Hoces mi dati tvoj br.???

I blago skretanje sa teme... sa chata preksinoć (unapred se izvinjavam zbog rečnika):

<_skorp_> hi
<_skorp_> can u help me pls
<byja> what do you want?
<_skorp_> how to ask for girls phone number in serbian?
<_skorp_> pleaseee
<byja> "pichko, daj mi tvoj broj telefona da mogu da te kresnem"
<_skorp_> super!
<byja> it means sweety, can you give me your phone no. so i can call you
<_skorp_> thanks so much!!!

...

<byja> ok, now for real
<byja> you don't want to use the line above
<_skorp_> ohhh
<byja> i was only joking
<byja> the real would go like
<byja> mozes li mi dati broj telefona pa da se cujemo
<_skorp_> funny
<_skorp_> thanks but it's too late now..

xiaoyu:
Pročitaj još jednom svoju rečenicu. Vidiš, to je sranje. Mislim u čemu je problem uzeti broj i nazvati nekoga ili dati svoj broj nekome da te nazove? :roll:

ma gde nije sranje...misim ok mozhda nije svima...al nama ubogima - jeste...znash kako obichno zavrshi?...ja jurim nju a ona me ignorishe...onda jurim josh malo da pokazhem da mi je stalo...no bude krajnje produktivno...kako drugo to da tumachim osim njenim egom?...ne mogu posumnjati u moju lepotu pamet sharm stil...

ja ne uzimam broj... ako se razumem sa devojkom, ostavim svoj broj pa ako ona hoce, moze da me nazove... nije to neki macho fazon tipa:'necu da te zovem prvi'... samo joj dajem sansu da se predomisli bez cimanja... a ako pozove, onda cu svakako imati njen broj...
'cija je to zastava'? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaha... kol'ko je to bilo glupo, care...

ma kazanova nije ni znao sta je telefon, pa sta je sve radio, ***** telefon, dogovoris se lice u lice, pa ako hoce hoce, ako nece nece, bez zavlacenja
a pola riba nece da se vidimo, a kad ih pozovem na mob, kao da im je cilj da sto duze razgovaraju, tako tripuju da ih jurim i da su neke ribe, a ja bez veze trosim kredit, ma ***** telefon

samuilov:
Znam,verovatno milion puta bila postavljena tema,ali sinocni izlazak me je podstakao da je postavim.
Da li cesto kada prilazite devojkama koristite ovvu poznatu recenicu ili imate drugaciji pristup?
Originalniji,drugaciji?Na koji nacin?

Ja ima ostavljam moju vizit kartu, juce sam podelio 2-3 ali nijedna nije zvala :mad:
Moracu ili da menjam taktiku ili da menjam vizit kartu :idea:

Ma bas me briga sto nisu zvale, garantovano nisu one prave.
Samo ipak je bolja varijanta da im uzmes broj, pa da pustis njih da cekaju ( jedno 25 min.) dok ih ne zovnes :lol:

Ne znam ,znam samo da ce mi cela ova sadasnja situacija kroz koji godinu biti jako smesna :D

@loop: koje si godiste?
apsolutno se slazem za ovo sa 20 faca i 500 riba, one samo gledaju dal si neko i nesto, a ne kakav si covek, za more se slazem................
ali slusaj, batice, akciju odem na exkurz u barcelonu, u veneciji sam narucio rucak i desert, kad su svi narucivali samo kafu, jedini u busu sam otiso na brcinu tekmu, pojavio se na plazi u slip cegama, kad sam vido one ribe sa tangama digo mi se i sve ribe su buljile u mene............. :lol:
svaka iz busa mi je mahala i smeskala se kad je prolazila pored mene ko da sam beckham, ma sto jedan moj ortak kaze: "poslusaj starog lisca sta ti kaze, neka manje, neka vise, ali sve su to budale" :D

tajson7:
Jbt, imam problem. Ovo bi trebalo da bude muško ćoše, a ribe nam postavljaju teme, špijuniraju, podbadaju, nabacuju, podmeću nickove ...

Kako mogu opušteno (muški) da pričam?
opusteno, ja tako uzivo pricam i pred ribama i mogu ti reci da sam im prilicno zanimljiv, ne vole one uobicajene stvari

@loop: malo je lik preterao, ali ima zenskih budala kod nas kolko oces........... ono super riba ti joj pridjes, ono ispostavi se da je neka dzangrizava i ponasa se ko da ima 100 godina, imas takvih na izvoz

Back