uredništva, jer bi bili podstaknuti američkim parama.

To je samo deo taktika koju koriste. Nemaju ni oni toliko novaca za bacanje. Tu su različiti pozitivni izveštaji, formalna parafiranja koja ništa ne znače i ni na šta ih ne obavezuju, sve u pravo vreme. Poenta je stvoriti utisak da nešto ide u željenom pravcu...

Back