Hoces mi samo...?

A šta je loše u tome?! Pa i partneru kažeš šta ti odgovara, a šta ne. Ukoliko će se neko naljutiti zbog toga, onda ta veza toliko i vredi, za raskid je.

obicno da bi rekla, treba da se pojavi ona kap koja prepuni casu
kod cicak je verovatno casa jos polupuna, pa ima mesta
inace bi joj rekla

ali tu je krivica obostrana, tj. malo vise onog koji trpi
jer onaj koji jase, na to je navikao i uslove za to mu pravi onaj koji trpi
ja sam vaspitavana da uvek izadjem ljudima u susret, da je uvek vazno da saslusam, da pustim neka jos put, da kao dobar hriscanin okrenem i drugi obraz kad zatreba
eto do prosle godine
to je meni bila kap, doduse uleteo mi okean :lol:
i tad sam napravila cistku oko sebe i od tada za sve prvo pitam sebe - da li ti to odgovara
i jedini ustupak koji bih u zivotu ubuduce napravila je - moje dete
moj sestric je citav zivot imao tretman mog deteta, nismo ih odvajali ni sestra ni ja, ni moj muz, ni moj zet
a onda sam mu samo rekla kad je pravio svadbu - pile, nemoj da racunas na mene, ja se ne osecam dobro da bih prisustvovala vasoj svadbi
i on se naljutio, a onda je moja sestra razgovarala sa njim, pa je shvatio i odljutio se
to sto nisam isla, ne znaci ni da ga ne volim, ni da ne volim njegovu zenu..samo da je stepen onoga koliko se lose osecam mnogo veci od obaveze ocekivanja da tamo i budem
sustina je da treba da budemo jasni u onome sta mozemo, a sta ne kad su ocekivanja drugih u pitanju
ako se zbog toga naljute i distanciraju nas, ok spremni smo na to..i ne treba da budu u nasem zivotu
ako se ne naljute, nego to shvate kako treba, to znaci da treba da se druzimo i dalje

Poslednja izmena:
obicno da bi rekla, treba da se pojavi ona kap koja prepuni casu
kod cicak je verovatno casa jos polupuna, pa ima mesta
inace bi joj rekla

ali tu je krivica obostrana, tj. malo vise onog koji trpi
jer onaj koji jase, na to je navikao i uslove za to mu pravi onaj koji trpi
ja sam vaspitavana da uvek izadjem ljudima u susret, da je uvek vazno da saslusam, da pustim neka jos put, da kao dobar hriscanin okrenem i drugi obraz kad zatreba
eto do prosle godine
to je meni bila kap, doduse uleteo mi okean :lol:
i tad sam napravila cistku oko sebe i od tada za sve prvo pitam sebe - da li ti to odgovara
i jedini ustupak koji bih u zivotu ubuduce napravila je - moje dete
moj sestric je citav zivot imao tretman mog deteta, nismo ih odvajali ni sestra ni ja, ni moj muz, ni moj zet
a onda sam mu samo rekla kad je pravio svadbu - pile, nemoj da racunas na mene, ja se ne osecam dobro da bih prisustvovala vasoj svadbi
i on se naljutio, a onda je moja sestra razgovarala sa njim, pa je shvatio i odljutio se
to sto nisam isla, ne znaci ni da ga ne volim, ni da ne volim njegovu zenu..samo da je stepen onoga koliko se lose osecam mnogo veci od obaveze ocekivanja da tamo i budem
sustina je da treba da budemo jasni u onome sta mozemo, a sta ne kad su ocekivanja drugih u pitanju
ako se zbog toga naljute i distanciraju nas, ok spremni smo na to..i ne treba da budu u nasem zivotu
ako se ne naljute, nego to shvate kako treba, to znaci da treba da se druzimo i dalje

I ja sam, ali to ne znači da po tom programu treba da radimo do kraja života. Kad se reaguje na vreme onda ni ne dolazi do tih tenzija kada sve puca, o kojima Čičak piše.

Back