hocete li..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.236
sutra da glasate?

ovo nije tema u kojoj cemo da spominjemo i jedno ime koje se nalazi na sutrasnjoj listi
samo me zanima koliki broj vas ce da glasa
nebitno je za koga
svako od nas ima svog favorita..ili ga nema
svako od nas ce da glasa zato sto nije zadovoljan sadasnjim zivotom ili zato sto jeste zadovoljan
uopste nije bitno za koga
razlog da se na listi ne nalazi niko kome biste dali svoje poverenje je isto neki odgovor
ali kako zivot nije idealan ja na izbore gledam kao na sto na kome se nalazi hrana koju bas ne volim, ali nesto moram da jedem tako da nesto moram da izaberem

kakav je vas stav

sutra da glasate?

ovo nije tema u kojoj cemo da spominjemo i jedno ime koje se nalazi na sutrasnjoj listi
nebitno je za koga
svako od nas ce da glasa zato sto nije zadovoljan sadasnjim zivotom ili zato sto jeste zadovoljan
razlog da se na listi ne nalazi niko kome biste dali svoje poverenje je isto neki odgovor
ali kako zivot nije idealan ja na izbore gledam kao na sto na kome se nalazi hrana koju bas ne volim, ali nesto moram da jedem tako da nesto moram da izaberem

kakav je vas stav

hocemo

sutra da glasate?

nebitno je za koga

kakav je vas stav

Imao sam nameru da glasam za Dveri ali kad su napravili koaliciju sa liberalima, što bi rekao "moj rođak sa sela" mogu da dobiju...

nisu ovo izbori na kojima bih mogao da glasam ali da jesu opet ne bih glasao...ne želim nikada više da glasam protiv nekoga, izlazim ponovo na izbore tek kada budem imao za koga da glasam

Ako ikada u Srbiji budu postojali izbori koji neće moći da se nameste ili pokradu, glasaću.Ovi su besmisao.

onda da se sahranimo kolektivno svi, ako je takav stav
kad na glasanje izadje jedva 50% stanovnistva koje je na glasackom spisku, a ostalih 50% govori kako su izbori namesteni i kako nista ne moze da se promeni, pa kad taj ko pobedi dobije izbore sa 40% - to znaci da izbori nisu namesteni nego da je malodusnost i lenjost glasaca nekoga dovela na mesto pobednika
a posle mi je najgore sto su u komentarima na temu stanja u zemlji najglasniji ti kojima je dupe zalepljeno za stolicu
ljudi, nije vazno za koga cete da glasate - to je vase gradjansko pravo koje vam je ustavom garantovano!
ako ste vucicev bot i zadovoljni ste sa 2000din koje vam predsednik daje - glasajte za vucica
ako ste nezadovoljni takvom ponudom, glasajte za nekog ko vam je bolja opcija od vucica
ali zar ne mozemo samo jednom kad su izbori, a toliko smo svi nezadovoljni preko dve decenije - da izadjemo i tamo pokazemo sta je ono sto kao gradjani zelimo da podrzimo
i da nam posle ne bude kriv ni vucic, ni mucic, ni cia ni bia - jer je to bio nas izbor, a ne statistika zbog 50% malodusnosti
je l moze jednom da neko pobedi zato sto je za njega glasala vecina biraca, a ne zato sto su biraci zombiji
ne budite zaba koja se kuva na tihoj vatri!
ako vam nesto ne odgovara - iskocite!
izbori zato i sluze - ne da se neko zbog malodusnosti gradjana ustolici, nego da kad nema rezultata odmah bude smenjen
politicari su uveli sistem koalicija da bi ostali na vlasti beskonacno, a drustvene mreze su nam omogucile da dodjemo do te informacije i da na kraju mi budemo ti koji ce stvari koje ne valjaju da menjamo

Poslednja izmena:
onda da se sahranimo kolektivno svi, ako je takav stav
kad na glasanje izadje jedva 50% stanovnistva koje je na glasackom spisku, a ostalih 50% govori kako su izbori namesteni i kako nista ne moze da se promeni, pa kad taj ko pobedi dobije izbore sa 40% - to znaci da izbori nisu namesteni nego da je malodusnost i lenjost glasaca nekoga dovela na mesto pobednika
a posle mi je najgore sto su u komentarima na temu stanja u zemlji najglasniji ti kojima je dupe zalepljeno za stolicu
ljudi, nije vazno za koga cete da glasate - to je vase gradjansko pravo koje vam je ustavom garantovano!
ako ste vucicev bot i zadovoljni ste sa 2000din koje vam predsednik daje - glasajte za vucica
ako ste nezadovoljni takvom ponudom, glasajte za nekog ko vam je bolja opcija od vucica
ali zar ne mozemo samo jednom kad su izbori, a toliko smo svi nezadovoljni - da izadjemo i tamo pokazemo sta je ono sto kao gradjani zelimo da podrzimo
i da nam posle ne bude kriv ni vucic, ni mucic, ni cica ni bia - jer je to bio nas izbor, a ne statistika zbog 50% malodusnosti

bravo :ok:

ja se uopste ne ljutim na one koji nisu moji istomisljenici sto se tice izborne liste
svako ima pravo da zbog svojih stavova, interesa, zbog svog intelektualnog senzibiliteta bira sebi slicne
ljutim se na one kojima je tesko da odu i da zaokruze
nemas za koga? kandiduj sebe na sledecim izborima
mali preletacevic je dokazao da je i to moguce
na stranu koliko je on ozbiljan ili neozbiljan
samo se mrdnite ljudi! nemojte da budete zombiji!

ja se uopste ne ljutim na one koji nisu moji istomisljenici sto se tice izborne liste
svako ima pravo da zbog svojih stavova, interesa, zbog svog intelektualnog senzibiliteta bira sebi slicne
ljutim se na one kojima je tesko da odu i da zaokruze
nemas za koga? kandiduj sebe na sledecim izborima
mali preletacevic je dokazao da je i to moguce
na stranu koliko je on ozbiljan ili neozbiljan
samo se mrdnite ljudi! nemojte da budete zombiji!

ista stvar, ne razumem one kojima je tesko da prosetaju do birackog mesta ali po vasceli dan kukaju kako je u ovoj zemlji propast...pa digni dupe i probaj bar nesto da promenis

ista stvar, ne razumem one kojima je tesko da prosetaju do birackog mesta ali po vasceli dan kukaju kako je u ovoj zemlji propast...pa digni dupe i probaj bar nesto da promenis

evo sad gledam anketu na temi izbori
sps, sns i radikali imaju 29%, ostalo su glasovi opredeljeni za nekog drugog ili neopredeljeni
znaci ponavlja se situacija da ce neko sa 25% ponovo da dobije vlast zbog nekoga kome je tasko da ode i glasa

Back